Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/shopping-til-hjemmet/

Shopping til hjemmet

Jeg har fundet lidt forskelligt, som jeg ville elske at have i vores hjem. Vi har købt ny sofa for ikke så længe siden. En kæmpe stort mørkegrå sofa på over 3 meter med chaiselong og god plads til os alle fire. Jeg har ledt og ledt efter de helt perfekte puder og tæpper. Hay og Karmameju kunne være et godt bud.

Vores tallerkener trænger i den grad til at blive skiftet ud. Udfordringen har været, at jeg ikke kunne beslutte mig for, hvilke jeg gerne ville have. Et valg der har taget nogle år – det siger lidt om hvor ubeslutsom jeg kan være, når det gælder shopping til hjemmet. Det skal være helt rigtigt, ellers venter jeg hellere. På den måde har mit shoppemønster ændret sig en del de seneste år, tidligere var jeg mere impulsiv i mine køb til hjemmet.

Hvordan shopper du til dit hjem? Impulsiv, nøje velovervejet eller en kombination?

 • 1: Anne Black vaser, set hos Illum
 • 2: Hang it All knage, set hos Casanova
 • 3: Espressomaskine, set hos Rigtig Kaffe
 • 4: Hay Puder, set hos Casanova
 • 5: Hoptimist, Brumble i eg, set hos inspiration
 • 6: RoyalCopenhagen White Plain, set hos Royal Copenhagen
 • 7: Karmameju strikkede plaider, set hos Casanova
 • 8: Sort Skammel fra Ikea
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
11 kommentarer
 • Anne skrev:
  16. april 2011 kl. 21:13

  Åhh så fik du rettet siden, hvor dejligt jeg nu kan kommentere :)
  SÅ lækre sager, de måtte godt allesammen være herhjemme. Vi er dog endnu på præ-sofa stadiet, så det må vist blive det første projekt. Dog simpelthen så svært sådan noget. Men ikea-skamlen skal købes når vi flytter så jeg kan nå de øverste hylder i klædeskabet :)

  God weekend

  • Ann-Christine skrev:
   17. april 2011 kl. 10:38

   Ja, jeg ved ikke lige hvad der skete med indlægget da det kom på i går, så det blev slettet og erstattet.
   Det er SÅ svært at finde den rigtige sofa. Vi har brugt meget tid på det, for der var mange kriterier der skulle opfyldes, det kunne nærmest blive et helt blogindlæg i sig selv ;-)
   Rigtig god weekend til dig også

 • Vibeke skrev:
  16. april 2011 kl. 22:20

  Love it all. Da jeg så billederne troede jeg lige du havde haft verdens vildeste shoppedag. Uha for nogle lækre sager.
  Jeg er også kæmpe vild med Haypuderne, det er så fedt med de farvede knapper.

  • Ann-Christine skrev:
   17. april 2011 kl. 10:48

   Åh hvis bare jeg havde :-) Især espressomaskinen må vist lige nu holde sig til drømmene

 • heidi skrev:
  16. april 2011 kl. 23:34

  uhhh det er lækre sager, jeg troede også lige du havde shoppet på den helt vilde måde :)
  Det er meget fine ting, hang it all er også på min ønskeliste, dog har vi intet sted den kan hænge. Puderne er også meget meget lækre, fantastisk detalje med knapperne. Jeg pønser på en opslagstavle efter samme princip.
  God påske :)

  • Ann-Christine skrev:
   17. april 2011 kl. 10:57

   Det var da en vildt god ide med opslagstavlen. Det vil jeg glæde mig til at se, forhåbentlig du viser frem :-) Jeg er så vild med de puder, så nu mangler jeg bare at beslutte hvor mange og hvilken farver ;-)
   God påske til dig og dine

 • Ann-Sophie skrev:
  17. april 2011 kl. 21:27

  Dejlig blog du har!

  Som med min garderobe, køber jeg kun nyt til boligen efter laaaaaaaaaange, nøjsommelige overvejelser. Jeg får lidt dårlig smag i munden af “brug-og-smid-væk”. Så vil jeg hellere spare pengene, og købe noget så skønt, at jeg slet ikke kan forestille mig, at skille mig af med det :)

  Efter to års (!) overvejelse har jeg så sent som idag købt både et Elements fad og Walter Dolk fantastiske hortensiavase fra Royal Copenhagen…. og jeg kan slet ikke VENTE med at få det hjem!

  Kærligst,

  Fie

  • Ann-Christine skrev:
   17. april 2011 kl. 21:45

   Velkommen her, og tak :-)
   Jeg har det præcist sådan som du beskriver, jeg er slet ikke til “køb og smid væk” men i høj grad til at købe ting og tøj,som jeg bliver rigtig glad af at kigge på og bruge. Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der vender og drejer overvejelserne inden køb. Spændende og interessante ting du har købt, jeg kendte faktisk ikke den hortensiavase og må lige kigge nærmere på den i Royal Copenhagen shoppen næste gang jeg kommer forbi

 • Birgitte skrev:
  18. april 2011 kl. 11:22

  Jeg køber flere forskellige steder, men holder også meget af mine arve møbler (både spisebord, lille bar-skab og indskudsborde er arvestykker). Mit sofabord er en genbrugsfund, som er bejset med rødt. Men har også mange dejlige IKEA ting. Nips er faktisk det jeg bruger flest penge på (forholdsmæssigt) – har f.eks 2 Hoptimister – den ene magen til den du har i nr. 5.
  Jeg ønsker mig også tit ting til hjemmet til jul og fødselsdag – bliver glad hver dag når jeg ser på min Eva Solo skål, som var en gave fra mine forældre.

  • Ann-Christine skrev:
   18. april 2011 kl. 20:58

   Åh ja, jeg er også vild med både arveting og med loppefund. Ting der betyder noget, og som har en historie. Det er vigtigt for mig at det passer ind i sammenhæng med hjemmet, og at jeg bruger de ting jeg har, så der ikke står en masse i gemmerne og samler støv.
   Det lyder ret hyggeligt hjemme hos dig, Birgitte :-)

   • Birgitte skrev:
    19. april 2011 kl. 07:40

    Det er der osse ;-) og har ingen plads til opbevaring af møbler, så det er med at bruge det jeg har ellers må det ud (hvilket betyder at det går videre til andre der trænger).
    God dag :-)