Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/opskrifter-og-smaa-glimt-af-hverdagslykke-boglancering/

Opskrifter og små glimt af hverdagslykke – Boglancering

opskrifter-og-smaa-glimt-af-hverdagslykkeTusind tak for al den søde, positive og dejlige respons, jeg får på min kommende bog, som jeg har fyldt med opskrifter og små glimt af hverdagslykke. Der er en hel del nye opskrifter, samt nogle af mine favoritter fra bloggen og jeg glæder mig enormt meget til at dele bogen med jer!

★ Jeg vil så gerne fejre udgivelsesdagen med jer 

Fredag den 26. september 2014 – Aarhus 
Selve boglanceringen afholdes den 26. september 2014 i de flotte lokaler hos Great Coffee, og vi serverer boblende cava, den allerbedste kaffe og masser af smagsprøver fra bogen.
Kl. 16 – 18.00
Klostergade 32 H, 8000 Aarhus

S.U. Jeg vil gerne vide lidt om hvor mange der kommer til lanceringen i Aarhus, så jeg ved hvor mange smagsprøver jeg skal have klar. I kan tilmelde jer på denne facebook begivenhed (eller skriv i kommentarfeltet her, hvis I ikke er på facebook.)


Fredag den 3. oktober 2014 – København
Jeg er i København den første fredag i oktober, til hygge, snak og bogsignering hos Arnold Busck i Købmagergade 49, 1150 København K fra kl 15-17.
(tilmelding til 3 okt, er ikke nødvendig)

Signerede bøger til en særpris af 250.-
Til de to arrangementer den 26. september og den 3. oktober kan der købes signerede bøger til en særpris af 250 .- (normalpris 299,95)

“Valdemarsro shoppen”
Jeg har allerede fået en hel del forudbestillinger på signerede bøger i ‘Valdemarsro shoppen‘ som er åben nu, og hvor jeg sælger bogen til vejl udsalgspris + fragt. Bogen kan desuden forudbestilles usigneret hos bl.a Arnold Busck (til et super godt tilbud, som er et godt stykke under vejl. udsalgspris)

Jeg har altså de vildeste sommerfugle i maven og glæder mig simpelthen så meget!

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
30 kommentarer
 • Marina skrev:
  4. september 2014 kl. 14:15

  TILLYKKE. Det må være fantastisk for dig at stå med bogen i hænderne efter alt det arbejde du har lagt i den. Jeg glæder mig til at læse den.

  • Ann-Christine skrev:
   5. september 2014 kl. 08:48

   Tak :)
   Det glæder jeg mig også meget til. Den er stadig i tryk, så jeg venter i spænding :)

 • Helena skrev:
  4. september 2014 kl. 14:32

  Jeg vil helt sikkert bestille din bog. I den forbindelse kom jeg til at tænke på, hvor længe jeg egentlig har læst med på din blog og det er faktisk siden 2007 :-). Jeg kan ikke huske, hvordan jeg kom ind på din side, men jeg boede i Schweiz og syntes, at det var hyggeligt at følge med på en dansk blog – specielt fordi jeg gik med overvejelser om at flytte tilbage til Danmark. Så tak for god inspiration til små hverdagslykke stunder i gennem efterhånden flere år. Glæder mig til at læse/se din bog.

  Kan det i øvrigt passe, at du helt til at starte med (indimellem i hvert fald) brugte billeder du havde fundet og ikke rigtige fotografier? Jeg huskede det bare sådan, men kiggede i nogle af dine gamle indlæg og kunne ikke finde nogen.

  • Ann-Christine skrev:
   5. september 2014 kl. 08:51

   Ej, hvor vildt at du har læst med så længe! Det er da ret hyggeligt, synes jeg.
   Det med billederne siger også mig et eller andet – jeg tror jeg har brugt illustrationer et par gange, men det har i så fald været i bloggens første halve år, og tiden fra april – sept forsvandt ud i det blå, i forbindelse med en opdatering der gik galt i 2010 – så ærgeligt, for det havde været sjovt at læse de første indlæg.

 • Marie skrev:
  4. september 2014 kl. 14:34

  Stort tillykke! Jeg glæder mig til at læse bogen, den ser fantastisk fin ud.

  • Ann-Christine skrev:
   5. september 2014 kl. 08:51

   Tusind tak :)

 • Vivi skrev:
  4. september 2014 kl. 14:48

  Nøj, hvor jeg glæder mig. Den ser skøn ud, din bog og jeg er uden tvivl vild med den allerede:-)
  Desværre kan jeg ikke komme den 26. September, men jeg håber, du får en rigtig god dag.
  Og så må jeg hellere få bogen bestilt i din shop.

  Stort tillykke herfra. Kh Vivi

  • Ann-Christine skrev:
   5. september 2014 kl. 08:52

   Tusind tak – jeg glæder mig til at kunne sende den til dig og håber du bliver glad for den :)
   Kh AC

 • Line skrev:
  4. september 2014 kl. 17:31

  Tillykke med lanceringen! Hvis du kiggede forbi Odense, så troppede jeg gerne op.

