Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pastelfarvede-keramik-laekkerier/

Pastelfarvede keramik lækkerier

pastelfarvet-porcelaen

Jeg har været på udkig efter lidt lækkert interiør og farvestrålende tallerkener til brug for fotografering til min bog og fandt et fantastisk lækkert stel fra det danske keramikmærke; Casalinga, som var lige spot on.

Farvelækre pasteller og mat keramik med en fløjlsblød finish, det er lige mig!

Udover at bruge tallerknerne til at spise på, anrette, og tage billeder af – så bruger jeg dem også til at holde lidt samling på olier, eddiker, krydderier, salt og peber ved komfuret, samt på spisebordet hvor de smukt danner rammen om en flok fyrfadslys og en mini vase med forårsbuketter.

Casalinga-tallerkener

Jeg er i fuld gang med at udvikle masser nye opskrifter til bogen, fotografere og planlægge hvilken opskrifter her fra bloggen, som jeg bare må have med i bogen også – sig endelig til, hvis der er nogle bestemte opskrifter her fra bloggen, som I mener er et must til bogen også. Det er så sjov og koncentreret proces, og jeg elsker, at lyset nu skinner ind af vinduerne, dagene bliver længere – det er i den grad med til at gøre hele arbejdet med bogen en smule nemmere.

casalinga_keramik

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
54 kommentarer
 • Jette Gad skrev:
  11. marts 2014 kl. 08:25

  Ann-Christine sjældent har jeg da glædet mig så meget til en bog… jeg tænker at dine pandekageopskrifter er et must… selvom vi kan dem udenad på vores matrikel så er de så inspirerende at de næsten hører til… rigtig god skriveproces…

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 09:05

   Kære Jette,
   Det er jeg godt nok glad for at høre – og der kommer pandekager. Havde egentlig ikke tænkt på min klassiske pandekageopskrift, men den skal da næste med også :) Hvor er det dejligt at tænke på at de hitter hjemme hos jer!
   Kh Ann-Christine

 • Mette skrev:
  11. marts 2014 kl. 08:52

  Jeg er ret verliebt i gullashsuppen – den er i hvert fald et must for de voksne, mens det nok vil være kyllingenuggets’ene, der hitter mest hos ungerne :)

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 09:08

   Tusind tak, Mette – Gullashsuppen er flusk skrevet på listen over favoritter fra bloggen :)
   Nuggets står der allerede ;)

 • Helle Villadsen skrev:
  11. marts 2014 kl. 08:56

  Fantastisk flot keramik :) …. glæder mig til at se din bog, jeg syntes at dine falafler tåler at komme i din bog, selvom den opskrift vækker dårlige minder, da jeg næste kørte det yderste af min pegefinger af i min stavblender (jeg skulle lige fjerne en kikært der havde sat sig fast og så tændte jeg for blenderen, av av siger jeg bare, blev syet med 4 sting) … god arbejdslyst med bogen :)

  KH
  Helle

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 09:11

   Av, av, av! Åh, nej, og det minder mig i den grad, rigtig meget om at jeg altid skal huske at skulle blenderen, når jeg røre ved skiven. Glemmer det indimellem – men det vil jeg ikke gøre mere nu!
   Pyyh, håber din finger er okay igen og falaflerne er nu fluks skrevet på listen :)
   Kh Ann-Christine

   • Helle Villadsen skrev:
    13. marts 2014 kl. 08:52

    Fingeren har det godt nu, men det tog sin tid inden neglen blev god igen …. SÅ HUSK AT PILLE STIKKET UD FØR MAN PILLER VED STAVBLENDEREN :)

    • Ann-Christine skrev:
     14. marts 2014 kl. 07:53

     Det kan du tro, at jeg vil huske! :)

 • Trine skrev:
  11. marts 2014 kl. 09:00

  Uh, så må jeg sige opskriften på Chicken Tikka Masala!

  Den laver vi ofte herhjemme – og hvis vi skal have ‘hverdagsgæster’, er den et hit. Vi laver stor portion i weekenden og serverer så “rester” (den bliver kun bedre af at stå og trække) en dag eller to senere. Det er for mange en spændende ret de ikke selv har kastet sig ud i, så den er altid en stort succes. :-)

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 09:14

   Hvor er det dejligt at høre! Den er straks skrevet på listen og stod også allerede på min egen favoritliste ;)

 • Merethe skrev:
  11. marts 2014 kl. 09:01

  Her er vores favorit dine pitabrød med kylling og hjemmelavet dressing.

