Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-51/

Madplan uge 51

madplan_uge_51
Julie mener, at den allerbedste dag, at fælde juletræer på, er om lørdagen. Og faktisk så skal det være lige netop denne lørdag, for det duer altså virkelig ikke at vente længere, siger hun!
Jeg kender det godt. Utålmodigheden og sommerfuglene i maven, for at komme i gang med alt det dejlige og hyggelige, der venter lige forude. Og vi havde under alle omstændigheder planlagt at tage afsted for at fælde juletræ denne weekend. Så det skal selvfølgelig være i dag, for der er som sagt ingen grund til at vente længere – og så har vi også dejlig lang tid til at pynte træet med pynt og spiselige lækkerier.
Vores juletræ bliver et sandt virvar af flettede julestjerner, fine porcelænskugler og loppefund, hjemmelavede farvestrålende perleplader og flettede hjerter, kræmmerhuse og duftende vaniljekranse. Det bliver lige præcis sådan, som det skal være.

Madplan uge 46

Mandag: En stor skål grønkålssalat, en masse andet grønt og så stegt flæsk. Vi spiser i det hele taget ret meget grønkålssalat i disse decemberdage. Sprød mættende salat, som er et virkelig godt modspil til julens sødere sager.

Tirsdag: Skidne æg, med resterne af det knasende sprøde flæsk fra dagen før, serveret på godt rugbrød og med grøntsagsstænger til

Onsdag: En yderst cremet og velsmagende, varm tomatsuppe, selv om jeg elsker julen og december måned, så kan jeg godt dagdrømme lidt om sommer i Italien når jeg spiser tomatsuppe.

Torsdag: Kylling pakket med salvie, parmaskinke og mozarella, sandsynligvis med en kålsalat, ovnstegte kartofler eller rodfrugter

Fredag: Så starter juleferien for vores vedkommende og jeg tænker, at vi fejre det med denne lækre flæskesteg, med fyld af abrikos og timian. Det er vores favorit!

Lørdag: Julehygge hele dagen og denne Flæskestegssandwich til aftensmaden. Det er julet, dejligt og alligevel ikke en alt for tung ret.

Søndag: Spaghetti a la Lady og Vagabonden er simpelthen så hyggelig en ret – og en ægte børnefavorit!

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • Mor skrev:
  14. december 2013 kl. 12:41

  God tur når i skal ud for at fælde juletræ.
  Jeg tror at jeres træ bliver rigtig smukt med alle de ting :-) Og det er en god idé at være i så god tid, så i rigtig kan nyde det.

  • Ann-Christine skrev:
   14. december 2013 kl. 21:28

   I kan tro at det er blevet fint! Vi glæder os meget til I kommer og ser det :)

   • Mor skrev:
    15. december 2013 kl. 10:55

    Vi glæder os også kan i tro! Og nu er der ikke længe til :-)

    • Ann-Christine skrev:
     15. december 2013 kl. 20:00

     Yeahh :)