Menu×

Kogebog Valdemarsro Jul

NYHED

VALDEMARSRO JUL

I julebogen VALDEMARSRO JUL får du opskrifter på alt der hører den søde juletid til, lige fra sprøde julesmåkager til konfekt og luciabrød. Julens dejlige drikkevarer og skønne retter til adventens hyggestunder.

Der er et stort kapitel med opskrifter til det komplette julefrokostbord og alle opskrifterne til den klassiske julemiddag med både andesstege, gås, den saftigste kalkunsteg, flæskesteg med sprød svær og dertil alt, hvad familiens julehjerter kan begære af tilbehør. Mine bedste tips til planlægningen, så julen kan nydes i fulde drag uden stress og runder bogen af med et dejligt stort juledessert kapitel og tilsidst opskrifter til at få brugt  julens rester til nye retter.

Valdemarsro Jul er en grundbog til julen, som man hvert år kan hygge sig med at finde frem fra kassen med julepynt og have stor glæde af i hele julemåneden. En dejlig blanding af kendte favoritter fra Valdemarsro og helt nye opskrifter.

Køb hos din lokale boghandleren

Bogen kan købes i hele landet hos alle landets boghandlere.

Køb online

Her kan du se hvor du kan købes bogen hos boghandlerne og online:

Signeret julebog

Du kan forudbestille en signeret udgave med en hilsen til dig selv eller til gave.
Ann-Christine skriver en lille hilsen i bogen, hvis du bestiller den i vores Valdemarsro Shop, hvor bøgerne sælges til vejl. udsalgspris + fragt.

Køb signerede eksemplar her >>

INFORMATION OM VALDEMARSRO JUL
Vejl udsalgspris: 300 kr
Forlag: Politikens Forlag
Sider: 336
Udgivet den 30. september 2021