Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-19/

Madplan uge 19

madplan-uge-19

Så er næste uges madplan klar – En madplan som i øvrigt vil passe ret glimrende ind i vores kalender den sidste uges tid – for det har godt nok været en super travl uge! En uge fyldt med fine, spændende, sjove og gode oplevelser, arbejdsopgaver, møder, kaffeaftaler, fredagsbar og familielivet bare sådan i det hele taget. En uge af den slags der giver masser energi og inspiration, men som også giver behov for en dag eller to i snegletempo til lige at lade op igen – så weekenden er ret så velkommen lige nu.
Næste uge bliver også travl og sjov – jeg skal fotografere en masse billeder til bogen og jeg glæder mig!!!

Nu til madplanen … -og et ønske om en dejlig lørdag til jer!

Madplan uge 19

Mandag: Sommervejret den sidste uges tid, giver mig virkelig lyst til at sætte tomatsalaten Caprese på menuen. En salat som jeg snildt kunne spise alene, men i et familieliv med børn kalder den på mere … fx kyllingespyd og grøntsagsstænger.

Tirsdag: Kyllingefrikadeller af fars jeg selv hakker, sammen med courgette, løg og soltørrede tomater. Uhm!!!

Onsdag: Æbleflæsk er en dejlig nem ret og perfekt til vores onsdagsmenu.

Torsdag: Jeg kunne snacke spicy edamamebønner på daglig basis og alligevel er det alt, alt for længe siden jeg sidst har spist dem. De skal på menuen i dag, sammen med rester lavet om til et tapas-agtigt måltid.

Fredag: Falafler med dejligt tilbehør som humus, chiliolie, salat og grønt.

Lørdag: Jeg håber på godt vejr, så vi kan tænde op i grillen og være ude hele dagen – uanset hvad så vil jeg supplere grillmenuen op med denne skønne speltsalat.

Søndag: Resten af falaflerne i lune nybagte pitabrød.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • Line skrev:
  3. maj 2014 kl. 16:45

  Er det et nyt spisebord mit øje spotter? :-) Hvad blev der af det nye fine bord?

  • Ann-Christine skrev:
   3. maj 2014 kl. 18:11

   Det er det gamle bord vi havde før, som du kan spotte ;)
   Billedet med edamamebønner er 1-2 år gammelt

 • Jonas skrev:
  16. april 2018 kl. 01:06

  Vidste slet ikke du lavede madplaner! Jeg bliver konstant så overrasket over din dedikation og engagement til alle dine platforme og dit image generelt. Du gør det så godt, jeg håber du bliver ved i mange år endnu! Tak for alle dine opskrifter!

  • Ann-Christine skrev:
   16. april 2018 kl. 09:49

   Hej Jonas,
   Hvor er det pænt af dig, tusind tak!
   Jeg sender madplan ud hver lørdag pr mail – og den kan du tilmelde dig her, hvis du har lyst til at få inspiration derfra :)
   Kh AC