Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-4/

Madplan uge 4

madplan_uge_1

Madplanen til næste uge, kommer lige lidt senere på end normalt. Dagen i dag har været fyldt op af først frisørtid (uhmm, egenforkælelse, varm te, magasiner og Mads & Monopolet), træning med min søster og sener familiemiddag med søster, svoger og søde niece. Og lige nu et glas rødvin og lidt tid ved computeren, mens Martin putter børn. Virkelig rar lørdag, fyldt med dejlige små ting.

Madplan uge 4

Mandag: Rødbederåkost med gulerødder, æbler og masser af power, smag og sundhed. Den skal serveres med fiskefrikadeller og hjemmerørt remoulade.

Tirsdag: Indisk Curry, med hjemmebagte nanbrød. Perfekt til snevejr og kolde januardage.

Onsdag: Pastasalat med masser velsmag og gode sager. Det er ikke lige sæson for majs, så det undlader jeg og kommer lidt andet i – alt efter hvad vi har i køleskabet.

Torsdag: Kylling i karry med kokos, peberfrugter og ris som tilbehør, samt en knasende sprød kålsalat.

Fredag: Falafler er et af vores store favoritter og det er super godt til fredagsmad, for jeg laver altid for mange og så spiser vi resten til frokost dagen efter. Vi spiser humus, chiliolie og hjemmelavede tortillabrød til.

Lørdag: Jeg tror der skal pariserbøf på menuen. Helt klassisk og så smager det fantastisk. Tilbehør er en grøn salat og grøntstænger til børnene. Johan og Julie foretrækker deres bøf for sig og brød for sig og så kommer de selv tilbehør på alt efter ønske.

Søndag: Jeg er ellevild med kødhakkeren i min nye køkkenmaskine og specielt til kyllingekød bruger jeg den gerne. Måske skal vi have disse kyllingedeller med masser af krydderurter – eller vi hopper på søndagsversionen med verdens bedste hjemmelavede kyllingeburger.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • 19. januar 2014 kl. 00:40

  Falafler OG Pariserbøf – klart en madplan, der ville gå rent ind herhjemme :-)

  • Ann-Christine skrev:
   20. januar 2014 kl. 08:58

   Også et par af de store favoritter hos os ;)

 • Marlene Jensen skrev:
  19. januar 2014 kl. 12:11

  Det er så dejligt, at du deler din madplan hver uge. Jeg arbejder som ung pige i huset, og laver aftensmad 5-6 gange om ugen – nogle uger er det mange dage at finde på spændende, børnevenlig mad, og så er det rart at kunne finde inspiration hos dig :-)

  Du er i øvrigt kommet til at skrive uge 46 i stedet for 4, hehe. Går i hvert fald ud fra, det er en fejl ;-) Rigtig god søndag til dig og din familie!

  Vh Marlene (muligvis din yngste læser :-) )

  • Ann-Christine skrev:
   20. januar 2014 kl. 09:00

   Kære Marlene,
   Tak for din søde hilsen!
   Hvor er det dejligt, at du kan bruge mine madplaner til dit arbejde som ung pige i huset. Det er jeg glad for at høre :)
   -og jo, det er sørme en lille smutter, den er fluks rettet ;)
   Rigtig god dag til dig
   Kh AC