Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-45/

Madplan uge 45

madplan-uge-45

 

Så er madplanen til næste uge klar – det bliver en uge med risengrød, supper, klatkager og sprøde salater og med Mortensaften andesteg! Den glæder jeg mig meget til!

Måske har I lagt mærke til, at det er blevet meget nemmere at navigere rundt her på bloggen og søge på opskrifter?

Jeg har delt kategorierne ude i højre side op i endnu flere underkategorier. Klik fx på Opskrifter og der åbner sig en masse underkategorier og lige sådan hvis man klikker videre på aftensmad. Selve søgefeltet nederst er også blevet meget bedre og under arkiv kan man søge år og måneder og få overskrifter på de gamle blogindlæg.

MADPLAN

Mandag: Det bliver en aften med rødbederåkost, krydrede kyllingelår, gulerodsstave og andet grønt med lidt krydderurtedip.

Tirsdag: vi skal have Risengrød med æblekompot – Julies yndlingsmad er risengrød, min yndlingsvariant er den med kanelkrydret æblekompot. Uhm – hvor jeg glæder mig!

Onsdag: Klatkager fra gårsdagens risengrød til eftermiddagshygge og så en god lækker Mulligatawnysuppe er toppen på en kold efterårsdag. Jeg elsker denne suppe.

Torsdag: Det er længe siden vi har spist denne pasta tunsauce – tror den skal på menuen igen nu.

Fredag: Japansk tema med misosuppe, edamamebønner, tangsalat og et par hjemmerullede maki.

Lørdag: Mortensaften andesteg med vores efterhånden traditionelle juleand og mortensaften and. Langtidsstegt og fyldt med lækre smagsgivere. Serveres med hvide og brune kartofler, sauce og en sprød rå kålsalat.

Søndag: Sandwich med resterne af den lækre andesteg. Jeg tror vi laver dem ala de her – og hvis der er mere kålsalat tilbage kommer det også i sandwichen.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *




2 kommentarer
  • Merethe skrev:
    3. november 2013 kl. 19:38

    Som altid masser af inspiration til aftensmaden. Men Hvordan laver du din krydderurtedip?

    • Ann-Christine skrev:
      4. november 2013 kl. 09:55

      Det kommer lidt an på hvilket mælkeprodukt jeg har. Men enten Ymer, A38, skyr eller yoghurt neutral, en spsk god mayo, salt og peber og masser af purløg, persille, dild, timian og måske også lidt rosmarin og oregano. Alt efter hvad vi lige har i haven og som frister den dag.