Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-27/

Madplan uge 27

Madplan-uge-27

Vores næste uge er fyldt med aftaler, fødselsdaginvitation og en tur til København. Så ugen bliver lidt anderledes og madplanen kommer til at tage lidt præg heraf, den er særligt tilpasset en travl uge.

Jeg har nemlig planer om at lave en stor portion spidskål tzatziki, købe et lækkert rugbrød, masser af æg, grønt, nye danske kartofler, et stykke god bacon, fisk og en god pølse. Med krudderurter fra haven er der lagt op til at aftensmaden kan erstattes med gode rugbrødshapsere, hvis alt andet kikser. Vi handler ind, så der også kan laves lidt lækre aftensmåltids retter af det hele og vores uge kunne sagtens se sådan ud:

MADPLAN UGE 27

Mandag: Det er længe, længe siden vi har fået denne pastaret med tunsauce, den er ekstra fin med sort pasta – men almindelig går også fint. Jeg serverer en stor skål grøn salat til.

Tirsdag: En stor skål spidskålstzatziki som tilbehør til rugbrødshapsere med fisk og grønt.  Vi køber ikke traditionelle pålægspakker, men spiser fx. tomatmad med frisk mozzarella og basilikum, kartoffelmad med mayo, bacon og purløg, rugbrød med god pølse med remoulade og grønt, rugbrød med varmrøget laks, mayo og purløg. Det er skønt!

Onsdag: Jeg elsker at spise disse små æg og spinat anretninger til morgenmad, men de er også skønne som suplement til et rugbrødsbord med ‘smør selv tema’.

Torsdag: Omelet med alt godt fra køleskabet, grøntsager, fisk eller bacon og masser af krydderurter fra haven. Nemt og enkelt.

Fredag: Jeg er inviteret til cocktail og mez mez på Marzel – men ellers ville jeg have lavet sushi til hele familien.

Lørdag: Vi er inviteret til Roskilde Festival – mit livs første Roskilde Festival besøg, så kom endelig med anbefalinger. Jeg glæder mig til både musik, mad og oplevelsen i det hele taget. Roskilde Festival har som mange andre festivals i Danmark efterhånden meget fokus på økologi og høj kvalitetsmad. Jeg glæder mig! – og tror vi snupper en burger på vej hjem.

Søndag: Jeg har planer om at prøve disse fladbrød ala mexi-tortillas.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *




4 kommentarer
  • 30. juni 2013 kl. 22:59

    Du kunne jo lige starte med at stikke forbi Gane&Gaffel og læse vores 3 indlæg om maden på Roskilde Festival. Jeg er også dernede og skal bl.a. til Afternoon High Tea med Strangas og lave mad hos Madkulturens FoodJam. Glæææder mig!

    • Ann-Christine skrev:
      1. juli 2013 kl. 07:55

      Afternoon High Tea med Strangas er da også bare for lækkert! :) God fornøjelse.
      Jeg er der kun lørdag, hvor jeg er inviteret til et PR arrangement med Carlsberg, -så jeg har ikke tid til at nå det hele i denne omgang. Men tjekker da lige jeres blog for gode tips!
      God festival

  • May skrev:
    1. juli 2013 kl. 19:40

    Fine Ann-Christine,
    Nu hvor du bevæger dig mod mit hood (som jeg ville betegne Roskilde :) så vil jeg endelig lægge en kommentar, efter at have fulgt med på din lyse, rare blog i snart et år. Det der med børnefamilie virker bare mere overkommeligt og dybt hyggeligt, når man følger dig – og dysser ned på skrækhistorierne om ingen søvn og årevis af glemt kærestetid.

    Selvom det ikke er øko – og parmesanen kommer i et brev – så er I nødt til at smage spaghetti bolognesen fra ‘Spaghetti’-boden modsat Orange scene. Hvis I får chancen, så kommer det altså ikke lækrere eller med mere Roskildemanér. I må mase jer ind for at få den dybe tallerken, spilder sikkert lidt på den grinende sidemand på vej ud, og nyder hver en mundfuld, det lover jeg. Det slår afslutningsburgeren med mange længder efter The National/Quadron/Metallica/Chase and Status, hvadend du vælger at ryste håret til sidst på aftenen.

    Mange glade sommerhilsner
    …og tak

    • Ann-Christine skrev:
      2. juli 2013 kl. 08:05

      Hej May,
      Dejligt at du skriver en hilsen :) Tak for det og for de søde ord om min blog, ikke mindst. Det er altid så skønt at høre fra jer der læser med.
      Tak for tippet med Roskilde Festival, jeg glæder mig meget til at opleve den festival, maden og en masse god musik
      Kh Ann-Christine