Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/konkurrence-test-af-hudpleje-fra-geoskincare/

TEST AF HUDPLEJE FRA GEOSKINCARE –

Jeg har den sidste uges tid haft den store fornøjelse at teste de skønne produkter fra det økologiske mærke Geoskincare.

Geoskincare er helt nyt i Danmark og forhandles kun via min tidligere shop: The Green Factory, som i april blev overtaget af Rikke og Kenneth Dolmer.

Geoskincare er en super cool, lækker og certificeret økologisk hudplejeserie fra New Zealand. Serien er baseret på økologiske essentielle olier og ekstrakter samt geotermisk silica. Silica er almindelig kendt for at styrke hud, hår og negle og kaldes også ‘The Beauty Mineral’. Priserne er absolut rimelige og lige i øjeblikket kan du faktisk spare hele 30% hos The Green Factory.

Personligt har jeg en svaghed for smuk og enkel emballage. Produkterne fra Geoskincare udstråler enkelhed og luksus. Pænt på badeværelseshylden. Duften er mild, ren og virkelig lækker. Min hud er perfekt fugtet uden at fedte og da cremerne trænger hurtigt ind, er de også en god base for brug af mineralpudder.

Jeg rammes hvert år af græspollenallergi og udover at være ramt i øjne, næse og halsen, så bliver min hud lidt ekstra sensibel og hud tørster efter fugt og næring. Fugtmasken giver masser af næring og er mig og min hud en god ven i disse dage. Tror også den bliver et hit til efteråret når vejret skifter.

KONKURRENCE

I samarbejde med The Green Factory trækker jeg på tirsdag lod om skønne produkter fra Geoskincare. Er du den heldige vinder kan du frit vælge i alt 4 produkter – en komplet ansigtsplejeserie – fra Geoskincare!

Hvad skal du gøre for at være med i konkurrencen:

Skriv en sommerhilsen, måske dit bedste skønhedstip, eller måske hvilke produkter du sukker efter fra Geoskincare. Du bestemmer :)

Skriv en hilsen senest tirsdag den 10 juli 2012 kl 8.00 – jeg rækker en vinder på tirsdag og vinderen får desuden direkte besked.

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
93 kommentarer
 • Brita Anersen skrev:
  5. juli 2012 kl. 08:50

  De lyder dælme lækre – produkterne fra Geoskincare. Jeg døjer også selv med græspollenallergi og har i den forbindelse også en hud der driller lidt => så det kunne være man skulle prøve fugtmasken som du skriver om :-) Det kunne da ihvertfald være dejligt at blive den heldige vinder – Rigtig god sommer :-)

 • yvonne skrev:
  5. juli 2012 kl. 08:53

  Lyder som en meget spændende serie, æælsker øko ting, har aldrig forstået hvorfor man propper alle de usunde ting i flaskerne :)
  Ved ikke om det er et skønhedstips, men jeg bruger kun koldt vand i ansigtet, syntes det giver et boost til huden ;)
  bedste sommerhilsner Yvonne

 • Luise skrev:
  5. juli 2012 kl. 08:58

  Kære Valdemarsro (sommerferie Post kort)

  Har været inde på din side thegreenfactory, og læst om alle de nye produkter. Nu da jeg er gravid vil man jo gerne passe ekstra godt på sig selv og pigen inde i maven, så derfor ville det være dejligt med økologisk produkter, som Geoskincare der er baseret på økologiske essentielle olier og ekstrakter. Hvis jeg kunne vælge ville jeg vælge de her 4, så ville der være noget til mine trætte graviditets øjne, ansigt både dag og nat samt til mine hænder og krop som også kræver store mængder creme her under graviditeten.
  Elsker at følge din blog og afprøve dine fantastiske opskrifter. Håber i nyder sommeren i jeres nye hus, Her står sommeren på arbejde ind til jeg går på barsel den 31/8.

  XX Luise / WrittenByBlond

  Geoskincare – Eye Renewal Gel
  Geoskincare – Light Moisturiser
  Geoskincare – Night repair cream
  Geoskincare – Hydrating hand & body cream

 • Anja skrev:
  5. juli 2012 kl. 08:58

  Det lyder som nogle lækre produkter, og absolut et stort plus at de er økologiske :)
  Et godt skønhedstip her i varmen er at drikke masser af vand og at huske solcremen.
  Har de mon lavet en god en fra det der Geoskincare?
  Nå, men ihvertfald må du have en rigtig god sommer..Håber I også har fantastisk vejr som her, jeg smutter helt sikkert ud og nyder det om lidt :)

 • Monsterscircus skrev:
  5. juli 2012 kl. 09:11

  Jeg sværger til Manuka Honey Masque. Min hud blir altid ekstra udtørret om sommeren, men den er simpelthen så nærende , at jeg ikke får den kedelige tørre hud ansigtet- også køler den også dejlig, hvis jeg har siddet i solen. Så den må simpelthen være mit ud på det bedste skønhedstips, samt mit yndlingsprodukt fra Geoskincare. Håber I får en fantastisk sommer i jeres nye hus!

