Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-21/

Madplan uge 21

madplan_uge21

Nyt fast tema på bloggen hver lørdag – Madplan til den kommende uge.

Kalenderen byder på sommer, sol og friske sprøde råvarer – og uanset hvordan vejret bliver, så er det sommermad jeg har mest lyst til. Knasende sprøde salater, friske asparges, som er i høj sæson lige nu. Desuden har vi lige en 2×4 års fødselsdag som skal planlægges, forberedes og fejres i næste uge. Lette retter og en del tapaslignende måltider er derfor også velkomment for vores vedkommende.

MADPLAN UGE 21

Mandag: Chili Con Carne – det blev bare så godt sidste gang, at vi allerede har lyst til at spise det igen

Tirsdag: Rester af Chili Con Carne og Tomatsalat Caprese

Onsdag: Grill i haven og en skøn aspargessalat

Torsdag: Grillede luksus hotdogs med bl.a hjemmelavet agurkesalat, + speltsalat og rødbederåkost som tilbehør

Fredag: En klassisk pesto og rester fra fødselsdagsfesten – serveret som tapas

Lørdag: Kyllinge Nuggets, grøntsagsstænger og sprøde salater

SøndagLaksepizza med wasabicreme og sprød rucola

Lidt om mine madplaner:

Jeg startede sidste år op med at lægge madplan på facebooksiden, men gik desværre lidt kold i det. Efter flere forespørgsler, så er jeg i gang igen. Nu bare på en ny måde, og jeg håber at I kan bruge til som inspiration. Min madplan tager naturligvis primært udgangspunkt i vores egne planer om næste uge – men den vil også være tilføjet en smule kreativ frihed her på bloggen. Vi rejser snart på ferie (jubiii) hvor vi ikke skal lave mad i en hel uge, andre gange har jeg en hel uge med planer om nye retter, som ikke er på bloggen endnu, eller vi har uger med mange aftaler og middage ude. Det er selvfølgelig meget sjovt, at det er 100 % autentisk, men så er det bare ikke så inspirerende og brugbart til bloggen. Jeg tager derfor udgangspunkt i, hvordan vores uge ville se ud, hvis vi skulle spise hjemme hver aften og bruger så de opskrifter jeg allerede har lavet – og så bestræber jeg mig på, at det skal være så meget lig vores egne måltider og planer som muligt.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
8 kommentarer
 • Lotte Ankersen skrev:
  18. maj 2013 kl. 09:16

  Tusinde tak. Det er en fantastisk ide og hjælp. God pinse.

  • Ann-Christine skrev:
   19. maj 2013 kl. 06:56

   Dejligt at du kan bruge det!
   Rigtig god pinse

 • Mette Saxtoft skrev:
  18. maj 2013 kl. 13:53

  Det er så dejligt at få lidt lækker inspiration til madplanerne.
  Selvom madplanerne herhjemme er med til at varierer måltiderne, så er det rart med lidt yderligere inspiration.

  • Ann-Christine skrev:
   19. maj 2013 kl. 06:58

   Det er dejligt at høre

 • Kamilla skrev:
  18. maj 2013 kl. 22:17

  Sikke et fantastisk initiativ – jeg vil helt sikkert følge med og lade mig inspirere. Fortsat god pinse :)

  • Ann-Christine skrev:
   19. maj 2013 kl. 07:00

   Skønt at du kan bruge det til inspiration, – jeg elsker også selv sneakpeaks i andres madplaner :)
   God pinse til dig

 • Maiken skrev:
  21. maj 2013 kl. 13:25

  Skønt med lidt samlet inspiration. Det vil jeg glæde mig til fremadrettet. :)

  • Ann-Christine skrev:
   22. maj 2013 kl. 09:54

   Hej Maiken,
   Dejligt! det er jeg glad for at høre :)