Gå til forsiden
Menu

OM / KONTAKT

Om_Valdemarsro

Jeg hedder Ann-Christine og har blogget her på Valdemarsro siden foråret 2007.

Her på bloggen skriver jeg om alt det dejlige i livet. Jeg elsker at lave mad, at fotografere mad og at finde på nye opskrifter, den passion fylder en del på min blog.
Jeg skriver også om vores rejseoplevelser og udflugter, kreative DIY´s, gode bøger, indretning og derudover er her også masser af små glimt fra hverdagslivet hos os.

Jeg bor i Aarhus sammen med Martin og vores to skønne 5 årige tvillinger, Johan og Julie.
Jeg er glad for manicure og fine smykker, have- og madnørderi, gode lange samtaler, chokolade, et glas rødvin eller en fancy cocktail- og så er jeg æstetiker og kreativ. Elsker godt design og fine hjemmelavede ting med personlighed, kreative stunder, indretning og i særdeleshed god kvalitet. Jeg er passioneret madelsker og elsker al slags kvalitetsmad. Den mad jeg spiser, skal helst være smuk, lavet af gode råvarer, tilberedt med kærlighed og meget gerne økologisk.

Hvis du vil vide lidt mere om mig, så kan du læse mere om hvad jeg beskæftiger mig med lige her. Du kan også læse svar på en del af de spørgsmål, jeg får flest af på min FAQ Side – og har du andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at stille dem i kommentarfeltet enten her eller under et blogindlæg.

Jeg ønsker dig et stort velkommen på min side, håber du vil kigge forbi igen.
Læs med hvis du har lyst – og så bliver jeg altid mægtig glad for søde kommentarer.

På Valdemarsro har jeg fokus på de gode og positive oplevelser i livet.

Min bog

‘Opskrifter og små glimt af hverdagslykke’, udkom hos Nyt Nordisk Forlag i september 2014, og kan købes i alle landets boghandlere, på nettet og signeret hos mig – læs mere her.

Kontakt

mail(a)valdemarsro.dk – mailen er primært til samarbejdspartnere og virksomheder. 
Spørgsmål til opskrifter og indlæg, besvares i kommentarfeltet under de enkelte indlæg og helst ikke pr mail. For i kommentarfeltet kan vi nemlig have en skøn dialog, som både er med til at gøre bloggen levende, interessant og som andre læsere kan have glæde af – jeg bestræber mig på at besvarer alle kommentarer her på bloggen og jeg elsker at høre fra jer der læser med ♥

Hvor mange læser med på Valdemarsro.dk

+550.000 besøgende pr måned
+ 307.000 unikke besøgende pr måned
+ 1.050.000 sidevisninger pr måned

(google analytics 2015)

Copyright

Alle billeder og tekst er skrevet og fotograferet af mig og jeg har ophavsrettighederne dertil. Dette gælder både billeder på blog og på min instagram.
Ønsker du at bruge mine billeder eller mine opskrifter, så send mig først en mail på mail@valdemarsro.dk, så aftaler vi mulighederne sammen. Se evt også mere under FAQ

126 kommentarer

 • Daniella skrev:

  Hejsa! :-)
  Sikke en flot hjemmeside du har.. Hold da op, jeg synes den er vældig god.
  Jeg ville gerne selv oprette en blog/hjemmside, men hvilket program har du brugt, til at lave sådan en hjemmeside? Jeg har prøvet med WordPress, men det ville ikke virke..

  MVH Daniella

  • Ann-Christine skrev:

   Tusind tak Daniella, det er jeg glad for at høre – og tak for din søde mail også :-)
   Jeg bruger wordpress og har købt mit eget domæne. WordPress er efter min mening den bedste blogplatform. Der er en masse fine skabeloner, som man kan rette til så de passer til ens ønsker. Eller man kan lade dem være som de er og koncentere sig om at blogge. WordPress giver størst mulig frihed til at lave det man ønsker. Det koster ikke så meget at købe et domæne, men gratis er det ikke.
   Du kan også prøve blogspot, som jeg har hørt meget godt om og som er helt gratis. Men som jeg ikke selv arbejder med. Du kan altid senere konvertere det til wordpress.
   Rigtig god fornøjelse og arbejdslyst :-)

 • Claus skrev:

  Hej
  Super site du har :)
  Og nogen flotte fotos – meget levende !
  Kan se at du er bruger på Pinterest, hvordan er det ? OG hvad kan det “bruges” til ?
  Hilsen Claus

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Claus,
   Mange tak for de pæne ord.
   Pinterest er en slags virtuelt opslagstavle. Jeg bruger den mest til at ‘pinne’ de billeder jeg finder inspirerende, såvel til madlavning, fotos, indretning og den slags.
   Kh Ann-Christine

 • Lotte skrev:

  Fantastisk site, super skøn inspiration…..og velkommen til Århus;-)
  Kh Lotte

 • Maria A skrev:

  Hej (:

  Er fast læser, og nyder din blog :D
  Hvordan kan det være, at den hedder Valdemarsro?

  Og har du et godt tip til et godt kamera? Spejlrefleks, eller hvad bruger du?