 • Bettina skrev:
  5. juli 2012 kl. 09:12

  Lækkert lækkert lækkert med gode øko produkter! Håber jeg er heldig… Jeg har sensitiv og tør hud og synes bare ikke rigtigt jeg kan finde gode produkter der kan hjælpe…
  Rigtig god sommer :-)

 • Anne-Mette skrev:
  5. juli 2012 kl. 09:14

  Tak for en inspirerende blog
  Mine bedste skønhedstips må være nok søvn, god mad og masser af vand, ansigtsolie og en maske med agurkeskiver, hvis huden trænger til lidt opfriskning.

 • Randi skrev:
  5. juli 2012 kl. 09:19

  Gode produkter til sensitiv hud er lige noget for mig. At de endda er økologiske er et ekstra plus.
  Jeg kunne f.eks. godt tænke mig at prøve denne her: Geoskincare – Hydrating hand & body cream.

 • Nadia skrev:
  5. juli 2012 kl. 09:26

  Det var da en dejlig præmie, du der stillede på højkant.
  Kender ikke Geoskincare i forvejen, men det kunne da være, at man skulle prøve et enkelt produkt eller to af.
  Det kan godt være, at du tidligere har skrevet det, men er lidt i tvivl. Hvad skal du egentlig beskæftige dig med, efter salget af webshoppen og flytningen til Århus?
  Ha´ en dejlig sommer i det nye hus :-)

 • Louise skrev:
  5. juli 2012 kl. 09:30

  Sikke en spændende konkurrence :-)
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve:
  Hydrating hand and body cream
  Hydra gel
  Delicate exfoliator
  Hydrating water
  I må have en fantastisk sommer :-)

 • Sarah skrev:
  5. juli 2012 kl. 09:48

  Er vild med din hyggelige blog :) God sommer :)

 • Pia Svendsen skrev:
  5. juli 2012 kl. 10:03

  Lyder dejligt – døjer med tørre hænder og tørre albuer, tror jeg vil prøve under alle omstændigheder :-)

 • Deborah skrev:
  5. juli 2012 kl. 10:20

  Sommerhilsen: Tak for dejlige tips til lækker hudpleje. Jeg elsker også de økologiske ting- ingen tvivl om det, men det er lige en tand for dyrt til min pengepung desværre. Så derfor ville jeg da være ekstra glad for, for en gangs skyld at kunne svælge i sådanne lækre sager. Tak for din dejlige blog og rigtig dejlig sommer til dig og familien.

 • Ulla skrev:
  5. juli 2012 kl. 10:21

  Altså de produkter lyder jo heelt vildt lækre.
  Har kun prøvet en øko ansigtscreme, og det var desværre ikke en stor succes. Så måske kunne de her blive det. Tror jeg har normal hud, men hader hvis cremer fedter og er evigheder om at trænge ind.

  Rigtig god sommer:-)

 • Louise skrev:
  5. juli 2012 kl. 10:26

  Åh mand. Jeg mentalskriver i øjeblikket på et indlæg om, hvor allergiplaget min hud ud af det blå er blevet (og om hekselægen, der anbefalede mig antihistamin, der er strengt forbudt, når man ammer). Jeg er helt desperat for at få min normale hud tilbage. Måske kan sådan en omgang der være en hjælp.

 • Kathrine skrev:
  5. juli 2012 kl. 10:40

  Sikken en dejlig konkurrence :) Mit bedste skønhedstip er at omgive sig med dejlige mennesker, så bliver man så glad, og det betyder alt for skønheden!
  God sommer! :)

 • Nanna Amby skrev:
  5. juli 2012 kl. 10:49

  Uh det lyder da også lækkert, normalt bruger jeg cremer fra Burt’s Bee’s der indeholder Royal Jelly, det er vist det der gør at dronningebien overlever alle de andre og bare er fabulous ;)

  Det er også super lækre produkter, men svære at få i DK og jeg tror desværre ikke de er økologiske så ville da gerne prøve disse Geoskincare..

  God sommer :D

 • Husmoder skrev:
  5. juli 2012 kl. 10:59

  Jeg er blevet forelsket i Jurlique, men det er en anelse pebret i prisen selvom en tube holder længe. Jeg vil gerne findet et godt alternativ:-)

 • Katrine Gunnersen skrev:
  5. juli 2012 kl. 11:13

  Mit bedste sommertip må være solhatten;) Selvom jeg bruger faktor 30 i hovedet, så blusser min kinder op, så jeg ligner en cirkusklovn. Solhatten på, og så nøjes med aftensolen i ansigtet:)

 • Line skrev:
  5. juli 2012 kl. 11:28

  Jeg nyder at læse din blog og at blive inspireret til alt fra madlavning til personlig pleje. Denne serie lyder rigtig dejlig og det kunne da være dejligt at prøve om den virkelig er så god som du giver udtryk for :o)

 • Susanne skrev:
  5. juli 2012 kl. 11:36

  Først må jeg lige sige, at du ser skøn ud på billedet, Ann-Christine:) Det er ikke så tit du poster indlægs med fotos af dig, så det er helt ‘rart’ at se lidt mere til ansigtet bag – selvom jeg også nyder godt af alle de lækre madbilleder her på bloggen:)
  Jeg vil selvfølgelig rigtig gerne være med i den fine konkurrence! Jeg er gravid med mit andet barn, og derfor er jeg også ekstra opmærksom på, hvad jeg putter på min krop. Jeg har dog ikke fundet nogen creme, der virker på min sarte ansigtshud, der trænger til fugt som jeg aldrig har oplevet det før. Måske du har et tip?
  Mit skønhedstip må være at kysse og kramme sine børn og partner mindst en gang – og helst flere gange – dagligt:) Det både bringer og giver livsglæde, og livsglæde får automatisk én til at se smukkere ud, synes jeg.. ;):)

 • Emilie skrev:
  5. juli 2012 kl. 11:38

  Mit skønhedstip må være, at vi alle skal huske solcremen, også når det er overskyet! Det er simpelthen ikke noget, som ælder huden mere end en solskoldning!

