Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-23/

Madplan – Uge 23

madplan-uge-23

Næste uge bliver en dejlig travl uge for mit vedkommende, men sådan er det vist tit når man er tilbage efter en rejse. Fyldt mailbox, spændende opgaver og gode aftaler, så jeg glæder mig faktisk til at tage hul på en ny uge. I dag skal vi have bund i vasketøjet og ellers bare holde weekend, fjerne ukrudt og hygge i haven – og grille i aften. Jeg glæder mig over at skulle lave mad igen – har næsten helt abstinenser efter en uge uden madlavning ;) Næste uge står på sommerretter for vores vedkommende og jeg er også top-inspireret til at finde på nye retter i den kommende tid.

MADPLAN UGE 23

Mandag: Den står på Æggekage – jeg skal være i selskab med en masse glade høns hele mandagen, det lyder måske lidt skørt, men mere på bloggen om det i næste uge. Æggekage er bare oplagt efter sådan en dag og det er desuden altid et hit herhjemme.

Tirsdag: Koldskål med masser af bær og måske en sund hjemmelavet granola. For jo, det kan man skam sagtens spise til aftensmad. Så spiser vi bare en masse grøntsager om eftermiddagen i stedet.

Onsdag: Skidne æg er et ret så pudsigt navn til en madret, det er for mange en påsketradition – men det smager altså godt året rundt. Det er super nemt at lave og perfekt hverdagsmad!

Torsdag: En pastaret med bl.a ærter, asparges og crispy bacon. Friskt og sommerligt og lækkert med en stor grøn salat til.

Fredag: Clubsandwich med noget lækkert øko hønsebryst og på hjemmebagt brød. Lækker, lækker fredagsmad.

Lørdag: Kartoffelsalat i lækker let sommerversionen med ærter – eller måske asparges – jeg håber på grillvejr, for så skal den spises udendørs og serveres i selskab med noget lækkert fra grillen.

Søndag: Søndagspizza på grillen, jeg tror det skal være en hvid pizza med kartofler, rosmarin og frisk mozzarella – en af mine favoritter.

Er der nogle af retterne der skal på jeres menu i næste uge?

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
8 kommentarer
 • Lene skrev:
  1. juni 2013 kl. 10:28

  Velkommen hjem , det har været dejligt at følge jer på ferie, og jeg gad da godt, at jeg havde det som dig med madlavning, jeg tror aldrig jeg kommer til at få abstinenser, hvis jeg skulle slippe for at lave mad :-)

  • Ann-Christine skrev:
   1. juni 2013 kl. 16:33

   Tak!
   Jeg er måske også lidt spøjs på det område ;) madlavning er en hel kreativ proces for mig, som jeg slapper ret godt af med -og så elsker jeg resultaterne ;)

 • Manden skrev:
  1. juni 2013 kl. 15:24

  Citat Johan ; “Æg på fars dag – det kan man da ikke”.
  Jeg er enig – det skal være en god bøf med passende tilbehør og måske en grundlovstale :-)
  Johan og Martin

  • Ann-Christine skrev:
   1. juni 2013 kl. 16:31

   Ha ha, point taken! :D
   Vi skal have bøf <3

   • Husmoder skrev:
    1. juni 2013 kl. 17:04

    hahaha – ja, så må der jo bøf til:)

    • Ann-Christine skrev:
     3. juni 2013 kl. 20:26

     Ja, det må der vist ;-)

 • Susanne skrev:
  1. juni 2013 kl. 17:38

  Velkommen hjem!! Den var heller ikke gået her med æg på fars dag, glad for torsdags menuen, den havde jeg helt glemt fra sidste sommer, så den skal vi have i denne uge. Tak for god inspiration :-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. juni 2013 kl. 20:27

   Tak! Uhm, den er altså også god, den pastaret!
   -jeg har også fået nedlagt veto! Jeg må indrømme, at jeg havde glemt hvilken dag det var da jeg lavede madplan ;)