Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mine-krus-og-kopper/

Mine krus og kopper

krus

Der er flere af jer der har spurgt til mine forskellige kopper og krus, som jeg ofte viser her på bloggen. Især den smukke grå kop (nr. 5 på billedet) fra Helle Gram bliver ofte kommenteret på. Det er også min egen favorit! Den koster 170 kr og fåes i mange smukke farver – I kan se alle kopperne fra Helle Gram i min shop her. Min lille samling af kopper og krus har udvidet sig lidt efter lidt. Jeg må indrømme, at jeg vælger kop alt efter mit humør og at det absolut ikke er tilfældigt hvilken kop jeg drikker min kaffe eller te af ;) KeepCup´en (nr 2) Har jeg altid med når vi skal på tur og jeg forestiller mig også, at der vil blive drukket mange gode kopper varme drikke af den til foråret i haven. De nederste kopper er egentlig Johan og Julies, men vi låner dem nogle gange når de ikke er hjemme, ha ha – de små Pantone er nemlig genial til espresso og de store Mumi kopper er så gode til ‘te, varmt tæppe og en god bog’ hygge.

I dag valgte jeg den grå kop til min morgenmad, som bestod af omelet med laks, spinat og masser purløg

kaffe-og-omelet

Kopperne: 1) Hvid porcelæn fra Tiger 2) Keep Cup str m 340 ml 3) DesignLetters A+M 4) Kähler 5) Helle Gram  6+8) Mumi Krus fra Iittala 7)Pantone Espresso kopper

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
13 kommentarer
 • Emilie skrev:
  12. februar 2013 kl. 11:07

  Skønne krus!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

 • Sandra skrev:
  12. februar 2013 kl. 13:29

  Fine fine krus, jeg tror vi må anskaffe bogstavekrusene (når pigerne blir større…) – en til hver K – I – M – B – og S hjemme hos os, det ku’ være så fint.
  Jeg har keep cuppen, godtnok i lyserød, men den er genial. Fedt at kunne sige når man er på vej til og fra ‘noget’ og slår et smut omkring en café for en ordenlig kop kaf’ på vejen – gider du at fylde den i denne i stedet? Og jeg er endnu ikke stødt på nogen caféer, hvor de ikke vil fylde min fine lyserøde kop!
  God tirsdag til dig! Kh. S.

 • 12. februar 2013 kl. 13:40

  Jeg har også kigget på bogstavkopperne længe, men jeg har lidt svært ved at retfærdiggøre over for min mand at købe flere krus og kopper :) Og så er vi helt på samme hold med, at det ikke er ligegyldigt, hvilket kop man drikker sin te/kaffe/kakao af – kan godt stå lidt tid og overvejet det svære valg – har nemlig en hel del Mumi-kopper :)

 • Christina Wonsbeck skrev:
  12. februar 2013 kl. 14:09

  Den grå kop er virkelig også flot! :) Og så er jeg også ret vild med bogstavs kopperne! De er geniale. Men jeg kan godt lide, at du har forskellige kopper. Det giver charme. Jeg har valgt en ens kop i forskellige farver. :)

  • 12. februar 2013 kl. 21:08

   Jeg synes også det er lidt hyggeligt med forskellige kopper og også i forskellige farver – det giver nemlig lidt charme :)

 • Sofie skrev:
  12. februar 2013 kl. 20:55

  Jeg har en lille (stor) svaghed for kopper og har skabe fyldt med alle mulige forskellige. Nogle af dem er de samme som du viser, nemlig KeepCup’en, 2 blå mano kopper og så de to mumikrus – tilgengæld har jeg også lige 11 (!!) mumikopper udover det. Det er nok min største svaghed ;) Mine absolut favorit kopper er dog ‘Mor’ og ‘Far’ kopperne fra Liebe, dem knuselsker jeg mere end noget andet. Jeg ville også ønske vi hver havde et DesignLetter krus, men det er som om min mand ligesom synes vi har nok ;)

  • 12. februar 2013 kl. 21:10

   Det lyder som en SKØN krus samling krus, og sikke en fin Mumikop samling! Liebekopperne er også virkelig fine :)

 • 13. februar 2013 kl. 08:38

  Flotte krus! Man kan se, at de er valgt med omhu.
  Vi har en stor samling krus, købt på diverse rejser: Sydafrika, USA, Ægypten osv., og bag hvert krus ligger en unik oplevelse. Det er absolut ikke designkrus! Men de fungerer godt med deres forskellige former og farver! God onsdag!

 • Ani skrev:
  9. februar 2014 kl. 10:32

  Fedt samling :)

  Jeg kan også lide at samle shot glas, som minder fra de steder jeg har besøgt :)
  Også er det sjovt, når man burger dem, for de er forskellige.