 • Karina skrev:
  5. juli 2012 kl. 12:00

  Hvor lyder de lækre!! Jeg elsker øko produkter og det vil være så fedt at få lov at prøve en ny serie til ansigtet :) Jeg har altid en Aquaspray i tasken her i sommerperioden – dejlig opfriskning til huden og man klarer bare lige lidt op når huden ser træt ud efter nogle timer i solen.

 • Katrine skrev:
  5. juli 2012 kl. 12:28

  Mit bedste skønhedstip er at bruge de 2 sekunder det tager lige at vaske sine makeup pensler, når man har brugt dem. Langt mere hygiejnisk og desuden bliver de lækre bløde, så de føles næsten nye, hver dag!

 • Lone skrev:
  5. juli 2012 kl. 13:19

  Det lyder til, det lige er produkterne for mig. Jeg døjer meget med tør hud her i sommersæsonen og øjenomgivelser, der både hæver og skaller. Måske du kan anbefale nogle produkter, jeg skal prøve, hvis jeg ikke vinder din give-away?

  Venlig hilsen
  Lone

 • 5. juli 2012 kl. 13:20

  Lækre produkter. Sådan en serie vil jeg meget gerne være vinder af. Jeg ligger i øjeblikket i produktskifte og kan ikke rigtig blive tilfreds – måske Geoskincare er løsningen for mig.

  Mit bedste skønhedstip må være: drik masser af vand og supplér sund kost med et olieshot – det gør i hvert fald underværker for min hud og glød.

  – frk. sveske

 • Lise skrev:
  5. juli 2012 kl. 13:30

  Skønt med nogle lækre økologiske produkter!

  Mine bedste skønhedstips er: tørbørstning før badet, kropsolie i stedet for creme og en serum under ansigtscremen. Og naturligvis økologiske produkter, så det både er godt for en selv og for naturen :-)

 • Lena skrev:
  5. juli 2012 kl. 14:22

  Har også en svaghed for enkel og lækker emballage. Bruger selv produkterne fra REN og de pynter også på hylden.

  Bedste skønhedstip: klassisk musik om morgenen. Det får mig i godt humør – og man bliver skøn af at smile!

 • Mia skrev:
  5. juli 2012 kl. 15:10

  Er altid på udkig efter nye lækre øko-mærker og falder ligesom dig for emballage og lækkert design.
  Geoskincare virker som et godt bud på et nyt mærke til min hylde, den vil pynte flot på både hylde og hud :D
  God Sommer og tak for en evig inspirerende blog!

 • Lena skrev:
  5. juli 2012 kl. 15:32

  Efter graviditet og barsel med en lille purk, som i dag fylder ½ år, trænger hud og krop i den grad ti noget kærlighed. Og hvad ville være mere passende end nogle lækre øko-hudpleje produkter.
  Skønhedstips har jeg ikke så mange af, men for mig virker det bedst at drikke rigelig med vand, og få rigelig med frisk luft, som giver naturlige røde kinder.

  Rigtig god sommer ;-)

 • BETINA ZACHARIASEN skrev:
  5. juli 2012 kl. 15:37

  Sikke en pragtfuld konkurrence…Sværger til naturlige hudplejeprodukter, men har endnu
  ikke haft fornøjelsen af at prøve Geoskincare…De lyder til at være rigtig lækre..;O)

  Mit bedste skønhedstip er naturligvis at bruge plejeprodukter uden kemi, det er et must i min verden..Og da vi jo ved at skønhed kommer indefra, så husk at være god ved din krop..Giv den masser af vand og en varieret kost…Det skinner SÅ meget igennem udadtil…;O)

 • Louise Andersen skrev:
  5. juli 2012 kl. 16:24

  En lille sommerhilsen herfra.

  Da jeg, specielt om sommeren, døjer med meget tørre hænder, ville Geoskincare – Hydrating hand & body cream være en drøm at teste.

  Mit bedste sommertip er klart, SMIL, der er ikke noget der pynter så meget som et smil :)

 • Ida skrev:
  5. juli 2012 kl. 17:10

  Det er gået min næse forbi, at du har solgt shoppen? Hvorfor mon? Og hvad bekæftiger du dig så med nu?
  Mit tip er en gammel klassiker, men når jeg er ude at bade, får fødder og albuer altid en scrubber af sand.

