Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-15/

Madplan uge 15

madplan-uge-15

April viser sig lidt fra sin grå side i disse dage, hvilket får mig til at længdes efter varme supper. Slet ikke så tosset at sætte suppe på menuen i lige nu, inden de lækre sprøde salater, tomater og andre lettere sommerretter skal på menukortet. Jeg elsker foråret og også de lidt regnfulde grå dage, hvor det er oplagt at hygge indendørs, tænde stearinlys og putte i sofaen med tykke strømper, tæpper og gode bøger.

Rigtig god lørdag til jer!

Madplan uge 15

Mandag: Det er Martins fødselsdag. Men da han ikke er hjemme til aftensmad mandag, så fejrer vi ham om hele søndag og med god morgenmad mandag morgen – og så tror jeg at vi snupper en sund og lækker løgsuppe med ostebrød til aften. Ved nu ikke helt hvad Johan og Julie siger til løgsuppe, så de får en sund og stor grøntsagsskål og en grovbolle som eftermiddagssnack og så må de spise lækre ostebrød og grøntsagsstænger til aftensmad, hvis suppen ikke lige er sagen. Der er bare noget med den alder og løg, tror jeg …

Tirsdag: En rest kød i fryseren skal bruges på denne peanutbuttersauce.

Onsdag: Mulligatawny suppe – det er med at spise nogle af de lækre supper her i april, hvor vejret godt kan være lidt råt indimellem og omvendt spirende lunt og forårsagtigt, det næste øjeblik.

Torsdag: Kyllingedeller med masser af krydderurter fra haven, som allerede byder på timian, purløg og persille – samt salvie, oregano og anisisop. Rabarberen er også godt på vej og det kribler i de grønne fingre, for at plante flere lækkerier i højbedene.

Fredag: Kartoffelsuppe – som er Johan og Julie favoritsuppe, som de har ganske godt styr på hvordan man tilbereder.

Lørdag: Langtidssimrende lasagne i en stor gryde med portioner af sauce til fryseren – så er der til både bolognese og lasagne på travlere dage.

Søndag: Indisk Curry med kylling og ris som tilbehør.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • Tulip skrev:
  5. april 2014 kl. 20:59

  Uhm din løgsuppe, mums!!!

  • Ann-Christine skrev:
   7. april 2014 kl. 12:21

   Jeg glæder mig også til den :)

 • sanne skrev:
  7. april 2014 kl. 11:52

  Sikken god ide med en madplan. Det lyder lægger.
  Jeg må vist prøve din løgsuppe. .

  • Ann-Christine skrev:
   7. april 2014 kl. 12:24

   Rigtig god fornøjelse med den – jeg glæder meget til at spise den senere :)