  Maria // klodsedesyslerier.blogspot.com

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Maria,
   Bloggen er opkaldt efter det sted hvor vi boede da jeg startede bloggen i 2007. Det hed Valdemarsro og ligger i udkanten af Malmø, Siden er vi så flyttet tilbage Danmark igen.
   Jeg bruger et gammelt spejlrefleks Nikon D40, ikke noget fancy. Men jeg er ret glad for det alligevel :) Og så er jeg faktisk også blevet helt glad for kameraet på min iPhone. De billeder kommer dog kun sjældent på her, de er på instagram istedet (@valdemarsro)
   Kh Ann-Christine

 • Luise Mortensen skrev:

  Hold da op! Fik lyst til iskaffe og googlede det og fandt frem til din spændende og utrolig flotte blog som jeg da lige kom til at “hænge lidt ud på” :-) Den skal da lige tilføjes til de jeg også ellers læser…
  Hvordan er det at rykke teltpælene op fra København og til Århus? Ved ikke om du oprindeligt er jyde, og at det var fordi du ville “hjem”… Selv er jeg københavner (ikke rigtig indfødt, men fra midtsjælland), og ved ikke om jeg nogensinde kunne tage springet og rykke væk.

  Nå, god iskaffe skulle jeg hilse at sige :-)

  Mvh

  Luise.

  • Ann-Christine skrev:

   Kære Luise,
   Tak for de søde ord, dem er jeg glad for – Hyggeligt at du har lyst til at blive hængene ;)
   Det er SÅ skønt at bo i Aarhus nu, vi er begge fra Jylland og er på den måde kommet meget tættere på familien og det netværk vi har herovre. Vi elskede også at bo i København og hvem ved om vi vender tilbage en gang ….

   Kh AC

 • Ísbjörg skrev:

  Hej!
  Er det ikke muligt at abonnere via mail? :-)
  Mvh Ísbjörg, som står bag “Opholdsrum.!

 • Ananice skrev:

  Hej Ann-Christine.
  Jeg har luret lidt, det er en fin og overskuelig blog du har.
  Jeg arbejder til daglig i køkken og det er rart at få lov at kigge ind og plukke en ide når hovedet er tomt
  Det er ellers meget forskelligt hvor jeg finder inspiration, det kan starte med en lille ide eller et forslag som så får et personligt twist. Jeg prøver at vende det hele lidt på hovedet og anskue tingene fra en ny vinkel, men fundamentet er som regel bygget efter de gamle traditioner.
  Privat er jeg fan af økologien og er lige nu især bidt af brødets verden. Jeg kan forstå du er en Århus pige in the making, så jeg vil anbefale LIC som forhandler bredt i økologien og i øvrigt har fornuftige priser.
  Hilsen Ananice.

 • Line H skrev:

  Hej Ann-Christine. Har forgæves ledt efter et gammelt indlæg, hvor nogle læsere havde budt ind med links til indretningsblogs, kan du hjælpe mig på vej?:)

 • Emilie skrev:

  Jeg er vild med din blog og jeg tjekker den dagligt.
  Jeg er kun 12 år gammel, men jeg er meget interesseret i mad og kager og den måde du sætter siden op på er inspirerende.

 • Line skrev:

  Du har fået omvendt en ellers TOTAL antibloglæser ;-) Har altid synes at blogs var noget værre pladder, men ved en søgning på en eller anden opskrift på nettet stødte jeg på dit pudsige blognavn og blev indfanget….
  Din blog er simpelthen så fin og indbydende i billeder, opskrifter, tekst – ALT!
  Jeg er fan:-)

 • Lone Thomsen skrev:

  Hej, så faldt jeg også over din Bloog og vil fra nu af følge..
  Kan blive helt stresset over alle de ting jeg gerne vil følge op på med inspiration fra din Bloog.

  Tak
  Lone

 • Jannie skrev:

  Hejsa.
  En stor tak for din fantastiske blog. Den bliver tjekket dagligt, og finder stor inspiration. På et tidspunkt lagde du jeres madplan ud på bloggen, og det var super. Hvis du/I har mad plan eller planer for et par dage ad gangen, syntes jeg det ville være til stor inspiration.
  Er kørt lidt sur i aftensmaden.
  Bare et forslag, med ønsket om en dejlig dag
  Jannie

 • Shahla Larfort skrev:

  Fantastisk hjemmeside du har ;-) elsker selv at lave mad og nyde det. Fandt den ved et tilfælde og tak for det ;-) lavede dine falafler igår nej hvor var de gode og jeg kan ellers ikk lide falafel. Så nu skal der prøves flere af dine lækre opskrifter ;-)

  • Ann-Christine skrev:

   Tusind tak, det er rigtig dejligt at høre. Og hvor fedt at du kan lide mine falafler når du ellers ikke er vilde med dem – det er jeg da lidt stolt over :)
   Ha´ en skøn dag!

 • Max skrev:

  Hej Du skønne mad kvinde

  Har prøve nogle af dine opskriftere de er gode, nemme og rigtig lækker. :-)
  Det har været rigtig dejlig indput til dages madlavning
  Du mangler dov en ting
  et søg felt så man kan søg i opskrifter f.eks jeg ville gerne lave
  din chill con can men kan ikke finde opskrifter :-(

  vh

  Max
  en stor fan

 • Rebecca skrev:

  Hej
  Jeg er en pige på 14, og synes at din blog er skøn.
  Jeg kan rigtig godt lide at tulle rundt i køkkenet og eksperimentere. Du har med din blog givet mig rigtig mange gode ideer. Jeg har læst et par forskellige opskrifter, og har bagt noget ved at gå ud fra dine opskrifter.
  Især dine chokolademandler var sjove at prøve og forsøge at lave. Da jeg er helt vild med summerbird lakridsmandler. De blev ikke så flotte, men jeg vil helt sikkert forsøge igen.
  Jeg ville endelig bare sige, at jeg virkelig godt kan lide din blog. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at følge med i dine indslag.
  Rebecca

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Rebecca,
   Tusind tak for din søde kommentar. Det er jeg virkelig glad for at høre, og de lakridsmandler er virkelig et stort hit herhjemme også (og de er lidt svære at få pæne, men lige pludselig er den der ;) )
   Kh Ann-Christine

 • Bodil Korgaard skrev:

  Super blog du har. Har lavet falafel efter din opskrift i dag. De er simpelthen bare så lækre. Jeg undlod spidskommen, da jeg ikke er vild med dette krydderi, og det gik helt fint uden. Glæder mig til at prøve flere af dine spændende opskrifter.

