Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/morgen/

Scrambled eggs til morgenmad

Ynglings hverdagsmorgenmad: scrambled eggs, friskpresset grapefrugt og te.

Når jeg tager mig sammen elsker jeg dette alternativ til den sædvanlige havregryn med rosiner, nødder og kerner. Det tager kun omtrent 3 minutter ekstra at lave, men det smager noget så dejligt.

I hverdagen udgør æggene oftest hele morgenmåltidet, og i weekenderne nyder jeg dem gerne sammen med en af disse morgenmadsopskrifter. Indimellem laver jeg dog i stedet de lækre æg i hjerteform i en skive brød.

PT5min

Scrambled eggs

1 pers    5 min
1 pers
Ingredienser
Udskriv opskrift
5 min
Fremgangsmåde

Æg og mælk piskes let sammen med en gaffel.

Kom på en pande med smør. Rør konstant under middel-høj varme. Tag af varmen når æggene har den rette konsistens.

Drys med salt, peber og rigelige mængder purløg.