Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nu-ogsaa-paa-snapchat/

Valdemarsro.dk på snapchat

valdemarsro-snapchat

På det seneste er jeg faktisk gået hen og er blevet helt glad for snapchat …

Har ellers valgt snapchat både til og fra af flere omgange, fordi jeg dels var nysgerrig på dette nye sociale medie og samtidig heller ikke helt følte mig begejstret for det. Men begejstret er jeg blevet – og synes virkelig det er skægt og biddrager med en virkelig fin ny vinkel på de online platforme og sociale medier jeg bevæger mig primært i – blog, instagram, facebook, pinterest bidrager hver især med forskelligheder som gør sig bedst på det enkelte medie og lige sådan kan snapchat noget som de andre medier ikke kan.

Hvad jeg især er vild med er, at det er umiddelbart. Snapchat er vitterligt her og nu og det forsvinder igen. Sidstnævnte var så lige netop årsagen til, at jeg ikke synes om snapchat til at starte med – men efter en del tid er blevet årsagen til, at jeg alligevel er faldet for snapchat. Der bliver ikke skabt et feed som på instagram og uanset at det stadig ‘kun’ er et lille glimt – så er det bare et (hyggeligt, sjovt, skørt, lidt mere upoleret, pudsigt, inspirerende, kikset, fjollet osv) kort glimt og et øjebliksbillede af, hvad man nu vælger at dele her og nu.

Jer, der følger med her på bloggen, ved selvfølgelig godt, at jeg ikke deler alt. Det er små, men stadig ærlige glimt – med udgangspunkt i det positive, inspirerende og hyggelige. For selv om jeg elsker alt det sociale ved blogs og sociale medier – så holder jeg også meget af, at der er et offline privatliv. Her set jeg faktisk snapchat lidt som hyggesnakken med søde kollegaer ved kaffemaskinen på en arbejdsplads* – hvor man naturligvis heller ikke deler alt, men bare små fine glimt, inspiration, sjove historier og skøre påfund, som er lidt mere her og nu …

Har I lyst til at følge med på snapchat, så find mig på valdemarsro.dk

snapchat

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
5 kommentarer
 • Anja skrev:
  28. november 2015 kl. 17:11

  Hvad er det for en fin mappe du har liggende på bordet. Jeg kunne godt drømme om, at du fik de fine ‘to do’ blokke i shoppen, som dem du havde et billede af en gang 😊 er vild med den lille skål med lækkerier, ser så hyggeligt ud.
  Kh Anja

  • Ann-Christine skrev:
   28. november 2015 kl. 22:22

   Hej Anja,
   Det er en filofax kalender, med hjemmelavet indhold :)
   jeg kunne også godt drømme om at få nogle fine papirvarer i shoppen, det kan sagtens være det kommer på et tidspunkt, er jo nemlig også ret vild med den slags – synes det kan løfte motivationen og glæden ved en kontordag rigtig meget :)
   Rigtig dejlig weekend til dig
   Kh Ann-Christine

 • Karina skrev:
  15. januar 2016 kl. 11:35

  Hej Ann-Christine
  Jeg kan simpelthen ikke finde dig på snapchat.:-)
  Hvad gør jeg forkert, mon??

  Kh
  Karina

  • Ann-Christine skrev:
   16. januar 2016 kl. 12:15

   Kommer jeg ikke frem hvis du tilføjer med brugernavn:
   valdemarsro.dk

   Små bogstaver … Sig endelig til hvis det ikke virker :)
   Kh AC

   • Karina skrev:
    16. januar 2016 kl. 18:59

    Hej Ann-Christine

    Jeg har fundet dig. 😉 👍
    Jeg har også sendt dig en snap-chat. 😉😉
    Kh
    Karina