Gå til forsiden
Menu

OM / KONTAKT

Ann Christine Valdemarsro

Kontakt

mail(a)valdemarsro.dk – mailen er primært til samarbejdspartnere og til virksomheder. 

Spørgsmål til opskrifter og indlæg, besvares hellere end gerne i kommentarfeltet under de enkelte indlæg. For i kommentarfeltet kan vi nemlig have en skøn dialog, som både er med til at gøre bloggen levende, interessant og som andre læsere kan have glæde af – jeg bestræber mig på at besvarer alle kommentarer her på bloggen og jeg elsker at høre fra jer der læser med ♥

Om Valdemarsro

Jeg hedder Ann-Christine og står bag livsstilsbloggen Valdemarsro.dk, som jeg startede i foråret 2007 og som siden 2012 har været min fuldtidsbeskæftigelse.

Her på Valdemarsro skriver jeg om alt det dejlige i livet.

Opskrifter, rejser, havelivet, boganbefalinger, hverdagsglimt mv.
Jeg elsker at lave mad og at finde på nye opskrifter og den passion fylder en del på min blog. Min madfilosofi er enkel og altid valgt ud fra hvad der giver den bedste smag og oplevelse – gode økologiske råvarer efter årstidernes skiften, kød og animalske produkter fra dyr der har levet det gode liv på græs, naturligvis plads til godt hjemmebagt brød, chokolade og livsnydelse – og altid tilberedt med omhu og kærlighed og spist med nærvær.
På Valdemarsro.dk skriver jeg, udover mine egne opskrifter, også om alle vores rejseoplevelser og udflugter, om vores have, om kreative DIY´s, gode bøger jeg har læst, indretningstips og inspiration og derudover er her også masser af små glimt fra hverdagslivet hos os.

Jeg bor i Aarhus sammen med Martin og vores to skønne 6 årige tvillinger, Johan og Julie.
Hvis du vil vide lidt mere om mig, så kan du læse mere om hvad jeg beskæftiger mig med lige her. Du kan også læse svar på en del af de spørgsmål, jeg får flest af på min FAQ Side og så er du selvfølgelig hjertelig velkommen til at kigge forbi min Valdemarsro Shop –  har du andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at stille dem i kommentarfeltet enten her eller under et blogindlæg.

Husk endelig også at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som sendes en gang ugentligt med en inspirerende madplan til den kommende uge og følg også meget gerne med på min youtubekanal, hvor der er små film og hyggelig madlavning.

Jeg ønsker dig et stort velkommen på min side, håber du vil kigge forbi igen.
Læs med hvis du har lyst – og så bliver jeg altid mægtig glad for søde kommentarer.

På Valdemarsro har jeg fokus på de gode og positive oplevelser i livet.

Hvor mange læser med på Valdemarsro.dk

Valdemarsro er i dag en af Danmarks mest læste mad- og livsstilsblogs.

  • +740.000 besøgende pr måned
  • +410.000 unikke besøgende pr måned
  • +1.250.000 sidevisninger pr måned

(google analytics screenshot her  – sidst opdateret januar 2016)

Min bog

‘Opskrifter og små glimt af hverdagslykke’, udkom hos Nyt Nordisk Forlag i september 2014, og kan købes i boghandlere, på nettet og i min egen shop her.

Copyright

Alle billeder og tekst er skrevet og fotograferet af mig og jeg har ophavsrettighederne dertil. Ingen billeder fra Valdemarsro.dk eller tilhørende sociale medier må bruges, uden skriftlig tilladelse.  Dette gælder både billeder på blog, på instagram, facebook, snapchat osv. 

Overtrædelse af ophavsretten medfører både et erstatningskrav og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

Ønsker du at bruge mine billeder eller mine opskrifter, så send mig først en mail på mail@valdemarsro.dk, så aftaler vi mulighederne sammen. Se evt også mere under FAQ

 

 

240 kommentarer

  • Daniella skrev:

    Hejsa! :-)
    Sikke en flot hjemmeside du har.. Hold da op, jeg synes den er vældig god.
    Jeg ville gerne selv oprette en blog/hjemmside, men hvilket program har du brugt, til at lave sådan en hjemmeside? Jeg har prøvet med WordPress, men det ville ikke virke..