  Mon ikke din bog kommer på en del ønskesedler i juletiden i år? Og tilmed ender under en pæn portion grantræer? Det tror jeg :-)

  /Line

  • Ann-Christine skrev:
   5. september 2014 kl. 08:53

   Det vil da være super dejligt hvis det sker :) Jeg krydser fingre
   -må lige se om der bliver en anledning til at komme til Odense :)

 • Anita skrev:
  4. september 2014 kl. 19:34

  Hvor må det være fantastisk at kunne sige “nu kan MIN bog købes!” og hvor glæder jeg mig til at læse den – så er spørgsmålet bare om jeg skal sætte et besøg i Arnold Busck på oktober-listen eller om jeg har tålmodighed til at vente til jul og ønske mig den dér…. Det vil tiden jo vise – måske ses vi i oktober

  • Ann-Christine skrev:
   5. september 2014 kl. 08:55

   Ja, det er faktisk lidt surrealistisk og meget, meget fantastisk :)
   Det kunne være hyggeligt at hilse på, du er i hvertfald meget velkommen til at kigge forbi, hvis det passer ind
   Kh AC

 • 4. september 2014 kl. 21:30

  Stort tillykke med bogen – det må være en helt fantastisk følelse for dig. Glæder mig meget til at læse den.

  Knus Nina

  • Ann-Christine skrev:
   5. september 2014 kl. 09:03

   Det er det virkelig også! Jeg er simpelthen så spændt på at se den og stå med den i hånden – det er lige om lidt ;)
   Kh AC

 • Dorte skrev:
  4. september 2014 kl. 23:41

  Stort tillykke og hvor ser den flot ud! Jeg har tilmeldt mig i Århus på fb. Har måske familien med. Kh Dorte

  • Ann-Christine skrev:
   5. september 2014 kl. 09:04

   Tusind tak!
   Hvor dejligt at du kommer. Jeg glæder mig meget til at hilse på dig og tag endelig familien med :)

 • natashahyge.dk skrev:
  5. september 2014 kl. 10:29

  Tillykke, hvor er det spændende! Det må være fantastisk, at få en bog udgivet – og jeg vil glæde mig til at lure i den :-)

  • Ann-Christine skrev:
   5. september 2014 kl. 13:32

   Tusind tak! Jeg er også enormt spændt og glad for det :)

 • Jette skrev:
  8. september 2014 kl. 16:55

  Jeg vil meget gerne komme den 26 og glæder mig allerede til bobler, smagsprøver og et smugkig i bogen ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   8. september 2014 kl. 20:01

   Hvor dejligt at høre! Jeg glæder mig til at hilse på dig :)

 • Mirka skrev:
  9. september 2014 kl. 20:53

  Hvor ser den fin ud, tillykke <3
  Nu ved jeg hvad jeg ønsker mig i julegave.
  Og tak for en dejlig blok, er her inde mindst en gang om ugen.
  Hilsen Mirka

  • Ann-Christine skrev:
   10. september 2014 kl. 09:20

   Tusind tak, det er jeg glad for at høre :) Jeg håber den ligger under juletræet til dig i år
   Kh AC

 • Maja skrev:
  10. september 2014 kl. 18:52

  Kommer boken att finnas på svenska så småningom? :)

  • Ann-Christine skrev:
   11. september 2014 kl. 09:28

   Det kunne være sejt hvis den gjorde :) Der er ikke planer om det lige nu, men hvis efterspørgslen er stor nok til det, så tror jeg da godt det kunne være en mulighed :)

 • Eva Nielsen skrev:
  21. september 2014 kl. 10:21

  Stort tillykke med bogen – hvor er det bare fedt! Jeg glæder mig meget til at se den, opleve stemningen og smage lidt den 26/9 :-)

  • Ann-Christine skrev:
   22. september 2014 kl. 14:54

   Tusind tak, Eva – jeg glæder mig til at hilse på dig :)

 • Susanne skrev:
  24. september 2014 kl. 11:44

  Hej Ann-Christine,

  Tillykke med din flotte bog, jeg glæder mig meget til at se den! Jeg har sat kryds i kalenderen på fredag til din boglancering i Århus, og håber, jeg når forbi og hilse på dig. Har måske min store datter med, der i øvrigt har introduceret mig til din skønne blog :-)

  • Ann-Christine skrev:
   24. september 2014 kl. 20:26

   Hej Susanne,
   Tusind tak! :)
   Hvor er det dejligt at høre og jeg håber det lykkedes jer at nå forbi :)
   Kh AC

 • Petitflora skrev:
  7. april 2016 kl. 15:33

  Jeg har lige modtaget din skønne bog ( og den lækre lakridspulver) jeg bestilte ved dig. For søren hvor er der mange gode og brugbare opskrifter i bogen – Det er der også på din blog som jeg følger med stor glæde hver dag ♥ men det er også rigtig hyggeligt og sidde med en rigtig bog. Jeg har længe været gået “død” mht. opskrifter, men nu er det ingen sag og finde på mad hver dag. Jeg har også benyttet mig af din madplan ( Genial ide`)- Tak. Så jeg er HELT sikkert også køber hvis du skulle udgive en bog nr. 2 ♥ Tak for en rigtig god blog.
  Kh Anja

  • Ann-Christine skrev:
   9. april 2016 kl. 14:59

   Kære Anja,
   Hvor er det dejligt med sådan en sød hilsen ♥ tusind tak og jeg håber du kommer til at blive rigtig glad for min bog
   Tusind tak for den søde hilsen, det varmer! Og rigtig skøn weekend til dig
   Kh AC