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 09:16

   Det er jeg glad for at høre og pitabrød kommer med og er faktisk planlagt til at blive taget nye billeder af på fredag ;)

 • Ann Steen Holmbech skrev:
  11. marts 2014 kl. 09:02

  Sirupperne, de skal med. Lavede en ribssirup i går. den kan da peppe enhver kedelig skyr/yoghurt skål op. Tør slet ikke tænke på hvor lækkert det bliver på is og pandekager og måske på en ostemad. God arbejdslyst..:-)

  Ann

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 09:17

   Yes, sirupper – det er også med til at forsøde vores hverdage og weekender herhjemme!
   Jeg lover der kommer en eller to sirupsopskrifter med også :)

 • 11. marts 2014 kl. 09:04

  Ja, det er da lækre farver og former du har fundet der! Dem har jeg ikke i min butik (endnu i hvert fald …), men hvis du gerne vil have mere lækker keramik, vil jeg anbefale RICEs – som jeg tilfældigvis forhandler :-) Jeg har faktisk flere slags keramik fra Rice, men jeg tænker især på den toscanske.
  Det må være et spændende projekt at skrive kogebog. Kan godt forstå at du hygger dig med det!

  Hav en god solskinsdag!

  Vh Nana

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 09:20

   De er nemlig skønne de smukke sager fra Casalinga.
   Det er super spændende og jeg stornyder det + alle de dejlige retter der bliver udviklet til bogen i disse dage :)
   Rigtig dejlig solskinsdag til dig
   Kh Ann-Christine

 • Rannvá skrev:
  11. marts 2014 kl. 10:06

  Falaflerne må komme med! :) Vi laver en stor portion af dem med jævne mellemrum, og så ryger de i fryseren til at have til de travle dage, hvor vi skal spise noget nemt og hurtigt. Vi spiser dem i pitabrød, som frikkadeller med kartoffler, grønsager og brun sovs og som burgerbøffer! Derudover er din rabarbersaft og dine sirupper også rigtig gode! :) Jeg har prøvet den med hindbær/vanilje og vanilje og de var super gode! :) Min mor bruger dem til skyr til morgenmad :)

  Glæder mig til at se bogen, når den udkommer! :) God arbejdslyst! :)

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 20:52

   Hvor er det dejligt at høre at I er så glade for falafel-opskriften. Den er også på min favoritliste, over opskrifter som gerne skal med :)
   Mange tak for den dejlige hilsen :)

 • Karianne skrev:
  11. marts 2014 kl. 11:04

  Hej Ann-Christine!
  Jeg har læst din blog i over to år, men aldrig lagt en kommentar.
  Nu var det på tide ;) du har en rigtig dejlig blog med mange supergode opskrifter. Faktisk følger min mand dig også. Min favoritopskrift er på dine kanelsnegle. De tager lidt ekstra tid at lave, men er alligevel nemme og dem vi har serveret dem for vil gerne have opskriften! Har også prøvet simrelasagnen og mange flere opskrifter. Din side blev flittig brugt da jeg var på barsel sidste år :)
  Vi har boet i DK i 6 år, men er nu flyttet tilbage til mit fædreland Norge.
  Glæder mig til din bog kommer, den skal bestilles på nettet eller købes i boghandleren når vi er på besøk i DK. Hvornår udkommer den?
  Flere DIY-projekter er også meget velkomne fra min side! Spisebordet blev fantastisk og vi mangler et nyt på vores hytte til sommer. Tror det skal prøves! :) ha en dejlig dag! Venlig hilsen Karianne

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 20:56

   Hej Karianne,
   Jeg er super glad for at du lægger en kommentar, det er så skønt at høre fra jer der læser med her på bloggen :) Og jeg er rigtig glad for at høre, at du kan lide mine opskrifter og DIY projekter.
   Bogen udkommer til efteråret, omkring slut september/oktober. Rigtig god fornøjelse med spisebordsprojektet :)
   Rigtig god aften til dig
   Kh Ann-Christine

 • Bonnie skrev:
  11. marts 2014 kl. 11:10

  Det er ret svært at vælge, vi bruger så mange af dine opskrifter. Synes dog at din Tikka chicken masala fortjener at komme med og så er vi også fuldstændig vilde med dine hjemmelavede ristede løg. Flot, flot keramik i øvrigt.

