Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingesalat-med-inspiration-fra-vietnam/

Asiatisk Kyllingesalat

Asiatisk kyllingesalat som er en salat jeg har lavet med inspiration fra det asiatiske køkken og i særdeleshed det vietnamesiske køkken – og med et godt drys danske råvarer som supplement.

Du vil nok ikke få asiatisk kyllingesalat serveret sådan her i Asien, men smagen er dejlig asiatisk og virkelig god!

Lige nu bliver det mest til freestylet inspireret vietnamesisk herhjemme i eget køkken, som denne kyllingesalat. Den smager i øvrigt helt forrygende dejligt – og jeg bliver meget snart nødt til at lave den igen, måske som fyld i vietnamesiske forårsruller.

PT40M

Asiatisk kyllingesalat

2-4 pers.     40 min.
2-4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
40 min.
Fremgangsmåde

Rør dressingen sammen og lad den trække en halv times tid. Rids kyllingeskindet med en skarp kniv og drys salt og peber på. Steg kyllingebrysterne på en pande med skindsiden nedaf ved lav til mellemhøj varme i 30 minutter. Når skindet er godt sprødt, så vendes kyllingen og steges færdig på den anden side i 4-5 minutter.
Skær kyllingen i strimler.
Skær spidskålen i tynde strimler og vend den i dressingen sammen med mynte, koriander, radisser og chili. Anret kyllingen på salaten, drys med sesam og server, gerne mens kyllingen endnu er lun.