Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingefilet-med-tomat-karry-og-kokos/

Kyllinge med Tomat, Karry og Kokosmælk

Kylling med tomat, kokos og karry er super lækkert og nemt og enkelt at lave – sådan en rigtig god hverdagsret, som ikke tager lang til at tilberede og som smager dejligt.

Server den gerne med ris, en grøn simpel salat og måske et godt brød til.

Super lækkert og nemt. Her er brugt blandede farvede peberfrugter, men den smager også dejligt med rød peber og kan fint tilberedes unden bønner.

Prøv også: min bedste opskrift på gulerodsboller >>

PT25Mter

Kyllingefilet med tomat, karry og kokos

4 pers.    25 minutter
4 pers.
Ingredienser
  • 300 g kyllingefilet
  • 3 peberfrugter
  • 50 g haricots verts, frost eller evt. friske
  • 2 spsk karry, medium
  • 4 tomater, skåret i tern
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 tsk salt
  • 1 lime, saften herfra
Udskriv opskrift
25 minutter
Fremgangsmåde

Brun kyllingefiletterne på en sauterpande sammen med karry i en smule olie.

Tilsæt peberfrugterne i tern.

Steg i et par minutter og kom tomat, bønner og kokosmælk i retten.

Lad det simre i 10-12 minutter.

Smag til med lime og salt.

Kan fx serveres med lækre basmati ris, godt brød og cashewnødder.