Menu×

valdemarsro kogebøger

 

valdemarsro jul

NYHED

VALDEMARSRO JUL

I julebogen VALDEMARSRO JUL får du opskrifter på alt der hører den søde juletid til, lige fra sprøde julesmåkager til konfekt og luciabrød. Julens dejlige drikkevarer og skønne retter til adventens hyggestunder.

Der er et stort kapitel med opskrifter til det komplette julefrokostbord og alle opskrifterne til den klassiske julemiddag med både andesstege, gås, den saftigste kalkunsteg, flæskesteg med sprød svær og dertil alt, hvad familiens julehjerter kan begære af tilbehør. Mine bedste tips til planlægningen, så julen kan nydes i fulde drag uden stress og runder bogen af med et dejligt stort juledessert kapitel og tilsidst opskrifter til at få brugt  julens rester til nye retter.

Valdemarsro Jul er en grundbog til julen, som man hvert år kan hygge sig med at finde frem fra kassen med julepynt og have stor glæde af i hele julemåneden.

Læs mere og find forhandler her >>

DEN GRØNNE KOGEBOG

VALDEMARSRO GRØN AFTENSMAD

Valdemarsro GRØN AFTENSMAD har fokus på det grønne køkken.
Her får grøntsagerne hovedrollen og du får 200 opskrifter på masser af skønne salater, madtærter, vegetariske hovedretter, supper, madbrød, dip, dressinger, hummus og meget andet godt.

Kogebogen GRØN AFTENSMAD er en selvstændig opfølger til min første bestseller kogebog “Valdemarsro Aftensmad” og de to bøger er et perfekt makkerpar at have i køkkenet og fungere også glimrende hver for sig.

Læs mere og find forhandler her >>

 

KOGEBOGEN

VALDEMARSRO AFTENSMAD

Valdemarsro Aftensmad er en brugbar grundbog at have i køkkenet.
Inspiration til familiens måltider året rundt til både hverdag og weekender.

Du får 200 opskrifter på lækker aftensmad.

Mange kendte favoritter fra Valdemarsro + nye opskrifter. Mest fokus på hverdagsretter, men også både weekendretter, tilbehør, salater og sauce, så man kan sammensætte et komplet måltid. Der er 10 opskrifter på one pot pastaretter, indiske retter, klassiske danske retter, asiatiske retter, tex mex, retter fra mellemøstens køkken og meget andet godt.

Læs mere og find forhandler her >>