Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/trae-keramik-glas-og-genbrugsmaterialer/

Træ, keramik, glas og genbrugsmaterialer

muubs-i-kokkenetStille og roligt har der igennem de sidste mange måneder sneget sig flere og flere fine ting ind fra Muubs i vores hjem. Et mærke som jeg opdagede for et halvt års tid siden og som simpelthen passer perfekt i samspil med den indretning, som vi godt kan lide herhjemme hos os – Muubs fremstiller primært produkter i naturmaterialer som træ, keramik, glas og gerne fremstillet af genbrugsmaterialer og med et super råt look. Selv om, eller måske netop fordi, produkter har et ret råt look, så giver de virkelig et super fint modspil til de lyserøde tallerkener, tændte stearinlys og blomster på bordene, som jeg også elsker at omgive mig med. Jeg er nemlig ret stor fan af at blande nyt og gammelt og indrette med mange elementer fra naturen – fx i form af mine træstubbe.

muubs_valdemarsro2014

Jeg har, via min blog, indgået et nyt og spændende samarbejde med Muubs. Et firma med så lækre ting, som falder lige i min personlige smag! Jeg glæder mig til at bruge de lækre ting i samspil med mine nuværende ting og måske udfordre mig selv lidt på at nyindrette mit køkken og bruge flere forskellige ting i min borddækning og selvfølgelig som inspiration på mine billeder til bloggen. Der er desuden planer om et event i en Inspiration på et tidspunkt, som jeg nok skal fortælle mere om, og så kommer der løbende lidt nyt her på bloggen også.

valdemarsro_dk_muubs

Faktisk, så lærte jeg Muubs, og ikke mindst de søde mennesker bag mærket, at kende ved lidt en pudsig tilfældighed. Det er jo som bekendt nogle gange en lille verden …
Måske husker jer der læser med fast, at jeg i foråret var med min familie i et sommerhus ved Søndervig. Et virkelig lækkert sommerhus, hvor jeg efterfølgende fortalte om her på bloggen, hvor rart det var at bo i et sommerhus, der var indrettet lige efter min personlige smag.

Ejeren af netop dét sommerhus, var sørme også stifteren af Muubs! Det vidste jeg ikke ikke på det tidspunkt, af naturlige årsager – da jeg endnu ikke kendte mærket, men fandt ud af det, da en sød læser af bloggen fik job hos Muubs og skrev til mig og så udviklede tingene sig hurtigt derefter. Lige før sommerferien tog jeg så et smut til Herning for at møde de fine folk bag mærket, hilse på ejeren af det lækre sommerhus, drøfte mulighederne for et samarbejde, og samtidig beundre det næsten færdige byggeri af den nu nyåbnede og mega lækre butik X-AKT, som I skulle tage et smut forbi hvis I er på de kanter. Jeg glæder mig i hvertfald til at besøge den butik igen, når jeg kommer på de kanter og jeg glæder mig endnu mere til at bidrage med lidt ny interiør-inspiration her på bloggen 
muubs_valdemarsro

muubs

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
20 kommentarer
 • Birgitte skrev:
  3. september 2014 kl. 08:43

  Pudsig historie. Ja verden er sommetider lille:-) Fine fine ting de har – tjekkede lige deres webshop. Jeg kunne gå helt amok. Er specielt vild med de fine glastallerkener og den lille gule glasvase:-)

  • Ann-Christine skrev:
   4. september 2014 kl. 12:07

   Ja, det er et frygteligt farligt fristende sted ;)

 • Dorte skrev:
  3. september 2014 kl. 09:17

  Sikke nogle smukke ting og sikke et dejligt tilfældigt møde. Glæder mig til at høre meget mere om jeres samarbejdet. KH Dorte

  • Ann-Christine skrev:
   4. september 2014 kl. 12:10

   Elsker dejlige tilfældigheder :)

 • Sanne skrev:
  3. september 2014 kl. 09:47

  Læste så sent som i går aftes dit indlæg om bearnaisesauce – og tjekkede kommentarer, da jeg tænkte nogle havde spurgt til de fine glas på bordet.. googlede derefter forhandlere i København :) – glæder mig helt sikkert til at følge dit samarbejde med Muubs på bloggen!!