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Bodil,
   Hvor er det dejligt at høre. Tusind tak for din søde hilsen
   Kh Ann-Christine

 • Louise Gade skrev:

  Jeg er fuldstændig ny i blog universet og faldt tilfældigvis over din blog. Nu er jeg afhængig:)
  Glæder mig til at følge dig og blive inspireret.

  Vh Louise

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Louise,
   Hvor er det dejligt at høre :) Jeg glæder mig til at følges!
   Kh Ann-Christine

 • Louise Olesen skrev:

  Tak for en skøn blog, lækre opskrifter, dejlige billeder og inspiration til selv at kreere i mit eget køkken:)
  Jeg har et enkelt spørgsmål: Kan man leve af sin blog? (læs: har du stadig et fuldtids/deltidsjob ved siden af, som de fleste af os?). Jeg kan nemlig se, at du har flere reklamer på din blog. Drømmer om min egen blog og hvor fantastisk ville det ikke være, hvis det kunne være ens levebrød!

  Kærligst Louise

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Louise,
   Mange tak for de søde ord!
   Det er lidt et svært spørgsmål, eller det er i al fald svært at svare enkelt på. For det er jo så individuelt, hvad man har behov for at tjene i forhold til de faste udgifter og ens forbrug.
   Det er heller ikke easy peasy let tjente penge, det tager tid, erfaring og viden at få en blog med fornuftig (eller ligefrem god) indtjening. Min blog er blevet en stor del af det jeg beskæftiger mig med. Jeg er selvstændig, og jeg har også andre opgaver og projekter ved siden af bloggen
   – skal nok fortælle lidt mere om det på bloggen i løbet af september :)
   Kh Ann-Christine

 • Nina skrev:

  Hvor er det bare en fin blog du har – hvorfor har jeg ikke fundet den noget før? :-) Jeg ved i hvert fald godt hvad jeg skal få tiden til at gå med de næste par timer – læse opskrifter, se på flotte billeder og hvad du ellers skriver om.

  Knus Nina

 • Simone skrev:

  Hej!

  Jeg har aldrig fået smidt en kommentar, men jeg vil lige lade dig vide, at du har reddet mangt en madkrise, når jeg selv var løbet tør for idéer – Din blog er fantastisk inspirerende! Dertil vil jeg smide et par ønsker/forslag med på din vej. Først og fremmest savner jeg et søgefelt på din blog! Eksempelvis hvis jeg lige vil se hvad du har af pasta opskrifter, så kunne jeg søge på pasta, eller da jeg ved du har en lækker iskaffe, men ikke lige kan finde den osv. :-)
  Derudover kunne det være fedt med et par glutenfri og lidt laktosefri opskrifter. Selv er jeg laktoseintolerant, men inspiration kunne altid være dejligt. Særligt tænker jeg dog på når min gode ven Klaus, med gluten allergi kommer på besøg og jeg skal finde på noget at lave til ham. Du er som oftest mit go to-sted. Og jeg da også bare lede andet steds.. men ville enorm gerne høre hvad dine idéer kunne være – og dermed slet ikke ment at det skal tænkes ind i alle indlæg! Bare et enkelt eller to…… en dag du alligevel keder dig ;-)
  Endnu engang tak for skøn, inspirerende læsning!
  Kh Simone

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Simone,
   Tusind tak for din søde kommentar! Det er jeg rigtig glad for at du gjorde :)
   Jeg har faktisk (måske, gemt lidt for langt væk) et søgefelt i sidebaren i højreside under emner. Derudover har jeg også gjort mit kategorifelt lidt nemmere at navigere i, så hvis man fx trykker på opskrifter og derefter aftensmad, så åbner der et væld af underkategorier.
   Jeg har – tror jeg nok – mange glutenfri og laktosefri opskrifter, men det er faktisk lidt svært for mig, da jeg ikke selv, eller nogen i familien har allergi eller er intolerant over for noget mad. Så jeg er slet ikke vant til at tænke over det. Men skal lige prøve at have dig i tankerne ;)
   Kh Ann-Christine

 • Mina skrev:

  Kære Ann-Christine
  Aller først vil jeg sige, ar du har en meget meget flot, hyggelig og inspirerende blog!!
  Jeg har også selv blogget, men jeg har haft en pause da jeg synes, at det tager meget tid.
  Er det muligt at leve af det her i Danmark. Jeg kan se at i Sverige er mange der gør det til en leve vej? Hvad er din erfaring?
  kh Mina

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Mina,
   Mange tak for dine søde ord om min blog. Og jeg er helt enig, det tager meget tid at blogge! :)
   Jeg elsker det og valgte faktisk for snart et år siden at springe ud i det fuldtids – så ja, man kan godt leve af det. Men det er ikke easy peasy lettjente penge og jeg supplere også op med forskellige andre opgaver og projekter (skriver snart et blogindlæg om det) – ja, og så er jeg faktisk lige snart medunderviser på et kursus i København om at blogge og bl.a også om hvordan man kan tjene penge på det. Hvis du er interesseret i, at høre mere om det, så er du velkommen til at skrive dig op her: http://www.blogkursus.dk/nyhedsbrev
   Kh Ann-Christine

