Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/morgenmad-for-alle/

Morgenmad for alle

hotel morgenmad scandic

Det er ingen hemmelighed, at jeg er fan af en god morgenmad. Vi sørger derfor altid for at have god tid herhjemme om morgenen, hvilket naturligvis kommer lidt af sig selv, med to dejligt morgenfriske børn – og jeg glæder mig ærlig talt hver dag, når jeg vågner til morgenmaden (og morgenkaffen).

Også når vi er ude at rejse, holder vi af at spise godt. Vi elsker at tage afsted på opdagelse efter spændende og gode morgenmadssteder – og så har vi flere gange valgt hotel, udfra anbefalingen af god morgenmad.
Det har nemlig været virkelig praktisk, når der var morgenmad inkluderet på ferier, specielt da vi rejste med mindre børn, for så kunne vi spise tidlig morgenmad, præcis som vi plejede og undgik dermed ‘sulten-sure-kriser’ af at skulle vente 3-4 timer på, at cafeer eller lign åbnede.

Så er det altså bedre at få en god start på dagen og være klar til tage ud på oplevelser.

hotel morgenmad scandic

Scandic er et af de hoteller, som prioritere morgenmaden højt og vi har et par gange i løbet af de sidste par år booket os ind på et af deres hoteller i København, når vi var derovre.

For nyligt blev Martin og jeg så inviteret på en overnatning med efterfølgende morgenmad her i Scandic Aarhus City. Formålet var at gå på opdagelse og opleve Scandics morgenmad for alle koncept, hvor der er gjort fine tiltag for at skabe en morgenmadsbuffet, som vitterligt ér for alle.
hotel morgenmad scandic

Scandic har lavet en stor morgenmadsbuffet, der gør det ekstra nemt for dem der har fravalgt, eller ikke tåler, gluten og laktose, eller som spiser vegansk.

Et særskilt område i morgenmadsbuffeten, tager disse hensyn – og her er  alle naturligvis velkomne til at spise med.

Samtidig er der også en del gode retter i hele den store morgenmadsbuffet, der er mærket med ‘økologisk’ – sidstnævnte synes jeg selv, der er rigtig rart at kunne navigere efter.

hotel morgenmad scandic

Vi spiste en skøn morgenmad …

Frisk hjemmelavet ingefærshots, kaffe, te, masser af frugt og grønt, frø og kerner, en lille kage blev det også til og lidt brød – og så kan jeg særlig varmt anbefale den überlækre chokoladespread – som jeg fik fortalt var lavet på solsikkekerner (det må prøves i eget køkken!), og den skønne græskarspread, som jeg ellers ville have gættet på var med pistacie og hvid chokolade. Virkelig lækkert!

I kan læse mere om konceptet morgenmad for alle her >>

hotel morgenmad scandic

hotel morgenmad scandicUdsigten ud mod havet fra vores hotelværelse om morgenen!

hotel morgenmad scandic
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
9 kommentarer
 • Izabela skrev:
  21. februar 2017 kl. 16:42

  Tak for den fine beskrivelse. Overvejer selv en kæreste tur til Aarhus i foråret/sommeren og elsker hoteller med lækker morgenmad 😍 By the way herhjemme er der vinterferie , og har 3 glade børn der elsker at hjælpe med mad udfra din kogebog. Udover det så er min 3 årige pige, lidt vild med dine kønne børn … de får ihvertfald et par knus eller to og bliver fortalt at dem vil hun gerne lege med:-) vi håber på en bog nr 2:)

  • Ann-Christine skrev:
   21. februar 2017 kl. 21:14

   Nårh, hvor er det hyggeligt!
   Jeg er rigtig glad for at I er glade for min bog – og jeg er så småt i gang med en ny bog, tør dog ikke love for meget endnu ;)
   Tak for din søde hilsen
   Kh AC

 • Inaam skrev:
  22. februar 2017 kl. 10:56

  Det lyder jo helt perfekt😊 det er der vi skal på weekendophold i marts. Vi sætter også stor pris på en god morgenmad med en masse spændende sager. Nu glæde jeg mig endnu mere.
  De næste par dage står på vinterferie med afslapning og udflugter.
  Skøn dag herfra

  • Ann-Christine skrev:
   22. februar 2017 kl. 21:58

   Så hyggeligt! Rigtig dejlig vinterferie til jer ♡

 • Anne Kathrine skrev:
  22. februar 2017 kl. 13:21

  Jeg er vildt spændt på hvordan det kommer til at gå med solsikke-chokoladespread. Det lyder sindssygt lækkert, og jeg er mere end klar til at teste opskriften i eget køkken ;)

  • Ann-Christine skrev:
   22. februar 2017 kl. 21:59

   Ja, ik` – jeg er også ret hooked på at lave den snart. Uhmmm ♡

 • Lotte skrev:
  25. februar 2017 kl. 10:53

  Har også forelsket mig i græskarkerne spread’ en. Hvordan tror du den laves?

  • Ann-Christine skrev:
   26. februar 2017 kl. 20:58

   Jeg forestiller mig at græskarkerne har lagt i blød … og tja, derefter må jeg vist lige eksperimentere lidt med det. Skal nok skrive hvis/når jeg får lavet en god opskrift på det :)

   • Lotte skrev:
    26. februar 2017 kl. 21:28

    Det vil jeg glæde mig til. Den smager fantastisk 😊