    MVH Daniella

    • Ann-Christine skrev:

      Tusind tak Daniella, det er jeg glad for at høre – og tak for din søde mail også :-)
      Jeg bruger wordpress og har købt mit eget domæne. WordPress er efter min mening den bedste blogplatform. Der er en masse fine skabeloner, som man kan rette til så de passer til ens ønsker. Eller man kan lade dem være som de er og koncentere sig om at blogge. WordPress giver størst mulig frihed til at lave det man ønsker. Det koster ikke så meget at købe et domæne, men gratis er det ikke.
      Du kan også prøve blogspot, som jeg har hørt meget godt om og som er helt gratis. Men som jeg ikke selv arbejder med. Du kan altid senere konvertere det til wordpress.
      Rigtig god fornøjelse og arbejdslyst :-)

      • Pernille Aakmann Enevoldsen skrev:

        Hej😃
        Jeg er i gang med honningkagerne. De ser SÅ lækre ud😋! Fordejen har ligget en 3 uger nu, så det er ved at være tid til næste trin😊.
        Har du erfaring med at flække hjerterne, putte smørcreme i og SÅ overtrække dem med chokolade?
        Tak for inspiration🌹
        De bedste hilsner,
        Pernille

  • Claus skrev:

    Hej
    Super site du har :)
    Og nogen flotte fotos – meget levende !
    Kan se at du er bruger på Pinterest, hvordan er det ? OG hvad kan det “bruges” til ?
    Hilsen Claus

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Claus,
      Mange tak for de pæne ord.
      Pinterest er en slags virtuelt opslagstavle. Jeg bruger den mest til at ‘pinne’ de billeder jeg finder inspirerende, såvel til madlavning, fotos, indretning og den slags.
      Kh Ann-Christine

  • Lotte skrev:

    Fantastisk site, super skøn inspiration…..og velkommen til Århus;-)
    Kh Lotte

  • Maria A skrev:

    Hej (:

    Er fast læser, og nyder din blog :D
    Hvordan kan det være, at den hedder Valdemarsro?

    Og har du et godt tip til et godt kamera? Spejlrefleks, eller hvad bruger du?

    Maria // klodsedesyslerier.blogspot.com

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Maria,
      Bloggen er opkaldt efter det sted hvor vi boede da jeg startede bloggen i 2007. Det hed Valdemarsro og ligger i udkanten af Malmø, Siden er vi så flyttet tilbage Danmark igen.
      Jeg bruger et gammelt spejlrefleks Nikon D40, ikke noget fancy. Men jeg er ret glad for det alligevel :) Og så er jeg faktisk også blevet helt glad for kameraet på min iPhone. De billeder kommer dog kun sjældent på her, de er på instagram istedet (@valdemarsro)
      Kh Ann-Christine

  • Luise Mortensen skrev:

    Hold da op! Fik lyst til iskaffe og googlede det og fandt frem til din spændende og utrolig flotte blog som jeg da lige kom til at “hænge lidt ud på” :-) Den skal da lige tilføjes til de jeg også ellers læser…
    Hvordan er det at rykke teltpælene op fra København og til Århus? Ved ikke om du oprindeligt er jyde, og at det var fordi du ville “hjem”… Selv er jeg københavner (ikke rigtig indfødt, men fra midtsjælland), og ved ikke om jeg nogensinde kunne tage springet og rykke væk.

    Nå, god iskaffe skulle jeg hilse at sige :-)

    Mvh

    Luise.

    • Ann-Christine skrev:

      Kære Luise,
      Tak for de søde ord, dem er jeg glad for – Hyggeligt at du har lyst til at blive hængene ;)
      Det er SÅ skønt at bo i Aarhus nu, vi er begge fra Jylland og er på den måde kommet meget tættere på familien og det netværk vi har herovre. Vi elskede også at bo i København og hvem ved om vi vender tilbage en gang ….

      Kh AC

  • Ísbjörg skrev:

    Hej!
    Er det ikke muligt at abonnere via mail? :-)
    Mvh Ísbjörg, som står bag “Opholdsrum.!