 • MichelleS skrev:
  5. juli 2012 kl. 17:22

  Wauw, det vil jeg virkeligt gerne vinde :D

  Mit bedste skønhedstip er, at være mindre stresset. Det er min erfaring, at huden bliver utroligt sensitiv og min egen hud slår helt ud når jeg er stresset. Så derfor: Sørg for at slappe af, og nyd i øvrigt sommeren :)

 • Sofie skrev:
  5. juli 2012 kl. 17:59

  Uha da, jeg døjer med eksem og derfor meget sart og tør hud; disse produkter lyder jo helt fantastiske til nogen som mig :)

  Mit sundhed/skønhedstip er ikke noget nyt – DRIK VAND! Det virker altså virkelig. Udover det, så er skønhedssøvn også vigtigt for mig, jeg bliver så gnaven hvis jeg får for lidt søvn. Og her i sommermånederne kan man jo sove med et vindue åbent, der er bare ikke noget bedre end at sove i et udluftet værelse og vågne op til frisk luft og fuglefløjt :)

 • Bodil skrev:
  5. juli 2012 kl. 19:08

  Sommerhilsen til dig med ønsket om en rigtig god sommer :-)

  Det er da en fantastisk ansigstplejeserie du udlodder produkter fra! Smuk og enkel emballage og det er meget tiltalende at det er økologisk, uden parabener etc. – kun det bedste er godt nok til ens hud.

  Uha, det er svært at skulle vælge et foretrukket produkt…der er så mange fine produkter, så jeg håber bare jeg er den heldige vinder ;-)

  Også lige endnu en TAK for en superfin blog :-)

 • Dorte Eilsø skrev:
  5. juli 2012 kl. 20:11

  Uiii det der græsallergi er noget værre skidt! Jeg lider selv af det og huden laver mærkelige numre, når det er rigtigt slemt. Det kunne være dejligt at få muligheden for at afprøve bl.a. fugtmasken, da jeg også til daglig har meget tør hud.

  God sommer :)

 • Signe skrev:
  5. juli 2012 kl. 20:14

  Til min eksemhud bruger jeg følgende:

  1 patentglas
  olivenolie
  morgenfrueblomster (købt fx i Helsemin)
  og kamilleblomster (købt fx i Helsemin)

  Blomsterne hældes i glasset og dækkes af olivenolie. Så stiller man det i vindueskarmen, så det kan trække i solen. Bruges efter bad som creme.

  Det både fugter og beroliger huden og kamilleblomsterne desinficere, så evt. skader på huden får ro.

 • Kirsten Olesen skrev:
  5. juli 2012 kl. 20:22

  Sikke en dejlig konkurrence…Sværger til naturlige hudplejeprodukter, men har endnu ikke haft fornøjelsen af at prøve Geoskincare…De lyder til at være super dejlige. Håber jeg er heldig denne gang!

 • Anna Lund skrev:
  5. juli 2012 kl. 20:34

  Jep! Lige noget for mig :)
  Jeg tror, at Geoskincare Hydrating Hand & Body Cream kunne være til stor nytte for mig. Jeg har nemlig problemer med tør hud mellem mine fingre i vinterhalvåret. Er også blevet rigtig glad for at smøre creme på mine hænder efter at have været på arbejde (ved bageren med MANGE varme brød)
  Mine skønhedtips er ikke noget særligt, men de virker; jeg bruger scrub på mit (til tider teenage-prægede og dermed fedtede) ansigt og en god hårkur fra Aussie :)

 • Henriette skrev:
  5. juli 2012 kl. 20:37

  Øv hvor er du smuk ;)
  Ville rigtig gerne afprøve de lækre sager… Med en lille baby på 3mdr trænger min hud virkeligt til noget lækkert!

 • birdie skrev:
  5. juli 2012 kl. 22:05

  Jeg bruger kun økologiske plejeprodukter, lige som jeg så vidt det er muligt køber økologisk mad og drikke..
  Når man har en allergiplaget dreng med autisme i bagagen, er hele familie omvendte. Jeg drikker masser af vand, spiser sundt, og økologisk, og får en god og lang søvn..
  På det seneste er jeg blevet “viking”. Læste mig til, at det skulle være godt med iskold vand i ansigtet..Så om morgenen trisser jeg ud, og henter en bunke isterninger..
  I fadet med dem og koldt vand..Ih, det mega koldt, men jeg får den herligste kulør og blodet suser..Det er virkelig godt, for jeg har fået en renere og friskere hud. Og jeg bliver ihvertfald vågen :-)Nu skal det jo ikke gå til spilde, så fødderne ned i den anden balje og resten af gyset kommer kredsløbet til gode..
  Jeg kender ikke Geoskincare..Men trænger altid til lidt selvforkælelse, for det er der ikke så meget af i hverdagen. Og de tørre steder på kroppen, kunne godt trænge til noget lækkert og fugtende..
  Rigtig god sommer, og jeg er med på din side og her..

 • Linda Felsinger skrev:
  5. juli 2012 kl. 22:20

  Hejsa.

  Super lækker og inspirerende blog du har. Snuser lige til den hver dag.

  Mit tip er, lidt sjovt måske, at have et par grove handsker til at skrubbe kartofler med, liggende i bruseren. Når jeg så er i bad får hele kroppen lige en god gang skrubning, efterfulgt af en lækker bodylotion. Det er virkelig noget der frisker op.