 • Mette Bernthz skrev:

  Kære Ann- Christine

  Nu MÅ jeg bare komplimentere dig for din fine og meget meget inspirerende blog. Jeg elsker at læse den og blive inspireret og få ideer til alverdens mad. Den måde du skriver på og den måde du omtaler dit liv med dine børn og mand, jeres liv, hverdage og weekender, rammer lige plet hos mig. Det er en fornøjelse at læse om og jeg besøger din blog næsten dagligt. Det er ikke pokkers lang tid siden jeg tilfældig faldt over den, og hvor heldigt er det lige:) Jeg har allerede prøvet flere af dine opskrifter og i dag skal jeg vist prøve din appelsin-kanel sirup. Sirup er altid rart at have, i en eller anden afskygning:)
  Jeg glæder mig til at følge dig fremover.

  Kh Mette

  Ps. Haha jeg misunder dig at dine børn er glade for mad og det lyder til de nærmest er altspisende:))))) DET er lækkert

  • Ann-Christine skrev:

   Kære Mette,
   Tusind tak for din søde og hjertevarme hilsen! Den blev jeg virkelig glad for, for jeg er virkelig glad for at dele mine små ting og øjeblikke, opskrifter og inspiration her på valdemarsro – og det er super dejligt at det kan bruges og skaber glæde!
   Jeg håber siruppen blev god, jeg glæder mig sådan til snart at lave den igen!
   -og ja, mine børn er såmænd rigtig glade for mad, men som med de fleste børn – så har de også deres forbehold over for enkelte retter og råvarer … Man skal nogle gange lige øve sig på at smage og nyde det, som jeg plejer at sige ;)
   Rigtig dejlig weekend til dig
   Kh Ann-Christine

 • cæcilie skrev:

  Hej :)

  Din madblog er virkelig blevet en af mine favoritter. Helt nede på jorden, med fokus på hygge og madglæde. Jeg er meget glad for mine daglige besøg herinde.

  Jeg kunne godt tænke mig, at vide hvor længe du tror dine sirupper kan holde sig, under opbevaring. Det er sikkert et dumt spørgsmål, men jeg har aldrig rigtig brugt sirup før, så jeg har ingen ide om det :)

  Ha’ en god dag
  Hilsen Cæcilie

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Cæcilie,
   Det er jeg godt nok virkelig glad for at høre! Tusind tak, for din søde kommentar :)
   Det er slet ikke et dumt spørgsmål, men jeg kan desværre heller ikke svarer præcist på det – for jeg har aldrig oplevet at en af mine sirupper er blevet for gamle. Vi plejer at spise en portion i løbet af 1 – 1 1/2 måned, og det kan i hvertfald fint gå. Vil umiddelbart tro at det godt kan klare op til 3-4 måneder, måske mere …
   Jeg opbevarer mine sirupper i køleskabet og det er vigtigt at det glas eller flaske man kommer det i er skoldet og rystet i cognac (eller atamon, men jeg bruger selv cognac)
   Rigtig god dag til dig
   Kh Ann-Christine

 • Line skrev:

  Kære Ann-Christine

  Fantastisk blog du har, jeg nyder hver dag at læse på den. Du er meget levende i din måde at skrive på og sikke nogle skønne opskrifter du kommer frem med :-)
  Jeg er ny i denne blog verden, læser du andre blogs, som du kan anbefale? Man bliver fanget af det :-)

  Vh Line

  • Ann-Christine skrev:

   Kære Line,
   Mange tak for din søde hilsen, det er jeg godt nok rigtig glad for at du synes :)
   Jeg læser ikke så mange danske blogs, der minder om min egen – den første jeg dog kommer i tanke om er http://www.emilysalomon.dk
   Kh Ann-Christine

 • Egon Jørgensen skrev:

  Hej Ann-Christine
  Jeg vil gerne komplimentere din fantastisk flotte og inspirerende side.
  Kom tilfældigt forbi for at finde en opskrift på humus og det fandt jeg. Men så var der bare lige det at jeg ikke kunne slippe væk igen. Din måde at skrive på, de flotte billeder virker utroligt dragende. Jeg surfede lidt rundt på siderne. Des mere jeg så des mere tiltrukket blev jeg. Jeg tror aldrig en webside har fanget mig på den måde. Dine opskrifter krydret med dine hverdagsoplevelser og specielt dine skrivestil og billederne er virkelig outstanding.
  Behøver jeg at nævne at opskriften på humus var lige til at gå til, den smagte fortræffeligt. Jeg er blevet så inspireret af dine opskrifter at jeg vil vende tilbage og afprøve mange af dem.
  Jeg tror at din side tiltrækker specielt mange kvinder, men jeg vil må tilstå, at jeg er en ældre herre på 69.
  PS! Du skriver at du i dag lever af din webside. Kan du løfte sløret for hvordan siden genererer indkomst, når det ikke koster noget at bruge den?
  kh Egon

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Egon,
   Det er godt nok en rigtig rar kommentar at få. TUSIND TAK!!! Det blev jeg virkelig glad for.
   Mht økonomien i det, så er det primært annoncerne på siden her der betaler min løn i dag – og rigtig rart at jeg ikke behøver tænke i betalt indhold :)
   Kh AC

 • Spændende at kigge herind efter at have hørt om sitet i Ant Philosophy Podcast. Super flot blog arbejde!