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Ísbjörg,
      Jo, det skulle jeg mene … Kan du ikke det hvis du trykker på det lille rss symbol?
      Ellers er jeg at finde på bloglovin
      Hvis du opretter dig på bloglovin, så kan du få en mail når der er nye blogindlæg fra mig :)
      Kh Ann-Christine

      P.S hvor er det en fin blog du har!

  • Ananice skrev:

    Hej Ann-Christine.
    Jeg har luret lidt, det er en fin og overskuelig blog du har.
    Jeg arbejder til daglig i køkken og det er rart at få lov at kigge ind og plukke en ide når hovedet er tomt
    Det er ellers meget forskelligt hvor jeg finder inspiration, det kan starte med en lille ide eller et forslag som så får et personligt twist. Jeg prøver at vende det hele lidt på hovedet og anskue tingene fra en ny vinkel, men fundamentet er som regel bygget efter de gamle traditioner.
    Privat er jeg fan af økologien og er lige nu især bidt af brødets verden. Jeg kan forstå du er en Århus pige in the making, så jeg vil anbefale LIC som forhandler bredt i økologien og i øvrigt har fornuftige priser.
    Hilsen Ananice.

  • Line H skrev:

    Hej Ann-Christine. Har forgæves ledt efter et gammelt indlæg, hvor nogle læsere havde budt ind med links til indretningsblogs, kan du hjælpe mig på vej?:)

  • Emilie skrev:

    Jeg er vild med din blog og jeg tjekker den dagligt.
    Jeg er kun 12 år gammel, men jeg er meget interesseret i mad og kager og den måde du sætter siden op på er inspirerende.

  • Line skrev:

    Du har fået omvendt en ellers TOTAL antibloglæser ;-) Har altid synes at blogs var noget værre pladder, men ved en søgning på en eller anden opskrift på nettet stødte jeg på dit pudsige blognavn og blev indfanget….
    Din blog er simpelthen så fin og indbydende i billeder, opskrifter, tekst – ALT!
    Jeg er fan:-)

  • Lone Thomsen skrev:

    Hej, så faldt jeg også over din Bloog og vil fra nu af følge..
    Kan blive helt stresset over alle de ting jeg gerne vil følge op på med inspiration fra din Bloog.

    Tak
    Lone

  • Jannie skrev:

    Hejsa.
    En stor tak for din fantastiske blog. Den bliver tjekket dagligt, og finder stor inspiration. På et tidspunkt lagde du jeres madplan ud på bloggen, og det var super. Hvis du/I har mad plan eller planer for et par dage ad gangen, syntes jeg det ville være til stor inspiration.
    Er kørt lidt sur i aftensmaden.
    Bare et forslag, med ønsket om en dejlig dag
    Jannie

  • Shahla Larfort skrev:

    Fantastisk hjemmeside du har ;-) elsker selv at lave mad og nyde det. Fandt den ved et tilfælde og tak for det ;-) lavede dine falafler igår nej hvor var de gode og jeg kan ellers ikk lide falafel. Så nu skal der prøves flere af dine lækre opskrifter ;-)

    • Ann-Christine skrev:

      Tusind tak, det er rigtig dejligt at høre. Og hvor fedt at du kan lide mine falafler når du ellers ikke er vilde med dem – det er jeg da lidt stolt over :)
      Ha´ en skøn dag!

  • Max skrev:

    Hej Du skønne mad kvinde

    Har prøve nogle af dine opskriftere de er gode, nemme og rigtig lækker. :-)
    Det har været rigtig dejlig indput til dages madlavning
    Du mangler dov en ting
    et søg felt så man kan søg i opskrifter f.eks jeg ville gerne lave
    din chill con can men kan ikke finde opskrifter :-(

    vh

    Max
    en stor fan

  • Rebecca skrev:

    Hej
    Jeg er en pige på 14, og synes at din blog er skøn.
    Jeg kan rigtig godt lide at tulle rundt i køkkenet og eksperimentere. Du har med din blog givet mig rigtig mange gode ideer. Jeg har læst et par forskellige opskrifter, og har bagt noget ved at gå ud fra dine opskrifter.
    Især dine chokolademandler var sjove at prøve og forsøge at lave. Da jeg er helt vild med summerbird lakridsmandler. De blev ikke så flotte, men jeg vil helt sikkert forsøge igen.
    Jeg ville endelig bare sige, at jeg virkelig godt kan lide din blog. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at følge med i dine indslag.
    Rebecca