  Hej fra Linda

 • Freja Blay skrev:
  5. juli 2012 kl. 23:30

  Hej Ann-Christine / Valdemarsro.
  Mit bedste skønheds tip er; Elsk og lad dig selv blive elsket.. Allerstørst i vore liv, er kærligheden. Vi centrere os om den, og hvis vi vælger at suge af den, vil det naturlige resultat blive og bringe den dybeste skønhed, latter og smil!

  Knus og sommersuk,
  Fra Freja.

 • Camilla T-W skrev:
  6. juli 2012 kl. 00:05

  Kender ikke produktet ,men det lyder til at være Himmelsk:-) Synes din side ser inspirende og ser frem til at læse mere med. Fordelen ved blog’s er at man kan nyde dem os på terassen med en go kop stempel kaffe eller en dejlig kølig sommerforfriskning :-)

 • Astrid Lind skrev:
  6. juli 2012 kl. 00:07

  Selvom jeg egentlig ikke er meget for at indrømme det, så går jeg faktisk rigtig meget op i økologi.
  Jeg synes det er så vigtigt at vi ikke fylder os med alle mulige usunde ting, eller ligefrem ting vi ikke aner hvad gør ved vores krop.
  Derfor er mærker som disse lige noget for mig!

  Håber du får en super dejlig sommer!
  Kram

 • Helle skrev:
  6. juli 2012 kl. 09:13

  Åh, det er jo helt svært at vælge mellem alle de lækre produkter. Lige pt. kunne jeg dog godt bruge Hydrating hand and body cream, da min hud tørrer ud efter at den har fået lidt (for meget) sol. Men hydrating water lyder nu også skøn på en varm sommerdag. :)

 • Pernille skrev:
  6. juli 2012 kl. 09:35

  Dejlig dejlig konkurrence… Kunne bruge alle produkterne men synes særligt at exfoliatoren og eye gel’en lyder spændende og noget jeg rigtig godt kunne tænke mig at prøve af.
  Et lille skønhedstip til at bruge resterne af ens yndlings parfume som man ikke kan få så meget mere ud af. Fyld flakonen med god babyolie og så har man en dejlig body/massageolie med end yndlingsduft! Skønt…
  God sommer!

 • Nadine skrev:
  6. juli 2012 kl. 11:27

  En sommerhilsen herfra til dig og din familie, håber i får en skøn sommer, med forhåbentlig mere sol ;)
  Er helt vild med din blog, den er simpelthen fyldt med så mange lækre opskrifter, hyggelige og glade elementer fra hverdagen og rigtig mange gode tips, man kan ikke andet en blive glad af at følge med i din blog, som efterhånden er hver dag for mig :)
  Spændende med de konkurrencer du er begyndt at lave, vildt fedt, og denne her konkurrence er lige noget for mig, elsker økologi og syns det er noget alle burde gå op i, da det handler om ens sundhed, krop og velvære. Jeg kender ikke denne hudplejeserie, men ville være vildt glad for at vinde konkurrencen og prøve den, det lyder jo bare som rigtig lækre cremer:):) hvis jeg skulle vælge fire produkter skulle det være:
  Daily cleansing cream
  Hydrating hand and Body cream
  Night repair cream
  Light moisturiser

  Mit skønhedstip må være at drikke masser af vand, det gavner huden super meget, også skylle ansigtet i kold vand efter ansigtsrens, det kolde gys styrker blodcirkulationen og skulle give mere liv og energi til hudcellerne:):)

  Mange hilsner Nadine

 • 6. juli 2012 kl. 14:27

  lækkert med øko skincare :)
  Jeg kunne godt ønske mig exfoliatoren og dagcremen :)

 • YM skrev:
  6. juli 2012 kl. 15:35

  Uh, der er mange lækre produkter. Jeg har egentlig aldrig været så opmærksom på, om mine hudplejeprodukter var økologiske o.l. Først inden for det sidste år er jeg begyndt at gå mere op i det og har indset, at det jo ikke giver mening at fylde kroppen med gode, økologiske råvarer, når man gennem huden tilfører den alle mulige mere eller mindre skadelige stoffer – ren logik, ikke? Skøn konkurrence, i hvert fald – og god sommer! :)

 • Ditte skrev:
  6. juli 2012 kl. 20:58

  Mit bedste skønhedstip er at rense sit ansigt i raw honning. Honningen er bakteriehæmmende og rensende og et naturligt rensemiddel. Og så efterlades ens hud fuldstændig blød :)

 • TineLee skrev:
  6. juli 2012 kl. 21:12

  En super billig og yderst lækker bodyscrub kan laves af perlesukker rørt med god olivenolie og evt et pust af enten din favorit parfume eller en dejlig æterisk duftolie. Olivenolien tilsættes indtil der er konsistens som en tyk og klumpet grød og den ønskede duft tilsættes. Anvendes i brusebadet og der vaskes efter med en bodywash ig vupti, så er der en blød hud med lækker glød :-)

  God sommer!

 • 7. juli 2012 kl. 10:54

  Ihh den maske ville jeg gerne prøve … økologisk OG lækker emballage – helt enig!