 • Pia Salling skrev:

  Hejsa.
  Det ser bare så lækkert ud, det som du blogger, gode beskrivelser og flotte billeder! Bliv endelig ved med det :o) I morgen skal vi prøve at lave bananchips her i huset.

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Pia,
   Mange tak! Det er jeg virkelig glad for at høre :) Rigtig god fornøjelse med bananchipsene :)

 • Helena Petersen skrev:

  Iiih jeg æælsker din blog…
  Super god inspiration til maden, lette og fantastisk lækre opskrifter..
  Tror din side er den mest besøgte på min computer.. :)

  Så tak for en fed blog..! :)

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Helena,
   Nøj, det er jeg sørme glad for at høre!
   Tusind tak for din søde dejlige og glade hilsen
   Kh Ann-Christine

 • Anne-Sofie skrev:

  Wow, en lækker blog! Er vild med alle opskrifterne, da jeg selv er passioneret madelsker :) Al respekt for det arbejde du laver her. Har selv overvejet at starte en madblog, men synes det er svært at få tid til de hele i en travl hverdag. Så det er skønt, at kunne tage et kig på din og lave en masse lækker mad herfra :)

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Anne-Sofie,
   Tusind tak for din søde hilsen, den blev jeg rigtig glad for :)
   -og ja, det er svært at få tid til det hele og en blog tager en del tid, hvis du på et tidspunkt skulle få tid og lyst til at kaste dig ud i det, så kan det nu også varmt anbefales, for det er en sjov og dejlig verden, denne blogverden – og du er noget så hjertelig velkommen til at læse med her :)
   Kh Ann-Christine

 • Catrine skrev:

  Jeg kan se din blog er i wp. Kan du huske hvad temaet hedder?

 • Martin skrev:

  Hej Ann-Christine. Tak for sidst. Det var super hyggeligt at møde dig og høre lidt om livet som fuldtids-blogger. Og så var det selvfølgelig fedt at finde ud af, at vores big-city har en blogger helt fremme i bloggerbussen :-) Held og lykke med bogprojektet – glæder mig til at læse den.

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Martin,
   Selv tak for sidst, det var simpelthen sådan en hyggelig aften – og super hyggeligt at tale med dig. Og så sjovt at finde ud af at vi så bor i samme lille by :)
   Tusind tak, jeg glæder mig også meget til den :)
   Kh AC

 • Karina skrev:

  Hej Ann-Christine!
  Tak for en fantastisk dejlig blog. I vil lige i forbindelse med din blog høre hvad hosting du bruger savageone, one.com eller noget andet? På forhånd mange tak for svaret.
  Hilsner Karina

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Karina,
   Mange tak :)
   Jeg brugte tidligere one.com, men der var for meget nedetid og måske havde min blog efterhånden et lidt for stort forbrug til at ligge der, så jeg er i dag hostet hos Solutio.dk
   Leder du efter et godt sted at starte op, så har jeg hørt meget godt om unoeuro.com :)
   Kh AC

 • Karin Larsen skrev:

  Hej. Jeg følger med stor glæde dine opskrifter, og har lavet meget med super resultat. Jeg så på et tidspunkt du havde lavet frokost til dig selv, som så spændende ud. Der var bla.advokado. Jeg kan desværre ikke finde det igen. Med hilsen Karin.

 • charlotte skrev:

  Hej. Du må hjælpe mig … mangler opskriften på verdens bedste citronmåne. Har du ikke ryddet op på din side??? Ved simpelthen ikke hvor jeg ellers skal lede. Håber du kan hjælpe mig

 • charlotte skrev:

  P.S. den er uden marcipan og glasuren skal på den varme kage. Hilsen charlotte

 • Una Sørensen skrev:

  Hej Ann-Christine.
  Her lige opdaget din side. Fede opskrifter og fine billeder.
  Det er lidt pudsigt….. jeg bor også i Århus med min mand Martin og tvillingerne Dana og Divya på 3,5 år :-). Er meget inspireret af dine opskrifter, især de indiske, da jeg stammer fra Srilanka. Glæder mig til at gå i gang. Tak for siden

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Una,
   Mange tak for din hilsen og pæne ord :) Dejligt at du fandt vej hertil!
   Det er så dejligt med tvillinger, ik´ og de får bare mere og mere glæde af hinanden. Jeg synes virkelig det er skønt, og de sætter også selv stor pris på altid at have en god legekammerat (selvom de bestemt også har deres små skænderier)
   Kh AC

 • Tascha Nørskov skrev:

  Hejsa Ann-Christine.

  Det er ved at være et stykke tid siden jeg sad og ledte efter en opskrift på koldhævede boller. Heldigvis “faldt” jeg over din opskrift. Yeah!!!! :-)
  Jeg blev mor for 9 måneder siden og bruger dine opskrifter mere og mere. Jeg elsker at lave mad og førhen havde jeg masser af tid til at hygge om maden og udforske mad-universet. Nu er tiden begrænset med en lillemand som tager en masse af min tid og opmærksomhed. (SKØNT <3 ) Men så er der ikke så meget tid til mad. Men dine opskrifter er geniale. Oftest er de simple og ligetil. (Og det er ikke ment negativt) Dem jeg har prøvet af/laddet mig inspirere af gør, at vi får lækker mad og ikke mindst mad, som jeg har tid til at lave. Så det er win win. Tusinde tak for denne fantastiske og lækre side.
  Ps. Jeg lavede løgsuppen den anden dag og min lille dreng elskede det. (Gjorde vi andre også. :-D

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Tascha,
   Tusind tak og hvor bliver jeg glad over sådan en sød hilsen fra dig. Jeg elsker også at lave mad, men er sjældent til de tidskrævende store projekter – det skal bare smage skønt og være super lækkert. Jeg er glad for at du kan bruge mine opskrifter og også finder glæde i dem :)
   Og tillykke med din lille dreng, det lyder som om han også har en god appetit på at smage lækre ting :)
   Kh AC

 • Nathalie skrev:

  Hej Ann-Christine,

  Hvor er jeg bare glad for din blog! Den er utrolig hyggelig og inspirerende! Jeg er inde på den dagligt og jeg har kun gode oplevelser med dine opskrifter – så tak for det!