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Rebecca,
      Tusind tak for din søde kommentar. Det er jeg virkelig glad for at høre, og de lakridsmandler er virkelig et stort hit herhjemme også (og de er lidt svære at få pæne, men lige pludselig er den der ;) )
      Kh Ann-Christine

  • Bodil Korgaard skrev:

    Super blog du har. Har lavet falafel efter din opskrift i dag. De er simpelthen bare så lækre. Jeg undlod spidskommen, da jeg ikke er vild med dette krydderi, og det gik helt fint uden. Glæder mig til at prøve flere af dine spændende opskrifter.

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Bodil,
      Hvor er det dejligt at høre. Tusind tak for din søde hilsen
      Kh Ann-Christine

  • Louise Gade skrev:

    Jeg er fuldstændig ny i blog universet og faldt tilfældigvis over din blog. Nu er jeg afhængig:)
    Glæder mig til at følge dig og blive inspireret.

    Vh Louise

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Louise,
      Hvor er det dejligt at høre :) Jeg glæder mig til at følges!
      Kh Ann-Christine

  • Louise Olesen skrev:

    Tak for en skøn blog, lækre opskrifter, dejlige billeder og inspiration til selv at kreere i mit eget køkken:)
    Jeg har et enkelt spørgsmål: Kan man leve af sin blog? (læs: har du stadig et fuldtids/deltidsjob ved siden af, som de fleste af os?). Jeg kan nemlig se, at du har flere reklamer på din blog. Drømmer om min egen blog og hvor fantastisk ville det ikke være, hvis det kunne være ens levebrød!

    Kærligst Louise

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Louise,
      Mange tak for de søde ord!
      Det er lidt et svært spørgsmål, eller det er i al fald svært at svare enkelt på. For det er jo så individuelt, hvad man har behov for at tjene i forhold til de faste udgifter og ens forbrug.
      Det er heller ikke easy peasy let tjente penge, det tager tid, erfaring og viden at få en blog med fornuftig (eller ligefrem god) indtjening. Min blog er blevet en stor del af det jeg beskæftiger mig med. Jeg er selvstændig, og jeg har også andre opgaver og projekter ved siden af bloggen
      – skal nok fortælle lidt mere om det på bloggen i løbet af september :)
      Kh Ann-Christine

  • Nina skrev:

    Hvor er det bare en fin blog du har – hvorfor har jeg ikke fundet den noget før? :-) Jeg ved i hvert fald godt hvad jeg skal få tiden til at gå med de næste par timer – læse opskrifter, se på flotte billeder og hvad du ellers skriver om.

    Knus Nina

  • Simone skrev:

    Hej!

    Jeg har aldrig fået smidt en kommentar, men jeg vil lige lade dig vide, at du har reddet mangt en madkrise, når jeg selv var løbet tør for idéer – Din blog er fantastisk inspirerende! Dertil vil jeg smide et par ønsker/forslag med på din vej. Først og fremmest savner jeg et søgefelt på din blog! Eksempelvis hvis jeg lige vil se hvad du har af pasta opskrifter, så kunne jeg søge på pasta, eller da jeg ved du har en lækker iskaffe, men ikke lige kan finde den osv. :-)
    Derudover kunne det være fedt med et par glutenfri og lidt laktosefri opskrifter. Selv er jeg laktoseintolerant, men inspiration kunne altid være dejligt. Særligt tænker jeg dog på når min gode ven Klaus, med gluten allergi kommer på besøg og jeg skal finde på noget at lave til ham. Du er som oftest mit go to-sted. Og jeg da også bare lede andet steds.. men ville enorm gerne høre hvad dine idéer kunne være – og dermed slet ikke ment at det skal tænkes ind i alle indlæg! Bare et enkelt eller to…… en dag du alligevel keder dig ;-)
    Endnu engang tak for skøn, inspirerende læsning!
    Kh Simone

