Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mad-paa-farten/

Mad på farten …

haps-picnic

Min søster og jeg var på en lille udflugt ud i det danske sommerland forleden dag. Det danske sommerland er så smukt og det var bare så hyggeligt at have lidt tid sammen. Bare hende og jeg! Ofte ses vi jo efterhånden med vores børn og mænd, og selv om det bare er smadderhyggeligt, når hele flokken er samlet, så er tosomhed og tid alene indimellem, altså heller ikke at kimse af.

Nå, men undervejs på vores tur, blev vi småsultne og fik lyst til at snuppe noget mad med på en lille picnic i det grønne. Jeg forslog så, at vi lige tog et smut omkring Q8 og min søster grinede højt og tilføjede lidt ironisk “og købe trekantsandwich og fransk hotdogs, eller?”  ;)

Og jeg forstår godt hendes skeptisk! For det kan skisme være svært at finde god mad at spise på farten. Jeg var derfor også selv temmelig skeptisk, da Q8 for noget tid siden kontaktede mig og spurgte til et samarbejde omkring deres nye frisksmurte sandwich. Skal jeg være ærlig, så var jeg først tæt på at takke pænt nej tak på forhånd, men så besluttede jeg lige at give dem en chance og køre forbi en Q8 først og se udvalget og smage på en sandwich eller to, inden jeg besluttede mig.

Jeg blev virkelig positivt overrasket og takkede derfor ja tak til samarbejdet, med ros i mailen til deres fine tiltag – det var derfor med en lille bagtanke, at jeg lige forslog Q8 til min søster, for så kunne hun også smage og jeg fik lige en second opinion på sagen.

Vi valgte en kyllingesandwich med frisk salat, kylling, bacon og soltørrede tomater, og en grillet vegetartoast med lækker pesto, mozzarella, soltørrede tomater og andet godt – sidstnævnte er min favorit! Mega lækker.

mad-paa-farten

“Ej, men seriøst, det smager jo helt vildt godt!” var dommen fra os begge. Og hun synes pludselig det virkede mindre tosset med picnicforsyninger fra Q8 – lækre sandwich, kaffe, magasiner og en lyserød donut til at dele.

Næste gang jeg eller vi bliver sulten på farten og ikke lige har fået smurt madpakke (det har jeg ærlig talt sjældent, faktisk aldrig, til mig selv) så skal successen gentages med den vegetar toast med pesto. Mums!

q8-sandwich

kaffe-og-sandwich

picnic

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
21 kommentarer
 • 9. juli 2015 kl. 08:43

  Det er så rart, at flere og flere steder begynder at servere lækre og sundere varer! Jeres picnic ser både lækker og skide hyggelig ud, undskyld sproget! :)
  Hav en dejlig torsdag!
  KH Amanda // https://theawayblog.wordpress.com

  • Ann-Christine skrev:
   10. juli 2015 kl. 11:47

   Haha, det var den også! – og ja, det er virkelig rart med de lækre alternativer til tankstationsklassikerne ;)
   Rigtig dejlig weekend
   Kh AC

 • 9. juli 2015 kl. 11:40

  Det ser altså også godt ud!
  – men synes det er lækkert at mange tankstationer er begyndt at gøre mere ud af deres sortiment.

  – Følger nu med på bloglovin :)

  //www.neronoir.dk

  • Ann-Christine skrev:
   10. juli 2015 kl. 11:49

   Jeg er helt enig – det er en god udvikling! :)
   Og dejligt at du har lyst til at følge med
   Rigtig dejlig weekend
   Kh AC

 • Henriette skrev:
  9. juli 2015 kl. 14:21

  Tja, Q8 havde jeg godt nok heller ikke tænkt på som et sted med god mad. Men den der vegetarsandwich, den frister mig til at prøve

  • Ann-Christine skrev:
   10. juli 2015 kl. 11:50

   Nej vel – jeg var positivt overrasket! Håber du bliver det samme.

 • Jan R Petersen skrev:
  9. juli 2015 kl. 20:04

  Generelt gode produkter, men men alt alt for dyrt. Kr. 39 for bl.a EN frikadelle med rødkål og flute. Nej tak, køber kun når sandwicher er på tilbud til kr. 20 forøvrigt en rigtig rimelig pris.