  Mit bedste skønhedstip er en hjemmelavet ansigtsmaske, gerne af mad”rester”. Masken er super lækker her om sommeren hvor huden bliver ekstra fedtet af varmen og solcreme. Samtidig giver den huden fugt.
  Jeg tillader mig at linke til opskriften som er fra min blog:http://lacucinanada.com/2010/07/12/nærende-rensende-ansigtsmaske/

  Hav en dejlig sommer!
  Mvh La Cucina Nada

 • 7. juli 2012 kl. 10:57

  Dejligt med alle de andre tips her i kommentarsporet … der er ét og andet der skal prøves af!

 • Thilde skrev:
  7. juli 2012 kl. 14:56

  Det lyder lige som nogle produkter jeg kunne bruge!!

 • MissMuffin skrev:
  8. juli 2012 kl. 19:18

  Hvor lækkert:) Jeg prøver virkeligt at udskifte så mange af mine skønhedsprodukter, rengøringsmidler og vaskepulver med økologiske alternativer, men jeg synes tit, at det er svært at finde det rigtige. Lige nu er min store kærlighed BioOil fra Pai, der virkeligt giver fugt og glød til et træt ansigt!

 • Marie Havnø Frank skrev:
  8. juli 2012 kl. 20:09

  Uh det lyder godt nok spændende. Er altid på udkig efter lækker øko hudpleje, da jeg simpelthen slår ud af ingenting! Alle de der damebladsudnævnte “verdens bedste”, der er fuld af parabener, parfume og mineralske olier, puh dem kan min sarte hud ikke klare. Dejligt med fokus på noget nyt og rent :)

 • Tina S. R. skrev:
  8. juli 2012 kl. 21:29

  Wauv – det lyder som lækre produkter… Fugtmasken lyder som noget for mig til efterår/vinter… Mit bedste skønhedstip er at huske solcremen… Og huske at nyde nuet… Det har jeg gjort i aften – sad under parasollen og spiste spicy edamame bønner efter din opskrift… Mums

  Håber naturligvis at jeg vinder, men ønsker alle andre held og lykke

  Sommerhilsner fra Tina

 • Bodil skrev:
  8. juli 2012 kl. 21:32

  Bliver så glad af at læse med på bloggen. Får dejlig mad inspiration, tak for det :-). Jeg kender godt problemet med allergi, har selv i over 20 år haft birkepollen allergi og ved hvor sensibel man bliver både hud og humør:-). Har dog haft held med akupunktur og har næsten ikke mere allergi :-)))))). Min søn på 25 døjer rigtigt meget med græs allergi og vil absolut ikke prøve akupunktur, desværre, men måske hudplejeserien kan hjælpe på hans ramte hud, vil da prøve at foreslå det :-). Rigtig god sommer. Hilsen Bodil

 • Charlotte skrev:
  8. juli 2012 kl. 22:47

  Rigtig god sommer til alle ;)
  Når man har en lidt sart hud, har jeg fundet ud af at de økologiske produkter er rigtig gode. Så hvis jeg vinder, er det min smukke datterpå 16 år – med en sart teenage-hud, som skal have dem.
  Kh Charlotte

 • Heidi skrev:
  9. juli 2012 kl. 07:34

  Kære Ann-Kerstine
  Tak for en inspirerende blog som jeg nyder at føge.
  Selv for en pragmatiker som jeg der godt ved at på den lange bane er det kun motion og ordentlig mad der for alvor virker, så er jeg også til fals for lækre skønhedsprodukter, kolde havbade og din opskrift på kanelsnegle. Så jeg ville også elske atvinde de lækre produkter. Håber I får en god sommer i jeres nye hus.
  Kh Heidi

 • Louise B skrev:
  9. juli 2012 kl. 09:33

  Endnu en lækker konkurrence. Den vil jeg gerne vinde, min hud trænger til pleje. MIt bedste skønhedstip er at smøre fødderne ind i creme hver aften inden man går i seng, så er de lækre og bløde sommeren igennem

 • RikkeFM skrev:
  9. juli 2012 kl. 09:45

  Jeg har siden jeg fødte mine tvillinger for lidt over 2 år siden været på udkig efter ny ansigstpleje, da min hud simpelthen bare har ændret sig efter graviditet og amning og er blevet en kende mere sart end den var tidligere – jeg har endnu ikke fundet den helt rettet sammensætning af produkter der gør min hud godt, men måske et af de produkter der kunne gøre underværker for min hud er fra Geoskincare. Hvis jeg skulle blive den heldige vinder ville følgende produkter helt sikkert være at finde mellem de 4:

 • Malene skrev:
  9. juli 2012 kl. 14:25

  Mit bedste råd i sommersolen er solcreme og solbadning med måde. Produkterne lyder super lækre og det ville være rart, at prøve noget nyt. Især en ansigtscreme suppleret med fintmasket.

  Sommerhilsen fra Jægerspris

 • Malene skrev:
  9. juli 2012 kl. 14:27

  Så gik det da helt galt på tastaturet – fugtmaske…….

 • Annesofie Kjeller Larsen skrev:
  9. juli 2012 kl. 14:56

  Åhh de produkter lyder helt perfekte ift. mit store handicap med både græspolnallergi/høfeber og parfumeallergi! Jeg har siden min sidste ammeperiode (for 2 år siden) virkelig bare fået meget allergi, så nu bruger jeg ikke produkter med parfume eller andre tilsætningsstoffer! Jeg vil varmt anbefale en virkelig lækker og billig mineral make up- Lily lolo, det er et mærke jeg kan tåle og jeg elsker farverne, jeg køber det via deres egen hjemmeside (UK) og det er langt billigere end at købe i DK :)

  God sommer!