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Simone,
      Tusind tak for din søde kommentar! Det er jeg rigtig glad for at du gjorde :)
      Jeg har faktisk (måske, gemt lidt for langt væk) et søgefelt i sidebaren i højreside under emner. Derudover har jeg også gjort mit kategorifelt lidt nemmere at navigere i, så hvis man fx trykker på opskrifter og derefter aftensmad, så åbner der et væld af underkategorier.
      Jeg har – tror jeg nok – mange glutenfri og laktosefri opskrifter, men det er faktisk lidt svært for mig, da jeg ikke selv, eller nogen i familien har allergi eller er intolerant over for noget mad. Så jeg er slet ikke vant til at tænke over det. Men skal lige prøve at have dig i tankerne ;)
      Kh Ann-Christine

  • Mina skrev:

    Kære Ann-Christine
    Aller først vil jeg sige, ar du har en meget meget flot, hyggelig og inspirerende blog!!
    Jeg har også selv blogget, men jeg har haft en pause da jeg synes, at det tager meget tid.
    Er det muligt at leve af det her i Danmark. Jeg kan se at i Sverige er mange der gør det til en leve vej? Hvad er din erfaring?
    kh Mina

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Mina,
      Mange tak for dine søde ord om min blog. Og jeg er helt enig, det tager meget tid at blogge! :)
      Jeg elsker det og valgte faktisk for snart et år siden at springe ud i det fuldtids – så ja, man kan godt leve af det. Men det er ikke easy peasy lettjente penge og jeg supplere også op med forskellige andre opgaver og projekter (skriver snart et blogindlæg om det) – ja, og så er jeg faktisk lige snart medunderviser på et kursus i København om at blogge og bl.a også om hvordan man kan tjene penge på det. Hvis du er interesseret i, at høre mere om det, så er du velkommen til at skrive dig op her: http://www.blogkursus.dk/nyhedsbrev
      Kh Ann-Christine

  • Mette Bernthz skrev:

    Kære Ann- Christine

    Nu MÅ jeg bare komplimentere dig for din fine og meget meget inspirerende blog. Jeg elsker at læse den og blive inspireret og få ideer til alverdens mad. Den måde du skriver på og den måde du omtaler dit liv med dine børn og mand, jeres liv, hverdage og weekender, rammer lige plet hos mig. Det er en fornøjelse at læse om og jeg besøger din blog næsten dagligt. Det er ikke pokkers lang tid siden jeg tilfældig faldt over den, og hvor heldigt er det lige:) Jeg har allerede prøvet flere af dine opskrifter og i dag skal jeg vist prøve din appelsin-kanel sirup. Sirup er altid rart at have, i en eller anden afskygning:)
    Jeg glæder mig til at følge dig fremover.

    Kh Mette

    Ps. Haha jeg misunder dig at dine børn er glade for mad og det lyder til de nærmest er altspisende:))))) DET er lækkert

    • Ann-Christine skrev:

      Kære Mette,
      Tusind tak for din søde og hjertevarme hilsen! Den blev jeg virkelig glad for, for jeg er virkelig glad for at dele mine små ting og øjeblikke, opskrifter og inspiration her på valdemarsro – og det er super dejligt at det kan bruges og skaber glæde!
      Jeg håber siruppen blev god, jeg glæder mig sådan til snart at lave den igen!
      -og ja, mine børn er såmænd rigtig glade for mad, men som med de fleste børn – så har de også deres forbehold over for enkelte retter og råvarer … Man skal nogle gange lige øve sig på at smage og nyde det, som jeg plejer at sige ;)
      Rigtig dejlig weekend til dig
      Kh Ann-Christine

  • cæcilie skrev:

    Hej :)

    Din madblog er virkelig blevet en af mine favoritter. Helt nede på jorden, med fokus på hygge og madglæde. Jeg er meget glad for mine daglige besøg herinde.

    Jeg kunne godt tænke mig, at vide hvor længe du tror dine sirupper kan holde sig, under opbevaring. Det er sikkert et dumt spørgsmål, men jeg har aldrig rigtig brugt sirup før, så jeg har ingen ide om det :)