  • Ann-Christine skrev:
   4. september 2014 kl. 12:12

   Ej, hvor fint. Jeg er også ret vild med de glas :)
   jeg er nogle gange i tvivl om jeg egentlig skulle skrive forhandler/producent på de ting, jeg har der kan købes. Jeg bliver jo selv så inspireret af fine ting på billeder. Men ellers er du altid meget velkommen til at spørge :)

 • Sara skrev:
  3. september 2014 kl. 10:44

  Nujs det ser godtnok fint ud. I har bare det hyggeligste køkken – og det ser da så lækkert ud med alle de træting! Svigermutti bor i Herning og har talt varmt om den nye butik – må forbi den snart… :)

  • Ann-Christine skrev:
   4. september 2014 kl. 12:14

   Taaak, hvor er du sød!
   Rigtig god fornøjelse med shopbesøg, næste gang du er i Herning – det kan vist anbefales at sætte lidt god tid af. Kæmpe butik! :)

 • Maj skrev:
  3. september 2014 kl. 18:02

  Er det snart jul? :-D hvorfor opdager man altid et nyt spændende brand når man er low on money… Elsker deres træting og kobberting, skal helt sikkert derind og shoppe når næste månedsløn tikker ind. Denne er desværre allerede brugt :-P

  • Ann-Christine skrev:
   4. september 2014 kl. 12:17

   Uhh, ja kender det godt :) Her er i hvertfald ret meget lækkert til juleønskesedlen. Tror jeg laver mine juleønsker fra Muubs og deler med jer her på bloggen i løbet af december. Elsker nemlig at læse andres ønskesedler også :)

 • Linda Mortensen skrev:
  3. september 2014 kl. 19:37

  Du bliver da bare ved med at skrive fantastisk interessante blogindlæg :)
  Herligt at jeg netop bor i Herning og hurtigt kan smutte forbi X-AKT! Der kan man få rigtig lang tid til at gå med at rundt og kigge og ikke mindst blive inspireret til gode og smukke ting til sit hjem!

  • Ann-Christine skrev:
   4. september 2014 kl. 12:21

   Hvor er du sød at skrive sådan :) Tak!
   Og nu glæder jeg mig endnu mere til at kigge forbi X-AKT

 • 6. september 2014 kl. 16:27

  Sikke da en frygtelig farlig side og mærke at blive gjort opmærksom på – Bliver da fristet af næste alt det de har

  • Ann-Christine skrev:
   8. september 2014 kl. 09:55

   Ja, ik´ – jeg har det på samme måde :)

 • Susanne G skrev:
  10. januar 2015 kl. 16:57

  Hej Ann-Christine!

  Jeg er blevet inspireret at dig (igen), og har i julegave fået et par af Muubs trætallerkener – vildt flotte.

  Nu nænner jeg imidlertid ikke at tage dem i brug, før jeg har forhørt mig;-) Skal de behandles med noget, inden de tages i brug? Kan alt gå af dem, eller bør noget undgås på dem (jeg forestiller mig fx at olie og fedt fra mad hurtigt laver mærker?).

  Jeg er ikke sådan egentlig sart og kan godt lide, at ting i træ får et naturligt og gråt/slidt look, men jeg forestiller mig, at bruges en tallerken fx til at have olier og eddiker stående på køkkenbordet, vil olierne efterlade ringe, der ikke kan vaske af.

  Hvordan er din (evt. andres) erfaringer med deres træ-tallerkener?

  PS! Hvor fantastisk med den skønne, lange rejse, I har foran jer jeg tænker, at den er velfortjent;-)

  • Ann-Christine skrev:
   10. januar 2015 kl. 22:00

   Hej Susanne,
   Mine ser stadig pæne ud og jeg er ikke ømme over dem. Jeg har fået at vide fra de søde mennesker bag Muubs, at hvis der kommer pletter på, så skal man blot vaske dem af i lidt sulfo og så give dem en smule madolie, så bliver de fine igen.
   -og tusind tak, vi storglæder os :)
   Kh AC

   • Susanne G skrev:
    10. januar 2015 kl. 22:03

    Lynhurtigt retur-spørgsmål (og tak for dit hurtige svar):

    Smører du dem også i madolie fra start af?

    • Ann-Christine skrev:
     10. januar 2015 kl. 22:06

     Nej, men det er nok mest af dovenskab … ;) Tror det vil være en meget god ide, men det har også fungeret ok uden

 • Maria Mark andersen skrev:
  4. maj 2015 kl. 18:54

  Hej ;-) fin hylde med metal..hvor har du den fra..lige min smag ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. maj 2015 kl. 16:51

   Den er fra Ikea :)