Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/morsdag-hjerte-tip/

4 tips til brug af det fine morsdag hjerte


Det er lige snart mors dag og i den forbindelse har Kop og Kande givet mig den fine lille udfordring med at dele inspirerende ideer til hvordan man kan bruge det fine Rosendahl Mors dags hjerte, som i år har 10 års jubilæum og kun kan fåes hos Kop & Kande.

Jeg holder selv af at kunne bruge mange de ting, vi selv har til flere formål og gerne året rundt, når det kan lade sig gøre. Den inspiration vil jeg gerne give videre. Jeg samler ikke selv på mors dags hjerter – men min egen søde mors elsker de fine ophæng fra Rosendahl og Karen Blixen og de står stort set altid på hendes ønskeseddel. Dette indlæg er til hende og til alle jer, der kunne bruge inspiration og ideer til hvordan disse hjerter, såvel som anden årstidsneutral julepynt fra fx Rosendahl og Karen Blixen, kan bruges året rundt og til andre formål end at hænge på juletræet.

♡ serviet ring ♡

Brug de fine hjerter som servietring – helt perfekt til alt fra bryllupper, årsdage, barnedåb, Valentines dag og alle særligt festlige dag.

Prøv i øvrigt også at lade børnene pynte bordet særligt fint – også på en helt almindelig tirsdag. De elsker det og er simpelthen så gode til at engagere sig i at sprede glæde og fest med blomster, pynt, servietter og lys. Om der så er boller i karry på menuen, så smager den bare ekstra godt og hverdagsmagisk på et børnedækket festbord.

Servietring♡ Forårsgrene ♡

Kom pænt bånd i som passer til årstiden og indretningen i hjemmet. Brug hjerterne på forårsgrene, efterårsgrene og gran til jul. Det ser også fint ud sammen med påskeophæng og påskeæg.

♡ Gaveindpakning ♡

Uanset om det er gaven til bryllup, barnedåb eller konfirmation – eller naturligvis til mors dag – så bliver indpakningen ekstra fin med et smukt hjerte på.

♡ Julepynt og små stilleben ♡

Alt afhængig af indretningen i hjemmet, så kan man tænke ind i om hjerterne kan bruges i små stilleben og under alle omstændigheder så er de oplagte at tage frem hvert år ved juletid og bruge i dekorationer, inden de skal på træet juleaften.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
6 kommentarer
 • Mutti skrev:
  7. maj 2017 kl. 09:28

  Så fin inspiration til, hvordan man også kan anvende de smukke ting! F.eks. nu hvor vi skal til min nieces konfirmation, vil det blive så fint med hjertet på hendes gave!

  • Ann-Christine skrev:
   9. maj 2017 kl. 09:34

   Ja, det er da simpelthen sådan en sød og fin ide :)
   Kh AC

 • Ulla Hansen skrev:
  8. maj 2017 kl. 08:55

  Hej
  Jeg modtager hver uge din madplan, men i lørdags var den ikke i min mailbox. Jeg tilmeldte mig igen, men så jeg stadig er tilmeldt. Hvad mon der sker?

  Hilsen Ulla

  • Ann-Christine skrev:
   9. maj 2017 kl. 10:03

   Hej Ulla,
   Jeg kan også se herfra at du er tilmeldt og skulle have modtaget madplanen i lørdags – så prøv meget gerne at tjekke om den ved en fejl skulle være havnet i dit reklame/spamfilter
   Kh AC

 • Grethe skrev:
  8. maj 2017 kl. 21:00

  Hej AC.
  Jeg syns osse de “åbne” hjerter er smukke. Er de osse fra Rosendahl?
  Kh Grethe

  • Ann-Christine skrev:
   9. maj 2017 kl. 10:20

   Hej Grethe,
   Det er de også – og det store hjerte er også fra Rosendahl :)
   Kh AC