    Ha’ en god dag
    Hilsen Cæcilie

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Cæcilie,
      Det er jeg godt nok virkelig glad for at høre! Tusind tak, for din søde kommentar :)
      Det er slet ikke et dumt spørgsmål, men jeg kan desværre heller ikke svarer præcist på det – for jeg har aldrig oplevet at en af mine sirupper er blevet for gamle. Vi plejer at spise en portion i løbet af 1 – 1 1/2 måned, og det kan i hvertfald fint gå. Vil umiddelbart tro at det godt kan klare op til 3-4 måneder, måske mere …
      Jeg opbevarer mine sirupper i køleskabet og det er vigtigt at det glas eller flaske man kommer det i er skoldet og rystet i cognac (eller atamon, men jeg bruger selv cognac)
      Rigtig god dag til dig
      Kh Ann-Christine

  • Line skrev:

    Kære Ann-Christine

    Fantastisk blog du har, jeg nyder hver dag at læse på den. Du er meget levende i din måde at skrive på og sikke nogle skønne opskrifter du kommer frem med :-)
    Jeg er ny i denne blog verden, læser du andre blogs, som du kan anbefale? Man bliver fanget af det :-)

    Vh Line

    • Ann-Christine skrev:

      Kære Line,
      Mange tak for din søde hilsen, det er jeg godt nok rigtig glad for at du synes :)
      Jeg læser ikke så mange danske blogs, der minder om min egen – den første jeg dog kommer i tanke om er http://www.emilysalomon.dk
      Kh Ann-Christine

  • Egon Jørgensen skrev:

    Hej Ann-Christine
    Jeg vil gerne komplimentere din fantastisk flotte og inspirerende side.
    Kom tilfældigt forbi for at finde en opskrift på humus og det fandt jeg. Men så var der bare lige det at jeg ikke kunne slippe væk igen. Din måde at skrive på, de flotte billeder virker utroligt dragende. Jeg surfede lidt rundt på siderne. Des mere jeg så des mere tiltrukket blev jeg. Jeg tror aldrig en webside har fanget mig på den måde. Dine opskrifter krydret med dine hverdagsoplevelser og specielt dine skrivestil og billederne er virkelig outstanding.
    Behøver jeg at nævne at opskriften på humus var lige til at gå til, den smagte fortræffeligt. Jeg er blevet så inspireret af dine opskrifter at jeg vil vende tilbage og afprøve mange af dem.
    Jeg tror at din side tiltrækker specielt mange kvinder, men jeg vil må tilstå, at jeg er en ældre herre på 69.
    PS! Du skriver at du i dag lever af din webside. Kan du løfte sløret for hvordan siden genererer indkomst, når det ikke koster noget at bruge den?
    kh Egon

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Egon,
      Det er godt nok en rigtig rar kommentar at få. TUSIND TAK!!! Det blev jeg virkelig glad for.
      Mht økonomien i det, så er det primært annoncerne på siden her der betaler min løn i dag – og rigtig rart at jeg ikke behøver tænke i betalt indhold :)
      Kh AC

  • Spændende at kigge herind efter at have hørt om sitet i Ant Philosophy Podcast. Super flot blog arbejde!

  • Pia Salling skrev:

    Hejsa.
    Det ser bare så lækkert ud, det som du blogger, gode beskrivelser og flotte billeder! Bliv endelig ved med det :o) I morgen skal vi prøve at lave bananchips her i huset.

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Pia,
      Mange tak! Det er jeg virkelig glad for at høre :) Rigtig god fornøjelse med bananchipsene :)

  • Helena Petersen skrev:

    Iiih jeg æælsker din blog…
    Super god inspiration til maden, lette og fantastisk lækre opskrifter..
    Tror din side er den mest besøgte på min computer.. :)

    Så tak for en fed blog..! :)

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Helena,
      Nøj, det er jeg sørme glad for at høre!
      Tusind tak for din søde dejlige og glade hilsen
      Kh Ann-Christine

  • Anne-Sofie skrev:

    Wow, en lækker blog! Er vild med alle opskrifterne, da jeg selv er passioneret madelsker :) Al respekt for det arbejde du laver her. Har selv overvejet at starte en madblog, men synes det er svært at få tid til de hele i en travl hverdag. Så det er skønt, at kunne tage et kig på din og lave en masse lækker mad herfra :)

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Anne-Sofie,
      Tusind tak for din søde hilsen, den blev jeg rigtig glad for :)
      -og ja, det er svært at få tid til det hele og en blog tager en del tid, hvis du på et tidspunkt skulle få tid og lyst til at kaste dig ud i det, så kan det nu også varmt anbefales, for det er en sjov og dejlig verden, denne blogverden – og du er noget så hjertelig velkommen til at læse med her :)
      Kh Ann-Christine

  • Catrine skrev:

    Jeg kan se din blog er i wp. Kan du huske hvad temaet hedder?