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 20:59

   Det er jo rigtig dejligt at høre, synes jeg. Jeg sætter fluks dine ønsker på min liste :)

 • Anne skrev:
  11. marts 2014 kl. 12:12

  Rødbedebøfferne må med. Simpelthen. De er verdens bedste.

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 20:59

   Jeg er også super glad for dem :) De kommer på listen!

 • grethe skrev:
  11. marts 2014 kl. 13:08

  Hej AC. Sikke skønt stel, hvor kan det købes?
  Kh. Grethe.

 • 11. marts 2014 kl. 15:02

  Dine dadler i bacon måtte gerne komme med i bogen – det er en enkel lille ting, men vældig lækker!

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 21:01

   Jeg tror næsten jeg må skrive en ekstra bog – måske med tapasretter :) De er nemlig gode og jeg elsker i det hele taget de små enkle ting

 • Vivi skrev:
  11. marts 2014 kl. 15:14

  Jeg tror, det bliver en meget tyk bog:-) Vi prøvede kyllingeburgeren i weekenden og har det meget snart på programmet igen. Mums.
  I denne uger prøver vi falaflerne. De koldthævede luciabrød er fantastiske og hindbærsiruppen er vanedannende. Jeg kunne blive ved :-)
  Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til bogen. Den er sikret en plads på min hylde.
  God skrivelyst og tak for al den inspiration, du giver.

  Kh Vivi

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 21:03

   Det tror jeg også – måske der er materiale til en efterfølger ;)
   Tusind tak for dine dejlige forslag og hilsen og jeg er SÅ glad for at der er plads til bogen på din boghylde.
   Kh Ann-Christine

 • Tina skrev:
  11. marts 2014 kl. 16:26

  Jeg bruger også mange af dine opskrifter. Men synes bestemt dine lækkerier til fredagshygge fortjener at være med i bogen. En god inspiration også for børnene. Vi bruger meget bounty-bar, saltmandler og børnene elsker chokolade/skumfidusser i et glas varmt mælk. Iøvrigt superlækkert på terrassen i forårsvejr.

  Kh Tina

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 21:04

   Jeg har faktisk planer om et lille kapitel med små lækkerier til fredagshygge :)Tusind tak for dine forslag – og uhm uhm til varm chokolade i forårssolen
   Kh Ann-Christine

 • Nina skrev:
  11. marts 2014 kl. 18:31

  Dine pitabrød (cremefraichedressing inklusiv) og nuggets er favoritter herhjemme – 2 voksne og 2 børn. Derudover er jeg, ligesom andre, meget glad for din tikka masala opskrift. Skal helt sikkert ha’ fat i din bog når den kommer :)

  Ps: ved ikke om du er klar over at der er begyndt at komme en meget aggresiv pop-up reklamevideo, som er meget avær at lukke ned (i hvert fald fra mobilen)

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 21:07

   Det er super skønne forslag som også skal med på listen, det bliver vist lidt svært at vælge nogle fra, tror jeg ;)
   Tusind tak for dit forslag.
   Jeg kigger lige på det med pop-up reklamen, den skulle gerne være nem at lukke ned efter max 5 sekunder og bliver kun vist 1-2 gang i døgnet. Sig endelig til, hvis den ikke kan lukkes inden for 5 sekunder. Meget gerne med navn på udbyderen, for så får jeg dem stoppet, hvis der er nogle der for uterlige ;)
   Kh Ann-Christine

 • Helene skrev:
  11. marts 2014 kl. 19:21

  Hej Ann-Christine:-)
  Hvor er det et flot stel:-)
  Hos os er dine banan pandekager et super hit, og den af dine opskrifter vi har brugt allerflest gange:-) VI er også rigtig vilde med din tikka masala og ikke mindst myntesaucen til:-) Gullash suppen er også et hit, og den nyeste opskrift jeg har prøvet er dine fastelavnsboller som var fantastiske:-)
  Har allerede din bog på min ønskeseddel;-)
  God aften
  Kh Helene

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 21:21

   Hej Helene,
   Hvor er det dejligt at høre og tusind tak for alle dine skønne forslag. Jeg lover at mindst et par stykker af dem kommer med i bogen ;)
   Jeg er også vild med det stel, det er virkelig fint og anvendeligt til mange formål.
   Rigtig god aften til dig også
   Kh Ann-Christine

 • angelika skrev:
  11. marts 2014 kl. 19:57

  ….jeg kan ikke undvære æbler med lakridspulver. det rene guf :-)

  mange hilsner
  Angelika ( lige syd for grænsen)

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 21:22

   Uhm, ja – dem vil jeg spise i morgen til min eftermiddagssnack :) Det er alt for længe siden. Det er desuden skrevet på listen over ønskeopskrifter til bogen
   Kh Ann-Christine

 • 11. marts 2014 kl. 20:51

  Sikke noget fint keramik – kan slet ikke stå for det :) Elsker farverne og formen på det!

