Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-26/

Madplan uge 26

Madplan-uge-26

Weekenden er godt i gang og allerede nu ser jeg frem mod næste uge. Jeg elsker weekender og tid med min dejlige familie, ingen tvivl om det! Tidligere var fredag min absolut favorit-dag over dem alle. Tanken om en ubrugt weekend, der bare lå lige forude og ventede på at blive fyldt med hygge, afslapning og dejlige oplevelser. Virkelig en rar fornemmelse.

Jeg er bestemt ikke blevet mindre vild med weekenderne, men jeg er simpelthen også blevet så glad for mandage. Stilheden mandag morgen, når de andre er ude af døren og en ny ubrugt uge, som jeg kan fylde med opgaver, arbejde og udfordringer. Næste uge bliver særligt god, fornemmer jeg. Både hverdagene og weekenden. Fyldt med opgaver, arbejde, familie og fest.

Jeg vil også lige huske at sige tusind tak for alle de søde tilbagemeldinger på mine madplaner. Jeg er virkelig glad for, at I kan bruge det som inspiration til næste uges måltider og I får her mit bud på en glimrende madplan for næste uge:

MADPLAN UGE 26

Mandag: Lady og Vagabonden pasta – det er bare et sikkert hit hos os alle fire. Denne gang vil jeg lave pastaen selv, hvis jeg når det. Ellers er en god frisk pasta også fantastisk i retten.

Tirsdag: Med det skiftende regn og solskinsvejr kan det være helt rart med en varmende tomatsuppe, som alligevel smager dejligt af sommer. Se lige søde Johan i det indlæg for et par år siden, hvor han har luret tricket med brød i suppen – eller suppe på brødet. Min lille dejlige dreng!

Onsdag: Jeg tror det skal være sådan en bruchetta / restedag.

Torsdag: Æggekage med masser af nye danske kartofler, tomater, purløg og sprød bacon. Jeg glæder mig allerede.

Fredag: Vi skal have børnenes fætter og kusiner til overnatning. Det bliver super hyggeligt og jeg tror, vi skal have sommerlige flæskestegssandwich fyldt med lækkerier – det er virkelig en af mine favoritretter! – og så måske et stykke banankage til dessert.

Lørdag: Vi er til fest, men ellers skulle vi have haft Chili con Carne med lækker chokolade – eller rettere chili sin carne, da jeg har planer om at teste retten i en kødfri version.

Søndag: Efter en festlig aften lørdag er jeg bare helt sikker på at denne brunch pizza med æg og bacon, vil være et kæmpe hit. Forhåbentlig er der tørvejr, så skal den laves på grillen.

 

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • Tulip skrev:
  22. juni 2013 kl. 22:34

  Nårh lille Johan hvor er han nuttet!!! Hvor er han bare blevet stor. Elsker glasuren på din banankage.

  • Ann-Christine skrev:
   23. juni 2013 kl. 11:09

   Ja, han var simpelthen så cute – det er han nu stadig ;)

 • Mor skrev:
  24. juni 2013 kl. 09:26

  Åh ja!
  Det er et dejligt billede af søde lille Johan, synes godt jeg kan huske det dér med at komme suppe på brødet :-) Det kræver koncentration.. En god idé, så smager det af noget mere!

  • Ann-Christine skrev:
   24. juni 2013 kl. 12:23

   <3 Ja, jeg synes pludselig han er blevet så stor ...