  • Martin skrev:

    Hej Ann-Christine. Tak for sidst. Det var super hyggeligt at møde dig og høre lidt om livet som fuldtids-blogger. Og så var det selvfølgelig fedt at finde ud af, at vores big-city har en blogger helt fremme i bloggerbussen :-) Held og lykke med bogprojektet – glæder mig til at læse den.

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Martin,
      Selv tak for sidst, det var simpelthen sådan en hyggelig aften – og super hyggeligt at tale med dig. Og så sjovt at finde ud af at vi så bor i samme lille by :)
      Tusind tak, jeg glæder mig også meget til den :)
      Kh AC

  • Karina skrev:

    Hej Ann-Christine!
    Tak for en fantastisk dejlig blog. I vil lige i forbindelse med din blog høre hvad hosting du bruger savageone, one.com eller noget andet? På forhånd mange tak for svaret.
    Hilsner Karina

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Karina,
      Mange tak :)
      Jeg brugte tidligere one.com, men der var for meget nedetid og måske havde min blog efterhånden et lidt for stort forbrug til at ligge der, så jeg er i dag hostet hos Solutio.dk
      Leder du efter et godt sted at starte op, så har jeg hørt meget godt om unoeuro.com :)
      Kh AC

  • Karin Larsen skrev:

    Hej. Jeg følger med stor glæde dine opskrifter, og har lavet meget med super resultat. Jeg så på et tidspunkt du havde lavet frokost til dig selv, som så spændende ud. Der var bla.advokado. Jeg kan desværre ikke finde det igen. Med hilsen Karin.

  • charlotte skrev:

    Hej. Du må hjælpe mig … mangler opskriften på verdens bedste citronmåne. Har du ikke ryddet op på din side??? Ved simpelthen ikke hvor jeg ellers skal lede. Håber du kan hjælpe mig

  • charlotte skrev:

    P.S. den er uden marcipan og glasuren skal på den varme kage. Hilsen charlotte

  • Una Sørensen skrev:

    Hej Ann-Christine.
    Her lige opdaget din side. Fede opskrifter og fine billeder.
    Det er lidt pudsigt….. jeg bor også i Århus med min mand Martin og tvillingerne Dana og Divya på 3,5 år :-). Er meget inspireret af dine opskrifter, især de indiske, da jeg stammer fra Srilanka. Glæder mig til at gå i gang. Tak for siden

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Una,
      Mange tak for din hilsen og pæne ord :) Dejligt at du fandt vej hertil!
      Det er så dejligt med tvillinger, ik´ og de får bare mere og mere glæde af hinanden. Jeg synes virkelig det er skønt, og de sætter også selv stor pris på altid at have en god legekammerat (selvom de bestemt også har deres små skænderier)
      Kh AC

  • Tascha Nørskov skrev:

    Hejsa Ann-Christine.

    Det er ved at være et stykke tid siden jeg sad og ledte efter en opskrift på koldhævede boller. Heldigvis “faldt” jeg over din opskrift. Yeah!!!! :-)
    Jeg blev mor for 9 måneder siden og bruger dine opskrifter mere og mere. Jeg elsker at lave mad og førhen havde jeg masser af tid til at hygge om maden og udforske mad-universet. Nu er tiden begrænset med en lillemand som tager en masse af min tid og opmærksomhed. (SKØNT <3 ) Men så er der ikke så meget tid til mad. Men dine opskrifter er geniale. Oftest er de simple og ligetil. (Og det er ikke ment negativt) Dem jeg har prøvet af/laddet mig inspirere af gør, at vi får lækker mad og ikke mindst mad, som jeg har tid til at lave. Så det er win win. Tusinde tak for denne fantastiske og lækre side.
    Ps. Jeg lavede løgsuppen den anden dag og min lille dreng elskede det. (Gjorde vi andre også. :-D

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Tascha,
      Tusind tak og hvor bliver jeg glad over sådan en sød hilsen fra dig. Jeg elsker også at lave mad, men er sjældent til de tidskrævende store projekter – det skal bare smage skønt og være super lækkert. Jeg er glad for at du kan bruge mine opskrifter og også finder glæde i dem :)
      Og tillykke med din lille dreng, det lyder som om han også har en god appetit på at smage lækre ting :)
      Kh AC

  • Nathalie skrev:

    Hej Ann-Christine,

    Hvor er jeg bare glad for din blog! Den er utrolig hyggelig og inspirerende! Jeg er inde på den dagligt og jeg har kun gode oplevelser med dine opskrifter – så tak for det!

