Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-10/

Madplan uge 10

madplan-uge-10Dagen i dag skal starte med langsom morgenmad, blødkogte æg, duftende nybagte boller, varm kaffe, friske aviser og rare toner fra højtalerne i ørerne. Jeg har planer om en rigtig afslappende lørdag, med gennemgående langsomt tempo, lidt forårsklargøring i haven, indkøb til fastelavnsboller, måske en svømmehalstur for Martin og børnene og bogskrivningstid til mig – og så en hyggelig middag sammen i aften. Vi glæder os desuden super meget til fastelavnsfesten i morgen og jeg tror også, at specielt Julie har planer om at klippe klistre endnu mere farvestrålende fastelavnspynt.

Madplan uge 10

Mandag: Rodfrugter i kokosmælk, lige om lidt spirer alting op af jorden og jeg glemmer alt om at spise rodfrugter i en periode – men lige nu vil vi nyde denne ret.

Tirsdag: Jeg er spændt på om dette grøntsagsfad bliver et lige så stort hit som første gang jeg serverede det for Johan og Julie …

Onsdag: Stegt flæsk med salater og masser af grøntsagsstænger til … eller måske i selskab af en god kartoffelsuppe.

Torsdag: Hjemmelavede kyllingenuggets – de hitter stort, ved jeg

Fredag: Fredagsburger, i form af verdens bedste kyllingeburger.

Lørdag: Knust kartoffel med stenbiderrogn, friskt, mættende og forårslækkert!

Søndag: Jeg overvejer om det stadig er muligt at opdrive lidt grønkål, for jeg har lyst til snart at spise denne grønkålssalat igen – alternativt må jeg finde på en skøn spidskålssalat.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *




4 kommentarer
  • Heidi skrev:
    1. marts 2014 kl. 16:27

    Lyder som en rigtig skøn weekend!:O) Jeg har været på grønttorvet i Viborg i dag og der var fortsat grønkål til salg, så mon ikke du også kan finde det et sted i Aarhus:O)

    • Ann-Christine skrev:
      3. marts 2014 kl. 08:45

      Yeah, det er ihvertfald værd at kigge efter :)

  • Thea skrev:
    2. marts 2014 kl. 20:38

    Kære Ann-Christine

    Vi boltrer os også i retter med stenbiderrogn i disse dage, hvor priserne er droslet godt ned.. Knuste kartofler med et twist af brunet smør er også meget anbefalelsværdigt til de skønne rogn.

    Vh Thea

    • Ann-Christine skrev:
      3. marts 2014 kl. 08:52

      Hej Thea,
      Det er virkelig den dejligste forårsspise :)
      Kh AC