Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mandelsmor/

Mandelsmør

For noget tid siden fik jeg foræret et glas med den lækreste mandelsmør fra Summerbird og det smagte simpelthen så fantastisk smurt på en nybagt bolle, at jeg måtte forsøge mig med min egen hjemmelavede version.

Det er det pureste guf og smager næsten som mild og lækker marcipan. Smør det på en lun bolle, med et lille svirp vaniljesirup, agavesirup eller honning og en smule grofthakket chokolade. Toplækkert!

Drømmer faktisk lidt om at forsøde min formiddag med varm kaffe og en lun bolle med mandelsmør, nu hvor jeg om et øjeblik vil kaste mig over momsregnskab og forhåbentlig få det punkt på dagens to do liste, overstået i en fart.

PT30M

Mandelsmør

2 dl    30 min.
2 dl
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min.
Fremgangsmåde

Kom mandlerne i et glas eller en bøtte med låg og dæk dem med rent vand. Skift vandet efter nogle timer, skyl mandlerne grundigt og fyldt nyt vand på.

Dagen efter skylles mandlerne grundigt og smuttes. Kom mandlerne i minihakker eller skål til en stavblender og hak blend dem længe.

Kom en smule mandelolie i og blend til mandlerne bliver cremede og lækre. Smag til med en smule honning