Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ses-vi-paa-grenaa-bibliotek-i-morgen/

Foredrag på Grenå Bibliotek i morgen

foredrag-valdemarsro

Jeg har tippet om det for nogle dage siden i mit ‘I januar glæder jeg mig til …” blogindlæg, men skulle I have misset det, så er det i morgen aften kl 19.00, at jeg holder foredrag på Grenå Bibliotek og der er vist stadig et par ledige pladser – som I kan booke lige her

Jeg vil fortælle om at få inspiration til madlavning, finder glæden ved at lave god hjemmelavet mad og så vil jeg også komme en del ind på det at være blogger og vejen til at blive blogger på fuldtid.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
12 kommentarer
 • 13. januar 2016 kl. 16:49

  Spændende og øv at jeg ikke har tid til at køre derud:-)
  Kommer du mon nogensinde til det midtjyske, nærmere bestemt Herning?

  • Ann-Christine skrev:
   15. januar 2016 kl. 08:36

   Jeg har ikke noget planlagt i kalenderen pt. Du må prøve at høre på fx biblioteket, om de vil booke mig – jeg er ikke selv opsøgende på det, men bliver indimellem booket ind af biblioteker, skoler mv.

 • 13. januar 2016 kl. 17:13

  Det lyder som et virkelig spændende foredrag. Hvor ville jeg ønske, jeg havde tid til at køre derud… Men rigtig god fornøjelse med det!

  • Ann-Christine skrev:
   15. januar 2016 kl. 08:36

   Mange tak! Det var rigtig hyggeligt, så måske en anden god gang :)

 • 14. januar 2016 kl. 10:02

  Hvor spændende! Kommer du mon forbi Kbh?

  • Ann-Christine skrev:
   15. januar 2016 kl. 08:45

   Jeg har ikke planer om det pt. Det er biblioteker, skoler osv der booker mig ind – så jeg har ikke selv været opsøgende på det.
   Skal nok tippe her på bloggen, hvis der kommer noget i kalenderen :)

 • Susanne G skrev:
  14. januar 2016 kl. 10:46

  Ja – København…?!? ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   15. januar 2016 kl. 09:01

   :) Ingen planer eller bookinger pt.

 • Therese skrev:
  14. januar 2016 kl. 14:01

  Hej. Er der planlagt flere foredrag i eller omkring Århus i den nærmeste fremtid?

  • Ann-Christine skrev:
   15. januar 2016 kl. 09:07

   Hej Therese,
   Jeg har ikke planlagt noget eller er booket til noget. Det er biblioteker og skoler der booker mig ind, så jeg er ikke selv opsøgende på det – men du er hjertelig velkommen til at spørge dit bibliotek, om det kunne være noget :)
   Kh AC

 • Susanne skrev:
  15. januar 2016 kl. 11:46

  Hej Ann-Christine
  Tusind tak for et super godt, inspirerende, underholdende og spændende foredrag på biblioteket i Grenå. Og tak for de fine smagsprøver, du havde med. Jeg har netop købt ind til mini bounties til weekenden og glæder mig til at lave dem og læse noget mere i din bog. God weekend til dig.
  Mange hilsner fra Susanne

  • Ann-Christine skrev:
   16. januar 2016 kl. 12:12

   Det var så hyggeligt at tale med dig, Susanne :) Tak for at du var med til at gøre det til en hyggelig aften!
   Rigtig god fornøjelse med bounties og rigtig dejlig weekend til dig også.
   Kh Ann-Christine