Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vinder-af-okologisk-hudpleje/

VINDER AF ØKOLOGISK HUDPLEJE

Tusind tak til alle jer der deltog i konkurrencen om økologisk hudpleje fra Geoskincare som forhandles af The Green Factory. Jeg elsker de skønne og brugbare skønhedstips, det er altid sjovt og interessant at høre om. Jeg er vild med, at der er en god variation af råd om pleje af det ydre og skabe glæde og skønhed i den indre skønhed :)

Og så synes jeg da også lige, at jeg vil give mine top 5 skønhedstips (i vilkårlig rækkefølge)

 1. splash masser af iskoldt vand i ansigtet hver morgen. Det sætter virkelig gang i blodomløbet, strammer op og gør virkelig underværker mod hævede øjenomgivelser.
 2. Brug solcreme og brug rigeligt. Faktor 30 eller 50 er mine favoritter.
 3. Spis vitaminpiller. Jeg spiser sundt, varieret og økologisk, men jeg kan seriøst se på min hud og negle, hvis jeg ikke får spist vitaminpiller i en periode. De kompensere måske også en smule for, at jeg er slem til ikke at få nok nattesøvn (fordi jeg elsker aftenerne)
 4. Lyt til smuk musik, læs inspirerende bøger og omgiv dig med få, men gode ting som du synes er smukke og som gør dig glad.
 5. Smil, elsk og tænk positive tanker.

Og nu til vinderen af konkurrencen:

Jeg har fået hjælp fra Random.org og det blev nr 25, der vandt. Tillykke til dig, Lone. Jeg har sendt dig en mail :)

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • Monsterscircus skrev:
  10. juli 2012 kl. 09:39

  Ej, hun er heldig, skønt! Super gode tips, især punkt 6. Det er jo essentielt hele livet igennem. Ha en rigtig dejlig tirsdag!

 • 10. juli 2012 kl. 10:07

  Æv, den var lige gået hen over hovedet på mig i de her Roskilde dage..Men tillykke til vinderen:) Og god sommer til dig AC, kram:)

  • Ann-Christine skrev:
   13. juli 2012 kl. 21:24

   Jeg har nydt at følge jeres dage på Roskilde tilgengæld :)

 • Anja skrev:
  10. juli 2012 kl. 11:41

  Tillykke til vinderen! Dejlige tips :-)