Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-13/

Madplan uge 13

madplan-uge-13

 

Denne weekend er vi kørt tværs gennem Jylland og hygger os på vestkysten i et super skønt sommerhus ved Søndervig. Det bliver en weekend fyldt med lange blæsende gåture ved vesterhavet, oplevelsesudflugter, hygge indendørs med at lave så lidt som muligt og bare være sammen. Muligvis kommer aftenens menu til at bestå af den planlagte Moules Frites, ellers så har vi masser lækkerier i køleskabet til et nemt og lækkert oste-tapas bord.

Rigtig god weekend til jer ♥

Madplan uge 13

Mandag: Jeg glæder mig super meget til forårsretter og friske danske grøntsager, ikke mindst friske grønne ærter. Indtil da bruger jeg frosne ærter i denne ærtesuppe.

Tirsdag: Nemme bagte kartofler med varmrøget laks – nem og lækker hverdagsmad.

Onsdag: Selv om sæsonen for gymnastik om onsdagen er slut for denne gang, så kan vi nu godt holde lidt fast i at onsdag er en dag med skøn mad, som ikke kræver det store. Jeg tror (eller rettere, jeg er ret sikker på) at pølsehorn og råkost vil hitte stort på onsdag.

Torsdag: Soulvaki er virkelig blevet et stort hit herhjemme. Vi bruger de lækre hjemmelavede fladbrød til tortilla og madpandekager i det hele taget.

Fredag: Tapas med en masse små retter, hjemmelavet pesto og jeg glæder mig bl.a til denne tomatpesto og dadler med bacon

Lørdag: Mexicansk tema med chili con carne og nachos, uhmm!

Søndag: Jeg svinger lidt mellem at søndag er dagen for simreretter og langtidsmadlavning eller en af de dage hvor vi bruger tid på alt andet end at være i køkkenet. Elsker begge dele og hvis denne søndag er en af dem uden de store køkkenudskejelser, så er Pasta Carbonara et stort og nemt hit!

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • Marianne skrev:
  22. marts 2014 kl. 09:02

  Sådan en weekendtur ved havet er bare guld værd. Vi plejer at være en tur i sommerhus i Klitmøller mindst en weekend om året og gerne flere. Man får i den grad opladet batterierne efter sådan en weekend med sol, blæst, familiehygge og bølgebrus.
  Rigtig god weekend.

  • Ann-Christine skrev:
   24. marts 2014 kl. 09:48

   Det er virkelig guld værd. Julie spurgte også i går om vi ikke bare skulle være i sommerhus altid, for det var jo så dejligt!
   Og det er det :) Elsker at være lidt væk hjemme fra og opleve en masse sammen med de allerbedste :)

 • Mette skrev:
  24. marts 2014 kl. 16:49

  Hej Ann-Christine

  Jeg leder efter linket til madplans-skemaerne, men de har vist forputtet sig?

  Vh. Mette

  • Ann-Christine skrev:
   25. marts 2014 kl. 11:15

   Hej Mette,

   Jeg har også flyttet en smule om ;) – ovre i højreside af bloggen har jeg samlet links til DIY og print selv: http://www.valdemarsro.dk/diy_projekter/
   Kh Ann-Christine