Menu×

Kogebog Valdemarsro Jul

FORUDBESTIL NU

VALDEMARSRO JUL

I julebogen VALDEMARSRO JUL får du opskrifter på alt der hører den søde juletid til, lige fra sprøde julesmåkager til konfekt og luciabrød. Julens dejlige drikkevarer og skønne retter til adventens hyggestunder.

Der er et stort kapitel med opskrifter til det komplette julefrokostbord og alle opskrifterne til den klassiske julemiddag med både andesstege, gås, den saftigste kalkunsteg, flæskesteg med sprød svær og dertil alt, hvad familiens julehjerter kan begære af tilbehør. Mine bedste tips til planlægningen, så julen kan nydes i fulde drag uden stress og runder bogen af med et dejligt stort juledessert kapitel og tilsidst opskrifter til at få brugt  julens rester til nye retter.

Valdemarsro Jul er en grundbog til julen, som man hvert år kan hygge sig med at finde frem fra kassen med julepynt og have stor glæde af i hele julemåneden. En dejlig blanding af kendte favoritter fra Valdemarsro og helt nye opskrifter.

Forudbestil hos din lokale boghandleren

Bogen kan forudbestilles nu i alle landets boghandlere. Spørg i Bog & Ide og alle andre boghandlere i hele landet.

Signeret julebog

Fra august kan du forudbestille signerede Valdemarsro Jul i vores Valdemarsro Shop, hvor Valdemarsro kogebøgerne sælges fast til vejl. udsalgspris – 300 kr + fragt.

 

INFORMATION OM VALDEMARSRO JUL
Vejl udsalgspris: 300 kr
Forlag: Politikens Forlag
Sider: 368
Udkommer den 30. september 2021