  • Ann-Christine skrev:
   10. juli 2015 kl. 11:57

   Tja,jeg synes selv at specielt vegetarsandwichen var så god, så den var pengene værd for mig :)

 • Malene Skov skrev:
  10. juli 2015 kl. 09:18

  Jeg forstår ikke rigtig, hvad det er for et “samarbejde” Q8 ønskede med dig om deres frisksmurte sandwich? Handlede det bare om, at du skulle afprøve dem og reklamere for dem? Eller vil de gerne have dine input til en videreudvikling?

  • Ann-Christine skrev:
   10. juli 2015 kl. 12:09

   Ja, en stor del af henvendelserne fra virksomheder der ønsker at indgå et samarbejde, er med udgangspunkt i, om jeg har lyst til at skrive om deres produkter/brands/ydelser eller lign i et sponseret indlæg. Hvilket også er tilfældet her.
   Grundlaget kan være at integrere produktet i en opskrift, en oplevelse eller prøve et produkt og skrive om oplevelsen. Når jeg takker ja til sådanne aftaler, så vil det altid været markeret ‘sponseret indlæg’ under overskriften på indlæg. Indimellem er der også tale om at virksomheden ønsker mine input til videreudvikling, nye produkter osv. Det er dog ikke tilfældet i dette samarbejde med Q8.
   Kh AC

 • Mutti skrev:
  10. juli 2015 kl. 09:21

  Så er det da en Q8 vi skal køre efter! Sidst vi købte franske hotdogs på en tankstation, var brødet ikke varmet nok, -ærgerligt at ekspedienten ikke gjorde sig den “umage” Og et sundere udvalg er også at foretrække, som de sandwich du fortæller om!

  • Ann-Christine skrev:
   10. juli 2015 kl. 12:11

   De par stykker jeg har smagt, smagte i hvert fald rigtig godt :) Og ja, det er lidt ærgeligt, når det man køber ikke bliver tilberedt ordentligt.

 • Marie Louise R. skrev:
  13. juli 2015 kl. 11:14

  Som en trofast læser gennem et par år må jeg sige, at jeg bliver lidt træt i hovedet af sådan et indlæg her. Jeg kan normalt rigtig godt lide dine indlæg og finder dem både fine, æstetiske og inspirerende, men sådanne indlæg som dette får mig altså til lynhurtigt at klikke videre. Jeg er helt med på at det er din blog, at du er tydelig med at det er et sponsoreret indlæg og dermed at vi bliver reklameret over for, og at du bestemmer bloggens design og indhold. Jeg er læser, du er blogindehaver og det er dig der bestemmer dit indhold! Jeg ville bare lige give dig den feedback, at jeg som læser bliver lidt afskrækket over sådan et indlæg her og at jeg faktisk – bevidst eller ubevidst – ikke lige logger ind på bloggen et par dage efter. Hvilket jeg tænker er lidt ærgerligt for både dig og mig:-)

  Jeg er sådan en som både har AdBlock installeret i mine browsere, lever uden fjernsyn og dermed uden tv reklamer og har Reklamer Nej Tak tilmeldt min husstand. Når jeg får fornemmelsen af at jeg bliver forsøgt reklameret over for bliver jeg automatisk mere på vagt.

  Jeg kan godt forstå, at det af og til er helt velvalgt at tage en specifikt sponsoreret indlæg ind. Jeg er også med på, at du skal leve af noget og derfor kan vælge at lade firmaer reklamere på din blog – vi har alle brug for mad på bordet:-) Jeg vil samtidig som læser godt give dig ærlig feedback.

  MVH Marie Louise

  • Ann-Christine skrev:
   13. juli 2015 kl. 21:35

   Hej Marie Louise (og Malene også :) )
   Tusind tak for din konstruktive feedback!
   Jeg ved ikke helt om jeg skal læse din konstruktive kritik som en generel holdning til sponserede indlæg – eller om den primært var møntet på dette indlæg alene. Men uanset så har jeg kæmpe stor respekt for jer der læser med her på mit lille hjørne af internettet og er meget omhyggelig med at vælge hvem jeg samarbejder med ift sponserede indlæg.

