Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smoothie-passionsfrugt-spinat/

Smoothie med passionsfrugt og spinat

Jeg elsker at starte dagen med en smoothie – fyldt med vitaminer og mineraler fra grøntsager og frugter. Hvor meget frugt og hvor meget grønt variere fra dag til dag – og i dag får I en opskrift på en ny favorit smoothie, som er med spinat, passionsfrugt, fenikel og andre gode sager.

Opskriften er lavet til et samarbejde med Bosch, som har lanceret deres nye lydsvage blender SilentMixx, som den mest støjsvage blender på markedet.

Blenderen har jeg testet i et par uger og både blendet lækre supper, morgen grønskål, smoothies mv og selv om jeg inden ikke tænkte, at det med lyden fra min anden blender generede mig synderligt – så må jeg indrømme at det er altså temmelig lækkert og et stort plus at SilentMixx ikke larmer særlig meget. For det kan godt ellers forstyrre lidt, når man tænder blenderen og ikke kan høre andet i de minutter den blender en ret.

Bosch blenderen SilentMixx skulle faktisk være omkring ti decibel under lydniveauet ift en almindelig samtale og man kan i alle tilfælde sagtens tale videre mens den blender – det er testet flere gange herhjemme ;)

PTArray

Smoothie med spinat,fennikel og passionsfrugt

2 glas    Array
2 glas
Ingredienser
Udskriv opskrift
Array
Fremgangsmåde

Skyl spinaten, skrab kødet ud af passionsfrugterne, pres limen og kom alle ingredienserne i blenderen.
Blend til smoothien er cremet og lækker