  Nu varer det ikke længe før vi træder ind i julemåneden, som er fyldt med arrangementer af den ene eller den anden art, og jeg tænkte på om du evt. havde nogle forslag til værtindegaver (nogle hjemmelavede lækkerier, som man evt. kan pakke fint ind el. lign)? Hvis du har, er det så muligt at man kan lokke dig til at lave nogle eksempler, som du er så god til?

  Glæder mig til at høre fra dig.

  / Nathalie

 • Mette Jepsen skrev:

  Kære Ann-Christine

  Jeg tænkte på om du mon ikke har en opskrift på en dejlig lækker, lidt svampet chokoladekage, som du har lyst til at dele?
  Tusind tak for en skøn hjemmeside/blog :)

  Kh. Mette

  • Ann-Christine skrev:

   Kære Mette,
   Jo, det kan sagtens være der kommer en af dem på bloggen på et tidspunkt. Der er en virkelig lækker brownie i min bog, måske du kan bruge den :) (der er dog en lille tastefejl, da der står 500 g mel i stedet for 50 g) Men den er dejlig og svampet :)
   Kh AC

 • Anette Nielsen skrev:

  Hej
  Da jeg er stor fan af din hjemmeside og bruger den meget, faldt jeg over en opskrift på
  Thai sirup men nu kan jeg ikke finde den.
  Hilsen Anette.

 • Peter Kampp skrev:

  Hej Ann-christine,

  Sikke en dejlig blog. Vi bruger dine opskrifter ofte!!!

  Jeg har dog et spørgsmål. I toppen af dine side er der en række billeder og jeg kan ikke helt greje hvad det billede helt til venstre er. Det er jo tydeligt noget spiseligt. Det er jeg ret interesseret i.

  Så derfor er mit spørgsmål ,hvad er det?

  KH

  Peter

 • Hej Ann-Christine,

  Jeg er simpelthen nødt til at rose dig for din skønne og meget inspirerende blog. Så dejlig. Jeg er selv “på vej” med min blog http://www.evabyeva.dk, men er slet ikke der, hvor du er endnu. Tak for dine herlige indlæg og meget lækre fotos. MVH Eva

  • Ann-Christine skrev:

   Tusind tak, Eva – det er jeg virkelig glad for at du synes!
   Og ja, at blogge er jo bare virkelig, virkelig dejligt :)
   Kh AC

 • CharlotteR skrev:

  Hej Ann-Christine

  Tak for en dejlig blog, som er blevet rigtig fin efter opdateringen.
  Men dine hyberlinks i teksten er meget utydelige, og derfor bliver det lidt svært at læse din tekst. Var det muligt at lave dem lidt mere konstrast fyldte? Jeg kan godt se, at dine hyberlinks passer med baggrundsfarven, men jeg vil jo gerne kunne læse dine skønne tekster.

  Hilsen
  CharlotteR

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Charlotte,
   Tak for feedback, jeg er enig – den skal være lidt mørkere og mere tydelig den farve :)
   Kh AC

 • Sanne skrev:

  Hejsa. Jeg har fulgt din hjemmeside et stykke tid og synes den er super inspirerende…men men nu efter din opdatering dækker annoncen i højre side teksten når jeg læser på min iPad. Hvad gør jeg forkert?..
  Vh Sanne.

  • Ann-Christine skrev:

   Tusind tak!
   Jeg vil tro at det hjælper at opfriske siden, og måske er det nødvendigt at gå ind i indstillinger, under browser (min er safari) og klikke på ryd webstedsdata. Så bør siden læses helt friskt og du skulle kunne se den ordentligt.
   Hvis det ikke virker, så skriv gerne lige din iPad version + browser til mig, så tester vi
   Kh AC

 • Hanna Luna skrev:

  Hej Ann-Christine

  Jeg er vild med dit nye design – særligt på min telefon.
  Men når jeg læser din blog på min MacBook, så er billederne meget forvrængede. Tekst og alt andet er rigtig smukt og vises normalt, men billederne indenunder dine kategorier er forvrængede. Er det bare min computer, der er noget galt med, eller har du hørt andre sige det samme?

  Kh Hanna Luna

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Hanna Luna,
   Mange tak, hvor er det dejligt at høre.
   Jeg tror måske din macbook fanger noget cache fra den gamle side, som roder tingene lidt sammen. Det bør hjælpe at opfriske siden eller at fjerne cache, cookies eller webstedsdata i din browser.
   Virker det ikke, så sig endelig til – gerne med info om hvilken browser du bruger :)
   Kh Ann-Christine

 • Johanna Gardell skrev:

  Hej Ann-Christine!

  Hittade till din mysig blogg nu när jag gör lite efterforskningar kring nordjylland! Min familj ska bo en vecka i Lökken i slutet av januari för att fira min mamma som fyller 50 år.

