Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-41/

Madplan uge 41

madplan-uge-41

Uhmm, der er dejlige ting på madplanen i næste uge. Den slags som man egentlig allerede nu godt kan gå og glæde sig lidt til allerede nu.

Vi har planer om at få gjort haven efterårsklar i dag, en rigtig hjemmehyggedag og måske en tur i skoven i det smukke efterårsvejr – jeg også drømmer lidt om at blive god til at finde kantareller og spiselige svampe i skoven.

Madplan uge 41

Mandag: Vi starter ugen med en mild og cremet blomkålssuppe

Tirsdag: Der er middag i madklubben, og jeg har planer om at lave en masse mini pizzaer, så kan man helt frit vælge mellem dem man har mest lyst til at spise – og så servere jeg noget grønt og en salat til.

Onsdag: Det er gymnastikdag for Johan og Julie og dermed også en dag hvor aftensmaden gerne må være super nem. Jeg tror vi skal have disse hjemmelavede toast.

Torsdag: Rodfrugter i kokos – prøv det!

Fredag: Chili con carne med toppings, nachos (og en mexicansk øl til de voksne, eller et glas rødvin) er vist den perfekte gå på weekend menu

Lørdag: Jeg vil forsøge mig med en ny quesadillas – med rester af chilien fra fredagen.

Søndag: tror det skal være en rigtig hyggelig sushi aften, med bla rullerne uden ris og dem med ris og en stor skål edamamebønner til.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
13 kommentarer
 • Anne Marie Ladefoged skrev:
  5. oktober 2013 kl. 21:57

  Hej
  Læser din blog med stor fornøjelse – masser af god inspiration til mit eget hyggelige familieliv!
  Tænkte om du ville skrive et indlæg om, hvilke andre blogs (mad og andet), du læser på nettet. Måske du allerede har gjort det?
  /aml

  • Ann-Christine skrev:
   5. oktober 2013 kl. 23:17

   Dejligt at høre :)
   Ja, det vil jeg da bestemt gerne lave et indlæg om på et tidspunkt!
   Kh Ann-Christine

 • Marlene Svendsen skrev:
  6. oktober 2013 kl. 08:12

  Hej

  Jeg er flittig bruger af dine opskrifter. Din blog er skøn og inspirerende, og dejlige billeder! Men jeg har ét spørgsmål. Hvordan får du dine unger til at spise al den lækre mad??? Min datter på 6 år (og hun er bestemt ikke kræsen) synes tit, at maden ser lige lovlig “spændende”, hvilket jeg godt kan følge hende i. Børn vil jo gerne have det enkelt og simpelt.
  /ms

  • Ann-Christine skrev:
   7. oktober 2013 kl. 08:38

   Hej Marlene,
   Åh ja, godt spørgsmål :) Jeg har planer om at skrive et længere blogindlæg om det. Men helt kort, så oplever jeg slet ikke, at børn kan generaliseres hvad angår at manden helst skal være enkel og simpel. Johan spiser med stor fornøjelse stort set alt hvad vi serverer og elsker at smage på langt det meste, Julie har flere forbehold. Begge dele oplever jeg som fuldstændigt naturligt for dem begge.
   Jeg prøver at få dem til at smage ved at komme retterne på små skåle, lade dem selv tage det de vil have og ellers bare har fokus på, at måltidet skal være rart og hyggeligt.
   Kh Ann-Christine

 • Maria skrev:
  6. oktober 2013 kl. 14:51

  Hejsa. Har lige lavet æblesmør efter din opskrift – lækkert :-) linket til den fine label ” æbler – vi fandt dem selv i haven” virker ikke – ved du hvorfor? Tak for en dejlig blog som jeg elsker at følge :-) mvh Maria

  • Ann-Christine skrev:
   7. oktober 2013 kl. 08:50

   Tak :) dejligt at æblesmøret blev godt, det kribler også lidt i mig for at få lavet en portion herhjemme :)
   Jeg tror faktisk desværre at Sara har lukket bloggen helt ned – og dermed også de fine labels.
   Kh Ann-Christine

 • stefan skrev:
  6. oktober 2013 kl. 16:00

  må jeg komme med et tip til dine mini pizzaer? hvis du nu vil ha hurtig mad, smager det også super lækkert at skære et pitabrød igennem, og bruge dem som bund, det smager super lækkert, og du får en lækker sprød bund. fik de tit som barn hvis det sku gå lidt hurtigt, og kan huske at det var en af mine ynglingsretter :)

  • Ann-Christine skrev:
   7. oktober 2013 kl. 08:51

   Det var faktisk et smart trick, som jeg indimellem brugte da jeg lige var flyttet hjemmefra :)
   Nu er jeg blevet totalt forfalden til en hjemmebagt pizzabund

 • 6. oktober 2013 kl. 19:59

  Meget inspirerende madplan, tak for det.

  Hvilket program bruger du til at sammensætte dine billeder med?

  Kh Camille.

  • Ann-Christine skrev:
   7. oktober 2013 kl. 08:52

   Hej Camille,
   Det er en app til mac som hedder Photo Collage Maker Pro

   • camille milk skrev:
    7. oktober 2013 kl. 11:00

    Tak, det var lige den jeg manglede ;-)

    Kh Camille.

 • 6. oktober 2013 kl. 21:04

  Rodfrugter med kokos – det skal jeg da lige have kikket noget mere på. For vi spiser mange rodfrugt og jeg er samtidig vild med kokos :-)

  • Ann-Christine skrev:
   7. oktober 2013 kl. 08:53

   Det er en dejlig ret, jeg håber du synes om den :)