Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-28/

Madplan uge 28

madplan-uge-28

Om lidt er jeg på vej til Roskilde festival sammen med Martin. Vi glæder os til god musik, spændende madoplevelser og stemningen i det hele taget. I kan følge dagen og ‘min’ Roskilde Festival på Instagram @valdemarsro_dk

Når vi taler mad og Roskilde Festival, så kommer jeg ikke uden om at skulle en tur forbi Meyers Deli, der er den altid fantastiske flæskestegssandwich og kanelsnurre – jeg bliver nødt til at dele en snurre med Martin. Jeg har også planer om, at vi skal et smut forbi FoodCourt og flere af de andre fine steder jeg spotter på instagram.

Madplanen for uge 28 er præget af sommervejr og solskin.

Mandag: Falafler uden pita, men med masser af årstidens grønt serveret i små skåle, som en stor grønt buffet.

Tirsdag: Min yndlingssommersalat (eller okay, en af mine yndlings…) Italiensk Caprese tomatsalat, solmodne tomater med mozarella og tyktflydende balsamico. Serveret med noget godt fra grillen.

Onsdag: Koldskål – uhm, jeg elsker koldskål til aftensmad. På de dage laver jeg oftest en stor skål grønthapsere til børnene når de kommer hjem fra børnehaven. Så er de dækket ind på grøntsiden og de små maver er klar til let aftensmad

Torsdag: Lasagne fra fryseren, måske bolognese – eller rester …

Fredag: Laksetatar – jeg elsker laksetatar og denne er min favorit!

Lørdag: Jeg håber på grillvejr og en dejlig varm sommeraften. Vores sommerferie er startet og jeg vil gerne indlede den med grill og middag i haven. Speltsalat og noget godt kød eller fisk

Søndag: Hjemmelavet ravioli – det tager ikke så lang tid som det ser ud til. Det er rent faktisk ret nemt og helt vildt lækkert. Selvfølgelig tager det længere tid når børnene er med til det, og jeg har planer om at det skal være et familieprojekt

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
8 kommentarer
 • Susanne skrev:
  8. juli 2013 kl. 08:04

  Jamen altså Ann-Christine, så reddede du lige min mad uge igen :-) håber I har haft en dejlig tur til Roskilde, jeg fik en meget træt søn hjem derfra i går, efter 9 dage….

  • Ann-Christine skrev:
   8. juli 2013 kl. 12:18

   Dejligt at høre
   Det må være så vildt at være der i 9 dage – så gør det sikkert godt med et meget, meget langt bad og en stille lang nats søvn ;-)
   Jeg havde den dejligste dag og er lige blevet færdig med at skrive blogindlæg fra min Roskilde oplevelse – jeg kommer gerne igen næste år, men jeg kommer nok aldrig til at kunne klare den i så mange dage ;)

 • Julie skrev:
  8. juli 2013 kl. 11:43

  Til den kommende uge, som jo heldigvis også skulle være fuld af sol og herligt vejr, er dit indlæg her ganske genial inspiration – Tak :)

  • Ann-Christine skrev:
   8. juli 2013 kl. 12:19

   Selv tak og jeg håber virkelig sommervejret holder i meget lang tid nu, er så klar på en lang sommer med lette sommermenuer og grillaftener :)

 • Louise Lund skrev:
  10. juli 2013 kl. 16:08

  Kære Ann-Christine. Jeg søgte efter gode uge madplaner og fandt din side. Det er en virkelig god side med gode opskrifter og lækre billeder, til at vække appetitten! Jeg ved at afprøve alle dine 20 yndlings familie retter! Et hit so far!

  Mvh Louise

  • Ann-Christine skrev:
   11. juli 2013 kl. 11:38

   Kære Louise,
   Hvor dejligt at du fandt vej herind og fedt at du har taget fat på vores familiefavorit opskrifter – rigtig god fornøjelse, jeg håber de hitter hjeme hos dig
   Kh Ann-Christine

 • Elsebeth Svane skrev:
  14. juli 2019 kl. 18:59

  Kære Anne Christine
  Mange tak for din blog.
  Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvorfor du aldrig bruge nye kartofler?
  Venlig hilse
  Elsebeth Svane

  • Ann-Christine skrev:
   14. juli 2019 kl. 20:08

   Hej Elsebeth,
   Mange tak for din hilsen!
   Jeg er nysgerrig; hvad har mon givet dig det indtryk at jeg ikke/aldrig bruger nye kartofler?
   Er det fordi der ikke står specifikt “nye kartofler” i en opskrift? Det vil ikke give mening for de opskrifter, som lige så vel kan laves uden for sæson. Derfor står der blot “kartofler” – og i sæson er det naturligvis nye hvor det giver mening.

   Jeg bruger selv nye kartofler, når det – som nu – er sæson nye økologiske kartofler ;)

   Kh AC