  Jag är på jakt efter tips om mysiga restauranger, bagerier och andra aktiviteter som kan passa olika åldrar. Vi som åker är ca 20 stycken mellan 4 månader – 57 år!

  Vore jätte tacksam för tips!

  Vänliga hälsningar

  Johanna

 • Stine skrev:

  Jeg bliver bare nød til, at rose dig for din fantastiske hjemmeside. Jeg bruger tit dine dejlige opskrifter og det nyder min familie sig godt af. Inden jeg googler en opskrift vender jeg altid forbi og ser om du har opskriften på det jeg søger.

  • Ann-Christine skrev:

   Tusind tak. Det er jeg virkelig glad for at høre! Det er fantastisk dejligt at lave noget, som andre også kan have glæde og fornøjelse af – det gør mig rigtig glad :)

 • Lene Kjeldbjerg skrev:

  Hej Ann-Christine
  Hvor har du været hele mit liv ?

  • Ann-Christine skrev:

   … de sidste 7-8 år her på bloggen i hvertfald ;)

   • Lene kjeldbjerg skrev:

    Jeg ved ikke lige, hvad der skete med resten at min besked :( men er netop kommet forbi din blog og syns’ den er fantastisk – tak for det

    • Ann-Christine skrev:

     Det er jeg rigtig glad for at høre, Lene :)
     Det er lidt mystisk med beskederne nogle gange, jeg tror der ligger en bug i wordpress, som forhåbentligt bliver fikset snart. Det sker primært ved beskeder skrevet på mobil, men ikke altid …
     Tak for at du prøvede igen og et stort velkommen her til min blog:)
     Kh Ann-Christine

 • Millie Schmidt skrev:

  Hej Ann-Christine.
  Jeg er den heldige ejer af din flotte og fantastiske bog. Fik den i julegave og er helt vild med den! Tror nok jeg skal få afprøvet samtlige lækre opskrifter .Super flotte billeder.
  Nyder meget at følge med her på sitet. Du er ganske talentfuld.
  Mvh og godt nytår.
  Millie

  • Ann-Christine skrev:

   Kære Millie,
   hvor er du sød! Tusind tak, jeg håber du bliver rigtig glad for bogen og opskrifterne deri :)
   Rigtig godt nytår
   Kh Ann-Christine

 • Laura K skrev:

  Hej Ann-Christine.
  Jeg er vild med din blog og er meget glad for dit nye layout. Men når jeg går ind på din blog på min iPad er der noget galt med opsætningen – det er som om ‘overskrifterne’ sætter sig lidt separat i forhold til indlæggene.
  Det kan være det er meningen, men da det ser anderledes ud på computer end på iPad ligger jeg en del mærke til det. Ved du ihvertfald har prøvet at forbedre layoutet for iPad-brugerne

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Laura,
   Mange tak for din feedback :)
   Har du prøvet at fjerne cache på ipad´en?
   Hvis det med cache/cookies/websteddata ikke virker, vil du så ikke evt sende mig et skærmprint + info om browser på mail, samt om det både er et problem når du holder ipad´en vandret og lodret? Så kigger jeg lige på det :)
   Kh AC

 • Anne skrev:

  Hej Ann-Christine,
  Jeg har netop købt Opskrifter og Små Glimt af Hverdgaslykke og lavet Grovbollerne på side 24. Bollerne blev mere eller mindre som flad brød på trods af jeg har fulgt opskriften slavisk (dog uden brug af røremaskine). Hvad har jeg gjort galt?? Er det virkelig sandt at DR kun skal 4gr gær i bollerne?
  På forhand tak for dit svar. Anne

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Anne,
   Jeg kan ikke selv lave netop den opskrift uden røremaskine, for den kræver virkelig at dejen får nogle seriøse ‘tæsk’ ;) Jeg sætter røremaskinen på fuld hastighed og lader den køre i op mod 15 minutter – det er næsten umuligt at gøre uden røremaskine … oplever jeg ihvertfald. Hvis du dog kan lave en glutentest med dejen – prøv at søge på youtube – så bør dejen være fin til at hæve godt op, så bollerne bliver gode og helt perfekte.
   Det er en dej der lige kræver lidt ekstra – gærmængden er dog reel nok, tricket ligger simpelthen i æltningsmetoden, da den lange æltning på fuld hastighed, får glutenproteinerne i melet til at komme rigtigt til deres ret.
   Kh Ann-Christine
   Ps. hvis du ikke har en røremaskine, så er der en anden opskrift lige efter den på side 24, som er super god.

 • Marianne Nielsen skrev:

  Hej Ann-Christine!
  En rigtig spændende og grafisk flot blog!
  Jeg kan forstå, at du af og til afholder blogkursus. Har du planer om kursus i 2015?

  Mange hilsener
  Marianne

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Marianne,
   Tusind tak :)
   Jeg er på vej afsted til Asien de næste 4 måneder, men måske kommer der noget, når jeg er hjemme igen.
   Kh AC

 • Nadia skrev:

  Hej Valdemarsro :o)

  Jeg er en pige på 19 år, som lider af anoreksi på tredje år. Jeg følger en kostplan, hvor antal kalorier for hvert måltid er noteret. Derfor vil jeg høre om du har kalorietal på dine opskrifter, da jeg finder din blog enormt inspirerende ift. at udvide min kostplans indhold.