   Jeg får rigtig mange henvendelser om virksomheder som gerne vil indgå i sådanne samarbejder, og jeg takker pænt nej tak til langt, langt det meste. Nok 90-95 % tror jeg cirka bliver et afslag til samarbejde. For det er SÅ vigtigt for mig, at de samarbejder der bliver indgået er reelle og ærlige. Uanset om der er økonomi med i spillet og at det drejer sig om sponserede indlæg, så er det vigtigt for mig, at I kan stole på alt det jeg skriver. Og at jeg har en god mavefornemmelse med det og kan stå på mål for det jeg laver.

   Om man synes at indlægget her passer ind er en smagssag, jeg overvejede det selv nøje. Samarbejdet her tænkte jeg først nej tak til, men deres mail var overbevisende og gjorde mig nysgerrig, så jeg skrev til dem at jeg ville vende tilbage når jeg havde været forbi en Q8 og smagt på en sandwich. Og det gjorde jeg – og blev sørme og ærligt overrasket. Og fordi jeg synes der er så meget bras derude, så synes jeg faktisk at det er ganske fint at fortælle om at der er gode alternativer – og på den måde også være et lille talerør for at det skal være muligt at kunne købe fornuftig mad. Også på en tankstation.
   Jeg ved godt at dette indlæg skiller sig ud fra andre indlæg, også andre sponserede indlæg – men som jeg skriver her: http://www.valdemarsro.dk/category/sponseret/ så synes jeg også at de sponserede indlæg jeg takker ja tak til er spændende at lave.
   Faktisk så er både dem jeg vælger at medvirke i og alle dem jeg takker nej tak til, med til at holde mig skarp på hvad jeg har lyst til og ej.
   Dette indlæg skrev jeg fordi jeg kan stå på mål for det, måske også netop fordi det var lidt anderledes og derfor en fin udfordring for mig – og ikke mindst fordi jeg sagtens kunne finde på at vise fx sådan en vegetarsandwich i en omgang ‘små glimt’, også uden at det var sponseret.
   Det blev en lang smøre herfra, men jeg synes du skulle have et ordentligt svar :)
   Og tusind tak også for de rigtig søde ord om bloggen generelt, det er jeg glad for at du oplever sådan.
   Kh Ann-Christine

   • Marie Louise R. skrev:
    13. juli 2015 kl. 22:27

    Hej Ann-Christine,

    Tak for dit udførlige svar. Jeg håber ikke du følte at du skulle forsvare dig selv og dine valg over for min kritik, for du er i din gode ret til at gøre som du gør. Det er ærligt og åbentlyst! Jeg tror, at netop kombien af at være et sponsoreret indlæg (som generelt i mine øjne er mindre interessante end dine andre indlæg) samt det at emnet var tankstationsmad- hvilket er ret langt fra mit interesseområde ( som du ellers fanger ret godt) gjorde at jeg skrev til dig. Men nok om det fra mig, jeg er ellers rigtig glad for din blog og det vil jeg også huske at skrive til dig når jeg tænker det:-)

    • Ann-Christine skrev:
     14. juli 2015 kl. 21:26

     Det følte jeg slet ikke, men ville bare gerne give dig et ordentligt svar, for jeg synes din kritik var så konstruktiv og det er slet ikke tosset at sætte ord på tankerne bag det jeg laver indimellem også :)
     Og tusind tak, dét er også dejligt at høre :)
     Kh Ann-Christine

     • Liselotte skrev:
      27. juli 2015 kl. 13:20

      Ihhhh.. bliv endelig ved :) Sponsoreret eller ej… Skal da et smut forbi Tanken, næste gang der er Picnic vejr :)
      Tak

      • Ann-Christine skrev:
       28. juli 2015 kl. 08:25

       :) Lad os krydse fingre for at der bliver meget dejligt picnic vejr snart :)

  • Malene Skov skrev:
   13. juli 2015 kl. 14:19

   Jeg må sige, at jeg er meget enig med Marie Louise, som har formuleret det meget fint. Jeg sidder med den helt samme oplevelse.

   vh.
   Malene

 • Christine skrev:
  18. januar 2017 kl. 13:15

  Et spørgsmål lidt ude af kontekst: hvilket mærke er den lækre taske på billedet? :-)
  Og i øvrigt helt vild hyggelig og inspirerende blog!
  Kh Christine

  • Ann-Christine skrev:
   20. januar 2017 kl. 13:44

   Det er min kamerataske fra Grafea :) – og tusind tak ♡
   Kh AC