Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-16/

Madplan uge 16

madplan-uge-16

Jeg glæder mig til den næste uge, hvor Johan, Julie og Martin holder dejlig påskeferie. Jeg holder dog ikke helt ferie og har jo også en deadline på bogprojektet lige om lidt, som kalder på lidt opmærksomhed. Men jeg vil også nyde en masse tid sammen med familien. Både tid til familiebesøg, afslapning, havearbejde, praktiske gøremål og udflugter sammen.

Påskeferien startede i går med at påskeharen kom forbi. Jeg så den ud af vinduet lige efter vi havde spist aftensmad og så gik jagten ind på påskeæg, som haren havde fyldt med lidt fredagsslik og en lille Lego-påskegave. En påskehare er bare det allersødeste dyr i hele verden, er Julie og Johan helt enige om nu.

Rigtig dejlig påske til jer!

Madplan uge 16

Mandag: Sunde og lækre tundeller med flot pink kulør.

Tirsdag: Johan og Julies favorit – eller en af dem i hvertfald – er Lady og Vagabondens spaghetti med kødboller.

Onsdag: Udflugter og en dag med praktiske gøremål, som at ordne børneværelse, kreaværelse og i det hele taget få styr på lidt hængepartier hist og her. Tid til alt muligt andet vigtigt og en dag med nedprioritering af køkkentryllerier – så er disse klassiske toast et hit!

Torsdag: Satser på grillvejr, og så vil vi lave pizzaer på grillen. Bl.a denne english breakfast pizza med æg og bacon.

Fredag: Denne ret med det sjove navn, skidne æg, smager virkelig godt. Og så er den nem at lave. Vi har planer om at få lidt tjek på haven og håber på forårsdage, hvor vi bare kan være ude det meste af tiden.

Lørdag: Det kunne være så dejligt, hvis vi kunne tænde grillen og lave sommerlige retter – jeg glæder mig til noget så enkelt som salater med mormordressing. Hvilket minder mig om at jeg skal huske at så en masse salatfrø i højbedene.

Søndag: Jeg kan umuligt vælge en favoritret og lige sådan har jeg det med favoritpizzaer, men denne kommer helt klar ind blandt mine favoritter. En lidt anderledes pizza med laks og wasabi, den er super god!

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • Amanda skrev:
  12. april 2014 kl. 19:17

  Fin blogg! :D

  • Ann-Christine skrev:
   14. april 2014 kl. 20:37

   Tak :)

 • Ina skrev:
  13. april 2014 kl. 09:35

  Du har den fineste blog, altid nemt at finde inspiration til nye retter :-) l

  Jeg vil helt sikkert prøve opskriften på skidne æg, min far har altid talt om denne ret da jeg var barn, men har aldrig serveret den for mig, så nu skal det prøves :-)

  God søndag :-D

  PS. Dit link til mormor dressing, ser ud til også gerne at ville have skidne æg, da den hopper ind på den opskrift når man trykker på ‘linket’ ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   14. april 2014 kl. 20:45

   Tak, hvor er jeg glad for at du synes det.
   Rigtig god påske
   Kh Ann-Christine

   -og tak for tippet med knas i linket til mormordressingen, det er rettet nu.