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 21:30

   Også mig, og det er mindst lige så lækkert at stå med i hænderne, som det er på billederne :)

 • Lise skrev:
  11. marts 2014 kl. 20:59

  Jeg synes ,at opskriften på gulerodsboller med solsikkekerner og havregryn helt klart fortjener en plads i din bog:-) Jeg glæder mig til at se det endelige resultat til efteråret

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 21:37

   Dem havde jeg da helt glemt – de skal helt sikkert også med på min ønskeliste. Det bliver efterhånden svært at få alle blogfavoritterne med, enten må jeg lave en super tyk bog (eller en efterfølger ;) he he)
   Jeg glæder mig også helt enormt meget :)

 • Dorte Nielsen skrev:
  11. marts 2014 kl. 21:18

  Jeg bliver nødt til at slå et slag for at din total lækre lakselasagne kommer med i din bog:) kæmpe hit hos os! Tusind tak for altid super inspiration og lækkerheder:)

  • Ann-Christine skrev:
   11. marts 2014 kl. 21:38

   Tusind tak, Dorte :)
   Den er jeg også selv rigtig glad for – tusind tak for forslaget, den er føjet til ønskesedlen over blogopskrifter :)

 • Elizabeth skrev:
  12. marts 2014 kl. 07:20

  Uha da, de er fine!! Der er ingen tvivl om, at det bliver en virkelig smuk bog. Nøj, hvor jeg glæder mig til at gå på opdagelse i den :)

  • Ann-Christine skrev:
   12. marts 2014 kl. 08:31

   Tak, det er jeg virkelig glad for! Jeg har også helt sommerfugle i maven over at lave den – og er selv så spændt på at se hvordan den former sig :)

 • Sara skrev:
  12. marts 2014 kl. 18:48

  SÅ yndige farver! :)

  • Ann-Christine skrev:
   13. marts 2014 kl. 07:53

   Ja, ikke :) Jeg er også ellevild med dem

 • Majasol skrev:
  12. marts 2014 kl. 21:39

  Jeg er dybt forelsket i den keramik. Årh altså!

  • Ann-Christine skrev:
   13. marts 2014 kl. 07:55

   Casalinga har så mange smukke ting :)

 • Ragnhild skrev:
  23. marts 2014 kl. 19:50

  Hei

  Jeg har testet flere oppskrifter fra deg med stort hell :) Takk for en kjempefin blogg!

  En ting som har blitt fast tradisjon hos meg i julen, og som har spredt seg videre til venninner, familie og arbeidskolleger, er dine saltkarameller. De er vanvittig gode så det ville være synd å ikke ha den med i boken til glede for flere ;) Jeg har i hvertfall sørget for at det er maange nordmenn som går rundt og gumler på dine karameller i julen :)

  Simrelasagnen din er også en favoritt – og den solgule smoothie! Mmm…

  Hilsen Ragnhild

  • Ann-Christine skrev:
   24. marts 2014 kl. 10:09

   Hej Ragnhild,
   Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for din søde hilsen og jeg bliver helt glad ved tanken om at mine opskrifter på saltkarameller bliver brugt med stor fornøjelse i Norge.
   Jeg vil lige se om jeg kan få plads til den, og hvis ikke – så må jeg da skrive en bog mere ;)
   Rigtig god dag til dig
   Kh Ann-Christine

 • Ursula skrev:
  5. november 2017 kl. 21:17

  Kære AC,
  Er det midlertidigt, at du ikke længere sælger de fine Casalinga lysestager her på din side? Jeg er meget interesseret i den med de lyserøde ruder felter og sorte prikker.
  Mvh. Ursula

  • Ann-Christine skrev:
   6. november 2017 kl. 08:56

   De er helt udsolgt og kommer ikke igen, desværre.
   Fremover kommer jeg kun til at sælge mine egne bøger i shoppen :)
   Kh AC