Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/skal-vi-folges-videre/

Skal vi følges videre?

Jeg har lige fundet ud af, at jer der følger bloggen via Google Friend Connect ikke længere kan følge bloggen her efter februar måned. Det er kun blogspotblogs der fremover kan bruge det blogredskab. Rigtig ærgeligt, men jeg er selv blevet rigtig begejstret for Bloglovin  – og ellers er bloggen også med (næsten) daglige opdateringer på facebook.

Jeg håber, at I der følger med på Google Friend Connect, også vil følges fremover :)

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
10 kommentarer
 • 14. februar 2012 kl. 20:39

  forstår ikke helt det med bloglovin, får du et nyt blognavn?

  • Ann-Christine skrev:
   14. februar 2012 kl. 21:00

   Hej Vibeke,
   Nej, slet ikke. Der sker intet med bloggen her, hverken på den ene eller anden måde, med navn eller noget som helst.
   BlogLovin er et helt simpelt koncept, hvor man kan følge alle de blogs man holder af. Man opretter sig som bruger og kan derefter tilmelde de blogs man ønsker at følge. Alle kan være med. Der er også rig mulighed for at gå på opdagelse i alle de skønneste blogs både fra Danmark og udlandet. Jeg er vild med den måde det er sat op på, det er brugervenligt og lækkert :)
   Kh Ann-Christine

 • linda skrev:
  14. februar 2012 kl. 20:51

  jeg er klar til at følge med dig .. på alle tænkelige stier :)

  • Ann-Christine skrev:
   14. februar 2012 kl. 21:01

   Hvor er du sød! Tusind tak og jeg følger også dig derinde :)

 • 14. februar 2012 kl. 21:59

  Sejt-så følger jeg, dig skam også videre:)

  • Ann-Christine skrev:
   15. februar 2012 kl. 07:12

   Dejligt :)

 • Karen skrev:
  14. februar 2012 kl. 22:47

  Jeg bruger Google Reader til din og alle de andre blogs jeg følger og den virker helt fint. Den er iøvrigt hurtigere til at opdatere end BlogLovin som jeg prøvede en kort overgang på min tlf. Sålænge du ikke holde rop med at blogge så skal vi nok følges med dig ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   15. februar 2012 kl. 07:12

   Hej Karen, jeg tror også fortsat du kan bruge google reader, blot ikke med funktionen Friend Connect – den virker nemlig ikke fra marts …

  • Annika skrev:
   15. februar 2012 kl. 11:04

   Også på google reader / Feeds her.
   Kan ikke se nogen årsag til at tilmelde mig diverse steder for at samle dem..
   Det er jo bare at trykke på feed-ikonet som mange blogs har på, eller i adressebaren i de fleste browsere, så er de på.

   Og her følger jeg pænt med – overvejer sneglene engang jeg gider bage igen.

   • Ann-Christine skrev:
    15. februar 2012 kl. 12:23

    Det er også super fint, det kan jeg sagtens følge dig i. Jeg er heller ikke selv tilmeldt flere forskellige systemer, bare man har et der virker.
    Udfordringen er også alene tænkt til de der følger via Google Friend Connect – det kan de nemlig ikke længere fra 1 marts.
    Dejligt at du har lyst til at følge med
    Kh Ann-Christine