Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-6/

Madplan uge 6

madplan-uge-6

I næste uge er jeg i København det meste af ugen, med overnatning i hele tre dage. Så længe har jeg vist aldrig været væk fra Johan og Julie før – og selv om jeg glæder mig rigtig meget til en masse spændende dage derovre, så ved jeg også, at jeg kommer til at savne de to guldklumper rigtig meget. Men mon ikke det er sundt?! At savne lidt, med den rare, trygge viden om, at man snart skal være sammen igen. Vores madplan herhjemme har jeg til næste uge, ikke så meget tjek på. Den sørger Martin for, så jeg gætter lidt på menuerne her i dag – og drømmer om frisk stenbiderrogn i weekenden, når jeg er hjemme igen ♥

Madplan til uge 6

Mandag: Eftersom vi altid laver kæmpe portioner af denne lasagnesauce, har vi altid lækker lasagnesauce i fryseren. Lige til at tage op, varme og lægge sammen med pastaplader, bechamelsauce og lidt revet ost.

Tirsdag: Mon de ikke henter en god pizza derhjemme, til aftensmaden i løbet af ugen?! ;) Jeg synes det kunne være så fint. Havde jeg været hjemme, så havde jeg lavet denne brunch-pizza – som også er helt perfekt til aftensmad.

Onsdag: Jeg er sikker på at der skal kartoffelsuppe på menuen. Det er nemlig hurtigt, nemt og Johan og Julie elsker det! Jeg har sådan lyst til at toppe dem med stenbiderrogn, men sprød god bacon er altså også et hit.

Torsdag: Fiskefrikadeller, måske med kartofler til eller måske på en rugbrødsmad. Vi spiser gerne rugbrød til aftensmad en gang eller to om ugen hvis det er en uge med et travlt program. Uanset hvor meget jeg elsker at lave mad, så elsker jeg altså også at det nogle gange bare er nemt, sundt og godt. Et par kogte kartofler og æg, en fiskefrikadelle, sprød god bacon, flagesalt, friskkværnet peber, purløg og en god mayonaise, samt lidt agurk, tomat og gulerod. Det er altså også et hit!

Fredag: Hjemme igen efter en del dage i København og jeg drømmer om en virkelig lækker Salat Nicoise, som er lidt forårssommer lækker og med dejlig frisk tun

Lørdag: Den første stenbiderrogn er landet og eftersom stenbiderrognen er mit yndlingsforårstegn – sammen med synet af den første vintergæk, så skal der blinis med stenbiderrogn på menuen.

Søndag: Jeg tror, vi sætter en rigtig god flæskesteg i ovnen, bager boller og laver verdens bedste flæskestegssandwich.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
6 kommentarer
 • Annemette skrev:
  2. februar 2014 kl. 10:06

  Tak for rigtig god inspiration. For tiden laver jeg også madplan hver søndag og jeg bruger altid din som inspiration:) Så tak :)

  • Ann-Christine skrev:
   2. februar 2014 kl. 20:51

   Det er dejligt at høre – jeg er glad for at du kan bruge dem :)

 • 2. februar 2014 kl. 15:05

  Hvor du altså inspirer mig!
  I går bagte jeg dine fastelavnsboller. mandlerne lod jeg være med at smutte, marcipan havde netto ikke, så der røg 4 marcipanbrød i remoncen og så måtte der altså også lige et drys lakridspulver i. Absolut de bedste fastelavnsboller ever!
  I dag vil jeg lave rødbedeburgere ud af pulpen fra juiceproduktionen.
  Tak for en skøn blog!

  • Ann-Christine skrev:
   2. februar 2014 kl. 20:53

   Det er jeg godt nok helt vildt glad for at høre! Tusind tak :)
   og dine fastelavnsboller lyder godt nok farligt fristende – jeg får helt lyst til at bage! (og til at lave rødbedeburgere … uhmmm)
   Rigtig god søndag til dig

 • Helle skrev:
  5. februar 2014 kl. 13:57

  Tak for en skøn blog!

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2014 kl. 09:39

   :) Tak