  Med venlig hilsen

  Annesofie Kjeller Larsen

 • Maja V skrev:
  9. juli 2012 kl. 15:08

  Det lyder som nogle rigtig lækre produkter, især øjengelen lyder lige som noget for mig!
  God sommer!

 • Pia hvenegaard skrev:
  9. juli 2012 kl. 15:08

  Åhh hvor kan jeg følge dig med hensyn til allergi for pollen og hvordan det også påvirker huden:-((
  Jeg kender ikke de omtalte produkter, men de lyder skønne og virksomme. Lige sådan noget jeg kunne ønske for min allergi plagede hud.
  God sommer

 • Vevika skrev:
  9. juli 2012 kl. 15:32

  Jeg leder faktisk stadig efter dét mærke, som skal være mit mærke. Det er vigtigt for mig, at det er allergitestet og svanemærket og lige for tiden, faktisk det sidste 1½ år, har jeg brugt Dermas produkter.

 • Laura skrev:
  9. juli 2012 kl. 15:36

  Jeg så godt som, craver skrubbecremen fra Geoskincare. Jojobaolie, som opløses, fra at være perler.. Det lyder godt! Og det er alfa omega for mig at det jeg putter på min krop ikke er fyldt med navne og sager man ikke kan udtale. Fingrene er krydsede :)

 • Louise skrev:
  9. juli 2012 kl. 15:37

  Gennem de sidste par år har jeg prøvet flere forskellige produkter, for at finde nogle der passer til mig – det er ikke helt lykkes endnu… Men det bedste skønhedstip jeg kan komme med er; Drik masser af vand (Dog uden at overdrive :)) … Brug tilpas mængde af ansigtscreme for at tilføre fugt og få nok søvn…. Simpelt og nem at huske :)

 • Gitte Frigaard skrev:
  9. juli 2012 kl. 15:44

  Åhhh hvor jeg genkender det med pollenallergi og at det ikke bare er øjne og næse, men også huden der rammes. Tør, trist og sensitiv….
  Skønhedstips Indre: masser af postevand og masser af søvn
  Skønhedstips ydre: tænk positive tanker (om ikke andet så vender rynkerne opad) og blend blåbær med yoghurt naturel og blade fra citronmelisse og lad massen sidde i 15 min. Skyld af med lunkent vand. Opstrammende, forfriskende og sammentrækkende ift blodkar.

 • Louise T. skrev:
  9. juli 2012 kl. 15:59

  Det lyder som rigtig dejlige produkter – især til min sensitive (rødmende) hud.

  Jeg vil ønske mig
  – Night Repair Cream
  – Hydrating Water
  – Hydrating Vitamin Masque
  – Eye Renewal Gel

  Så min hud kan blive glad igen :-)

 • Jane nørskov skrev:
  9. juli 2012 kl. 16:12

  Hvem kunne ikke tænke sig at nyde en somme med perfekt fugtet hud!? :-) sommerhilsner fra Holbæk !

 • jenny clausen skrev:
  9. juli 2012 kl. 16:46

  nøj en fin konkurrence… !!!! mit bedste skønhedstip er klart at gå i sauna og skrubbe sin hud m hamphanske 1 x om ugen, så holdes huden pæn og skinnende… vil også anbefale ganiers bb cream… giver en fin ensartet hud uden at kage som foundation..

 • Eva Jensen skrev:
  9. juli 2012 kl. 16:46

  Superlækker præmie. Er vild med alt der er økologisk og godt for huden.
  Derfor vil jeg da vældig gerne vinde ;0)

  God sommer til alle! Store og små; folk der holder ferie hjemme og i udlandet; og til dem der måske slet ikke har ferie men skal arbejde hele sommeren.
  Den skal nok blive fantastisk uanset hvad :)

 • Eva Jensen skrev:
  9. juli 2012 kl. 16:48

  Øv, nu havde jeg lige skrevet sådan en fin kommentar og så mener den jeg allerede har skrevet det en gang før..
  Nå men jeg vil i hvert fald rigtig gerne vinde.

  God sommer til jer alle (:

 • Jane Tvede skrev:
  9. juli 2012 kl. 17:02

  wow en vidunderlig præmie man kan vinde,skulle jeg være den heldige ønsker jeg mig
  Geoskincare – Night repair cream
  <3<3 Deler med glæde med alle og håber at heldet er med mig og at jeg vinder <3<3 God Sommer

 • 9. juli 2012 kl. 18:13

  Det er Sommer, det er sol og det er søndag… tralalala… overhovedet ikke, for det regner på en mandag, men jeg er stadig i sommerhumør og ville elske at vinde den skønne konkurrence<3

 • Nicole Aupke skrev:
  9. juli 2012 kl. 18:28

  Kunne så godt tænke mig at prøve Xlash længere øjenvipper! Har prøvet så mange, og der er ikke rigtig nogle jeg vildt godt kan lide :-) Så må hellere prøve Xlash snart.
  Hilsen herfra :-)

 • Gitte Nielsen skrev:
  9. juli 2012 kl. 19:04

  Hvor er det bare nogle lækre produkter man kan vinde. det er helt svært at vælge hvis man skulle være så heldig at nå dertil.

  Men vil helt klart vælge noget til tør hud og ikke mindst en dejlig håndcreme.
  Jeg håber at du få en rigtig god sommer, selv om vejret ikke lige er dertil. men så må man bare tænke glade tanker

  Mine skønheds tips er nok få rigeligt med søvn og vand

 • Maria Ranch skrev:
  9. juli 2012 kl. 19:14

  Fantastisk, det vil jeg sørme gerne vinde!! Er sikker på at min amme-hud vil elske lidt lækker pleje.. Det eneste skønhedstips jeg selv har overskud til at føre ud i livet disse dage er, at huske at drikke rigeligt med vand…
  Hav en fantastisk sommer..
  Sommer-smil M….

 • Knudsen skrev:
  9. juli 2012 kl. 19:51

  Kort skrevet….jeg vil ELSKE disse produkter !

 • Karin Christensen skrev:
  9. juli 2012 kl. 20:11

  Lyder som nogle fantastiske produkter jeg vil meget gerne deltager
  Hav en fantastisk sommer ~✿◕ ‿◕✿~
  kærlig hilsen
  Karin Christensen

 • Line skrev:
  9. juli 2012 kl. 20:14

  Sikke en skøn konkurrence. Jeg vil gerne have fingre i de lækre produkter!

 • Gitte Sommer skrev:
  9. juli 2012 kl. 20:26

  Lyder som nogle super lækre produkter som jeg godt kunne tænke mig at få fingrene i. Har meget tør hud på overarme især og mit ansigt higer også efter noget lækkert, synes bare ikke at have fundet det helt rigtige endnu, den er lidt sart. Måske det her var et bud

  Rigtig god sommer, lad os håbe vejret snart ændrer sig lidt, så vi når at få noget godt vejr inden efteråret overtager

  Hilsen Gitte Sommer

 • Ibtisam Al Shebillawy skrev:
  9. juli 2012 kl. 21:50

  Hej Ann-Christine :)

  Sikke en spændende blog du har (første gang jeg besøger den!). Er specielt glad for dit opskrift indeks, der er allerede maaaange gode opskrifter som j nok vil kaste mig ud i om snart.
  Mit skønhedstip vil være: Nok med søvn og masssssssser af vand og ikke for meget stress. Synes at disse tre ting er grundlæggende for at man kan få en pæn, sund hud og derefter KAN hudpleje så komme.
  Har aldrig haft økologiske produkter beregnet til ansigtet men det vil min hud (og jeg) da sikkert elske:)) Håndcremen og Natcremen vil nok være mine favoritter men j ku’ nu godt ønske mig et komplet sæt alligevel :))

  Rigtig god sommer til dig og din familie

 • Anne s skrev:
  9. juli 2012 kl. 22:02

  Jeg må deltage i denne konkurrence. Den fugtmaske kunne jeg godt bruge!
  God sommer :-)

 • Pia Hansen skrev:
  9. juli 2012 kl. 23:43

  whauuu en lækker præmie, desvære kender jeg ikke produktet, så det vil glæde mig at lære det at kende :-)

  jeg lider frygteligt meget af nikkel allergi, dvs at der er meget jeg ikke må spise el drikke, men skal jeg følge det 100 5, så er alle glæder og det sunde væk, så ind imellem synder jeg da også for at være et helt menneske, dog giver det en masse udslet og kløe med tørre områder som kræver en masse fugt for at holde det nogenlunde nede så det er til at holde ud!

  ydermere har jeg nået en alder hvor pigmentpletter er ved at blive et problem, ikke særligt smukt når man gerne vil se sund og frisk ud stadigvæk ;-)

  så jeg ville elske at prøve jeres produkter og se om det er svaret på min søgen efter hjælp :-)

  mine bedste skønheds tips er :
  En god øjencreme er virkelig vigtig, når man er travlt eller er stresset – det er nemlig der, de mørke rande under øjnene kan få ram på dig

 • Julie Nagel-Udsholt skrev:
  9. juli 2012 kl. 23:57

  Uha, snu har jeg lige været inde og lure på produkterne, og hvor ser de lækre ud!!! Jeg er på dets eneste blevet meget interesseret i face mist. Ville være spændende at se hvad den kunne gøre for min hud. Jeg synes min hud ser lidt træt ud for tiden. Plejer at have en masse glød, men den trænger til der skal ske et eller andet! :-)
  Mit allerbedste skønhedstip er kamille te. Jeg elsker at tage en god omgang kamilledamp. Det åbner for porene og er god til at rense din hud igennem, og den bliver sååå blød! Kan også finde på at lave en hjemmelavet scrub og blande kamille i. Mums! Får det bare gjort alt for sjældent!
  Kh. Julie

  • Julie Nagel-Udsholt skrev:
   9. juli 2012 kl. 23:58

   I al min iver er der vist kommet lidt for mange bogstaver med ;-) snu betyder nu ;-) dets betyder det :-D

 • MaiBritt skrev:
  10. juli 2012 kl. 07:20

  Her på falderebet vil jeg meget gerne være med. Min hud sukker efter fugt efter masser af dansk sol :-)