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Nadia,
   Dejligt at høre at du finder god inspiration i mine opskrifter. Jeg kan ikke hjælpe med en kalorietabel, men der findes vist nok nogle på nettet, som kan kan taste opskrifterne ind i og så regner de det ud. Prøv at google lidt på det, jeg har kun hørt om det men kender ikke nogle jeg kan anbefale.
   Kh Ann-Christine

 • Anja Borreskovfrandsen Frandsen skrev:

  Skøn side – som jeg ææææælsker at surfe rundt på. Og nu vil jeg investerer i nye urtepotter, så derfor efterspørger jeg producenten at den urtepotte som du har ved siden af kalenderlyset.

  Takker på forhånd – og nu en omgang koldhævet boller.

  Best Anja

  • Ann-Christine skrev:

   Tusind tak, Anja. Det er jeg rigtig glad for at høre :) og rigtig god fornøjelse med de koldhævede boller, uhmmm – bliver helt hyggesulten ;)
   Urtepotteskjuleren er fra Hay
   Kh AC

 • Pia Skotte skrev:

  Hejsa.

  Rigtig fed læsning om jeres rejse. For mig er det skønt at læse noget opdateret fra nogen som rejser med børn i Asien da vi planlægger en ca tre måneders rejse til Vietnam og thailand ( og måske flere steder) til sommer næste år. På det tidspunkt er vores drenge knap 3 år og 5 år.

  Jeg har tidligere rejst rigtig meget i Asien og i særdeleshed i Thailand da min bror bor på koh phangan. Hvis I planlægger at kigge forbi netop denne fantastiske ø, kan jeg komme med en masse anbefalinger og så er du velkommen til at skrive til mig.

  Mvh Pia

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Pia,
   Hvor lyder det som dejlige planer I har for næste sommer. Det er altså også perfekt med sådan en rejse inden skolestart :)
   Tak for tippet med Koh Phangan, det vil jeg lige huske, hvis vi kommer forbi der :)
   Kh Ann-Christine

 • Katrine skrev:

  Hej Ann-Christine,

  Jeg vil bare lige sige, at jeg har haft så meget glæde af dine opskrifter. Jeg er altid først hjemme lidt efter 18 og det der med selv at være kreativ sent på eftermiddagen altså ikke lige bliver, selvom jeg faktisk elsker at lave rigtigt, lækkert mad fra bunden. Derfor scroller jeg lige igennem dine opskrifter for at se, hvad jeg har lyst til, og så i supermarked bagefter.

  Anyway. Det er sådan noget, der gør, at vi stadig får lækkert mad herhjemme og ikke ender med spejlæg og tunmadder hver dag.

  Det var bare.. hvis du nogensinde blev lidt blogger-demotiveret. ;) – jeg sidder herude og har rigtig, rigtig meget glæde af det, du laver. Tak, fordi du gider.

  Kh.

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Katrine,
   Hvor er du sød at skrive sådan en skøn hilsen til mig – og hvor er jeg glad for at høre at mine opskrifter bliver brugt og skaber glæde.
   Der er jo ikke mange nye opskrifter lige i øjeblikket mens vi rejser, men jeg er topmotiveret for at finde på en masse nyt når vi vender tilbage til eget hjem (og køkken) i maj. Og skulle jeg blive lidt demotiveret på et tidspunkt, så genlæser jeg lige din søde hilsen :)
   Tusind tak
   Kh Ann-Christine

 • Maria skrev:

  Vil bare lige sige at din hjemmeside er SÅ lækker! Har den endda som direkte link på min tlf så jeg altid kan finde den. Alle billederne er flotte og maden ser super delikat og lækker ud. Kæmpe fan! god vind fremover.
  Mvh Maria

  • Ann-Christine skrev:

   Hej Maria,
   Hvor er det en sød hilsen at læse, tusind tak – det er jeg virkelig glad for at høre!
   Jeg glæder mig til at komme hjem i midten af maj og lave endnu flere opskrifter :)
   Kh Ann-Christine

 • Manne Thomsen skrev:

  Kære Ann-Christine.
  Jeg bliver nødt til at prise din Blog. Jeg har fået øjnene op for “Bloggernes Verden”, men din er klart min favorit. Især dine madopskrifter, ugeplaner, kommentarer og din små causerier og planer for hver måned. Jeg bliver glad af at læse dem. Og nyder din dejlige mad.
  Når jeg skal motiveres til at prøve nyt eller bare gode opskrifter, er det din Blog jeg åbner. Jeg anbefaler den altid til mine veninder og mine kolleger, og vi er nok lige en aldersklasse over dig :-) ,( nemlig 50 +.) – så du rammer bredt . Tak for glæde og inspiration i hverdagen .
  Mange varme hilsner fra Manne

  • Ann-Christine skrev:

   Kære Manne,
   Tusind tak for din skønne hilsen. Det gør mig så glad at høre at det jeg laver her på bloggen kan bruges, inspirere og være til glæde.
   Og så er det altså også med til at jeg glæder mig endnu mere til at finde på mange flere nye opskrifter, indlæg og inspiration når jeg kommer hjem fra vores rejse igen :)
   Rigtig dejlig weekend
   Kh Ann-Christine

 • Else Winther Larsen skrev:

  Jeg synes det er en super fin side du har, og jeg læser den glad og gerne – MEN – hvor er det dog svært at få øje på teksten, når den er skrevet med lyserødt.

  • Ann-Christine skrev:

   Jeg har rettet den en anelse mørkere tidligere, men tak for input :) – vi kigger lige på det igen snarest muligt.
   (p.S, jeg går ud fra at du mener farven på links?)

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *