Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sushi-aften-med-bobler/

Sushi aften med bobler

sushi_sino

Som jeg nævnte på bloggen i går, så startede vi sidste weekend med sushi fra vores yndlingssushisted og champagne til de voksne og saftevand til børnene. Perfekt weekend start, der var ikke nogen særlig anledning, andet end behovet for forkælelse – og så det plus, at JustEat.dk havde kontaktet mig for et samarbejde.

Siden vi flyttede fra Østerbro til vores lille rækkehus her i udkanten af Aarhus, har vi virkelig skruet ned for takeaway- og spise ude til hverdag-kontoen.

Måske falder det bare helt naturligt nu, hvor vi ikke længere dagligt går forbi det gode sushisted, Cofoco eller Davids Deli (som det hed dengang), eller måske fordi vi bare spiste en del god takeaway, mens Johan og Julie var helt små – og det ikke altid lige var madlavningen, der blev prioriteret højest.

I en periode var Johan og Julie ikke så vilde med sushi. Men nu jubler de, når vi beslutter, at det er det som skal på menuen. Heldigvis, for Martin og jeg er vilde med det, og det er også nemt og hyggeligt at spise, når vi har været på ferier. De små krudtugler er super skrappe til at bruge spisepinde, hvis jeg blot lige snurrer dem sammen med en køkkenelastik i toppen og favoritterne er edamamebønner og de små hosimaki, som har en fin størrelse til de små størrelser. Jeg bestiller som regel en blanding af laks, mango og avocadofyld til dem.

sushi-aften

Når vi har fået takeaway her i Aarhus har det som regel enten været sushi,  eller fra OliNico og vi har altid ringet og bestilt og selv hentet det. Nemt og enkelt.

Vi har tidligere i København brugt JustEat til at bestille hos og opdage nye steder, men er kommet fra det igen, efter vi flyttede til det jyske. Nu fik jeg så anledningen til at prøve at bestille derfra og besluttede mig for at toppe oplevelsen ved at se, om jeg måske kunne få bragt vores yndlingssushi til døren, selv om vi bor et godt stykke fra centrum.

Det kunne jeg uden problemer, så jeg bestilte fra Sino Sushi, som i forvejen er vores favorit sted. Sushien blev perfekt leveret til tiden og lige så frisk og lækker, som havde vi hentet den selv. Jeg spottede faktisk flere gode steder, som bringer ud i vores område, jubii!  Nogle gange er det bare super rart ikke at skulle stå for aftensmaden, at få maden bragt til døren og samtidigblive forkælet lidt med sund og lækker mad – og kold boblende champagne, ikke mindst! sushiboks

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • stefaner skrev:
  12. november 2013 kl. 10:23

  hvor må det være skønt med børn der ikke er kræsne, kan huske da jeg var barn havde min altid i gang med 5 gryder og pander, fordi mig og mine søskende var så kræsne. i dag tror jeg at jeg er altædene, men sjovt nok er det de ting jeg ikke ville spise som barn jeg elsker nu. Salat, bønner, fisk, kål osv :)
  fantastisk madblog. den bedste :)

  • Ann-Christine skrev:
   13. november 2013 kl. 12:36

   Tusind tak :)
   Mine børn har også dage hvor deres smagsløg er mere selektive og hvor de ikke har lyst til at smage på en masse nyt – men generelt synes jeg de er gode til at prøve og har efterhånden lært at man kan godt ændre mening og det med at smagsløg udvikler sig hele tiden.

 • 12. november 2013 kl. 12:54

  Lyder ikke som en dårlig start på weekenden.

  For os er fredag aften også virkelig blevet et højde punkt – skønt at komme ned i gear oven på en hektisk arbejdsuge. Så må den godt stå på lidt lækkert mad

  • Ann-Christine skrev:
   13. november 2013 kl. 12:37

   Det er så rart at starte weekenden på den måde! Vi har også efterhåndende fået sådan en lille tradition med et godt glas rødvin om fredagen – sidste fredag var det dog erstattet af boblende champagne :)