Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sa-kom-den-endelig/

Så kom den endelig…

te-og-en-bolle

Jeg stod ved boghandlen klokken lidt over ti i formiddags. Jeg måtte naturligvis have den nye bog med Stieg Larsson, Luftkastellet der blev sprængt. Jeg har læst mænd der hader kvinder og pigen der legede med ilden, begge bøger er uden sammenligning nogle af de bedste bøger, jeg nogensinde har læst, -og det siger ikke så lidt! Jeg har altid været lidt af en læsehest, så jeg har et bredt sammenligningsgrundlag…

Der er i bøgerne et højt aktivitetsniveau, man bliver nødt til lige at læse lidt mere. Der er spænding, som der skal være i en god krimi. Men dét der giver bogen det ekstra, som gør at den er anderledes og speciel, er personerne. Jeg er personlig vild med Lisbeth Salander figuren, hun er så anderledes og modsætningsfyldt, både stærk, sej og skrøbelig, intelligent ud over det sædvanlige og samtidig har det vanskeligt med sociale relationer

Jeg må videre, jeg har lige noget jeg skal….. (-og så sad jeg begravet i en tyk bog på 671 sider…)

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
10 kommentarer
 • Karina skrev:
  8. oktober 2007 kl. 19:58

  God beskrivelse af bøgerne og hvorfor vi er nogle der er NØDT TIL at eje og læse dem. Har selv lige bestilt den, så ikke noget med at røbe…..!!
  God læselyst

 • Valdemarsro skrev:
  8. oktober 2007 kl. 20:21

  Karina, velkommen her :-)
  Tak, -Jeg skal nok lade være med at røbe for meget ;-)

 • Stine skrev:
  8. oktober 2007 kl. 21:36

  Jeg glæder mig til jeg får fingrene i den. Jeg skal anmelde den til november til en bogcafé så det skal snart være. Jeg synes Lisbeth Salander er en moderne Pippi og du har helt ret i, at det er med til at gøre læseoplevelsen helt unik.

 • 9. oktober 2007 kl. 06:49

  Bliver nødt til at vente til Gyldendal udkommer med den, der har jeg købt de andre, så jeg holder spændingen ud. God fornøjelse. Nææ, du er nok færdig nu, fik ingen søvn. ;o)

 • Madame skrev:
  9. oktober 2007 kl. 08:43

  Det lyder godt, og den serie må jeg absolut have fingre i. Jeg læste lige, at den sidste og nyeste bog i serien er trykt i 110.000 eksemplarer i førsteoplaget. Det er jo ufatteligt – Modtryk har gjort det godt.

 • Lotten skrev:
  9. oktober 2007 kl. 11:41

  Føtex har den faktisk på tilbud i denne uge :-)

 • et cetera skrev:
  9. oktober 2007 kl. 13:45

  Ja, Larssons bøger er en god fornyelse af genren – især er Lisbeth Salander en noget anderledes figur , som du så rigtigt skriver – der er ikke meget “mainstream” over hende dér var endnu et godt dansk ord, forresten ;-D

 • bruunp skrev:
  9. oktober 2007 kl. 15:29

  Min kære søster.
  Lidt af en læsehest, er ikke det du er. Du er og bliver et gennemgående eksentrisk læsemonster ;-)
  Dette har stået på siden jeg var en lille pige og ville lege, men nej din næse var dybt begravet i en bog. Sikke et traume jeg har fået der ;-) Nej jeg er meget fascineret af din læselyst og misunder den også.
  Vi vil gerne blive hos jer til mandag, så kan vi køre med jeg ind til byen. Passer det i jeres planer.
  Kys kys
  Tulip

 • 9. oktober 2007 kl. 19:58

  Jeg er slet ikke færdig med bogen endnu, når jeg har fået fat i en virkelig god bog er jeg i et dilemma. På den ene side har jeg lyst til bare at læse, læse og læse og på den anden side, så vil jeg gerne have at den gode oplevelse vare længe… Kender i det?:-)
  Jeg har købt bogen hos Arnold Busck, som har bogen til 200 kr i denne uge.

  BruunP: -he he, tja jeg var vel lidt kedelig når jeg sad der og legede læsemonster ;-) Du er nu sød… -og det passer forrygende :-) Stort kram!

 • Sarah skrev:
  9. oktober 2007 kl. 21:55

  Hej
  Ja jeg havde også forudbestilt bogen. Var forbi boghandleren i lørdags og der stod den allerede på hylderne, og man måtte slet ikke få en med hjem….ØV.
  Nå men bogen er i hus. Jeg har godt nok lånt den ud til min søster, da jeg ikke rigtig har tid til at læse den lige nu. DESVÆRRE!!! Skolebøgerne er nok lidt vigtigere…
  Men det er godt at have noget at glæde sig til.