Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-17/

Madplan uge 17

madplan-uge-17

Martin, Johan og Julie har været på en lille påskeferie get away i sommerhus ved Rørvig de sidste par dage. Jeg har deadline på manuskriptet til min bog i næste uge, og har brugt tiden på at finpudse og skrive de sidste sider. Jeg mangler lige nu kun en enkelt side inden det er klart til at blive sendt til min redaktør Lise, hos Nyt Nordisk Forlag.

Her har sørme været stille de sidste par dage. Stort set ingen rod, ingen vasketøj og tid til morgenmad i sengen og fordybelse i skriveprocessen. Det har været super rart! Men også kun fordi de snart kommer hjem igen, for nøj, hvor jeg også glæder mig til at kramme min dejlige lille familie om et par timer igen.

Madplan uge 17

Mandag: Vi fik lyst til at spise flæskesteg med forårstilbehør til aftensmad søndag – og så er flæskestegssandwich oplagt på menuen mandag.

Tirsdag: Kartoffelsalat med friske ærter og måske med frikadeller til – super skøn sommermad.

Onsdag: Jeg har fødselsdag onsdag, så vi tager alle fire ud og spiser et skønt sted i Aarhus – uhmm, jeg glæder mig. Havde det i stedet været en helt almindelig onsdag, så havde jeg sat Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og ovnstegte fritter på menuen ;)

Torsdag: Pasta med tunsauce og salat

Fredag: Fredagsburgere … uhmm, det er længe siden vi har fået en god hjemmelavet burger med oksebøf. Tror jeg vil gøre dem kunsten efter på salon 39 i Kbh og servere en cocktail til, inkl alkoholfri version til Johan og Julie.

Lørdag: Lækre hvide kartoffelpizzaer og måske et udvalg af et par andre favoritter også – lavet som en flot søde minipizzaer.

Søndag: Hjemmelavet ravioli lavet som et hyggeprojekt med mine dejlige køkkenhjælpere.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
6 kommentarer
 • Mette Sonne skrev:
  21. april 2014 kl. 08:20

  Allerførst glædelig påske til dig og tak fordi du deler så meget med os. En veninde fortalte mig om din blog for nogle måneder siden og siden har jeg slugt hvert et indlæg fra dig med stor appetit – og flittigt brugt dit opskriftsarkiv ;-) Det er helt fantastiske opskrifter og billeder du har og du er den største inspirationskilde for mig pt :-)

  Du skriver ovenfor om flæskesteg med forårstilbehør – vil du ikke uddybe tilbehøret? Min kære mand kom hjem med 4 kg flæskesteg forleden (var vist faldet for et godt tilbud i Brugsen ;-)) så nu ligger der fire mindre stege i fryseren og venter på at blive spist…med forårstilbehør til ;-)

  Bedste hilsner fra Mette

  • Ann-Christine skrev:
   21. april 2014 kl. 13:57

   Hej Mette,
   Hvor er det dejligt at høre, det er SÅ skønt at de ting jeg laver kan inspirere og glæde :)
   Jeg laver som regel denne flæskesteg: http://www.valdemarsro.dk/flaeskesteg-med-abrikos-og-timianfyld/
   Fyldet af timian og abrikos gør hele stegen lidt lettere i det og passer super godt til forårs og sommermad også. Jeg servere den typisk med ovnbagte kartofler skåret i kvarte, og en salat med fx spidskål, friske ærter, jordbær og nødder eller denne: http://www.valdemarsro.dk/sommersalat/ med frisk timian og en rørt vinaigrette med en smule abrikos, som matcher flæskestegen.
   Den her er også god: http://www.valdemarsro.dk/aebletern-i-citron-og-honningmarinade/
   Eller hvad der nu lige er i sæson af salater og grøntsager – men i hvertfald en god sprød salat eller to. Jeg synes abrikos, timian og friske æbler er fantastisk til flæskesteg.

   Tak for din søde hilsen og rigtig god påske til dig også
   Kh Ann-Christine

   • Mette Sonne skrev:
    27. april 2014 kl. 06:41

    Hov – jeg har da aldrig fået skrevet tak for dit svar. Det lyder helt vildt lækkert og jeg glæder mig allerede til næste runde flæskesteg her i familien ;-)

    Tak – og go’ søndag til dig.
    Kh Mette

    • Ann-Christine skrev:
     28. april 2014 kl. 09:50

     Det er slet ikke så tosset at have sådan en at glæde sig til ;)
     God mandag til dig
     Kh AC

 • Pernille skrev:
  21. april 2014 kl. 18:31

  Kan man blive (voksen-)feriebarn hos jer i den her uge? Det ser rigtig, rigtig dejligt ud – vi skal helt sikkert også have burgere på fredag!

  • Ann-Christine skrev:
   22. april 2014 kl. 08:00

   Ha ha, måske jeg skulle lokke Martin med til at lave en bed & breakfast ;)
   TAK <3