    Nu varer det ikke længe før vi træder ind i julemåneden, som er fyldt med arrangementer af den ene eller den anden art, og jeg tænkte på om du evt. havde nogle forslag til værtindegaver (nogle hjemmelavede lækkerier, som man evt. kan pakke fint ind el. lign)? Hvis du har, er det så muligt at man kan lokke dig til at lave nogle eksempler, som du er så god til?

    Glæder mig til at høre fra dig.

    / Nathalie

  • Mette Jepsen skrev:

    Kære Ann-Christine

    Jeg tænkte på om du mon ikke har en opskrift på en dejlig lækker, lidt svampet chokoladekage, som du har lyst til at dele?
    Tusind tak for en skøn hjemmeside/blog :)

    Kh. Mette

    • Ann-Christine skrev:

      Kære Mette,
      Jo, det kan sagtens være der kommer en af dem på bloggen på et tidspunkt. Der er en virkelig lækker brownie i min bog, måske du kan bruge den :) (der er dog en lille tastefejl, da der står 500 g mel i stedet for 50 g) Men den er dejlig og svampet :)
      Kh AC

  • Anette Nielsen skrev:

    Hej
    Da jeg er stor fan af din hjemmeside og bruger den meget, faldt jeg over en opskrift på
    Thai sirup men nu kan jeg ikke finde den.
    Hilsen Anette.

  • Peter Kampp skrev:

    Hej Ann-christine,

    Sikke en dejlig blog. Vi bruger dine opskrifter ofte!!!

    Jeg har dog et spørgsmål. I toppen af dine side er der en række billeder og jeg kan ikke helt greje hvad det billede helt til venstre er. Det er jo tydeligt noget spiseligt. Det er jeg ret interesseret i.

    Så derfor er mit spørgsmål ,hvad er det?

    KH

    Peter

  • Hej Ann-Christine,

    Jeg er simpelthen nødt til at rose dig for din skønne og meget inspirerende blog. Så dejlig. Jeg er selv “på vej” med min blog http://www.evabyeva.dk, men er slet ikke der, hvor du er endnu. Tak for dine herlige indlæg og meget lækre fotos. MVH Eva

    • Ann-Christine skrev:

      Tusind tak, Eva – det er jeg virkelig glad for at du synes!
      Og ja, at blogge er jo bare virkelig, virkelig dejligt :)
      Kh AC

  • CharlotteR skrev:

    Hej Ann-Christine

    Tak for en dejlig blog, som er blevet rigtig fin efter opdateringen.
    Men dine hyberlinks i teksten er meget utydelige, og derfor bliver det lidt svært at læse din tekst. Var det muligt at lave dem lidt mere konstrast fyldte? Jeg kan godt se, at dine hyberlinks passer med baggrundsfarven, men jeg vil jo gerne kunne læse dine skønne tekster.

    Hilsen
    CharlotteR

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Charlotte,
      Tak for feedback, jeg er enig – den skal være lidt mørkere og mere tydelig den farve :)
      Kh AC

  • Sanne skrev:

    Hejsa. Jeg har fulgt din hjemmeside et stykke tid og synes den er super inspirerende…men men nu efter din opdatering dækker annoncen i højre side teksten når jeg læser på min iPad. Hvad gør jeg forkert?..
    Vh Sanne.

    • Ann-Christine skrev:

      Tusind tak!
      Jeg vil tro at det hjælper at opfriske siden, og måske er det nødvendigt at gå ind i indstillinger, under browser (min er safari) og klikke på ryd webstedsdata. Så bør siden læses helt friskt og du skulle kunne se den ordentligt.
      Hvis det ikke virker, så skriv gerne lige din iPad version + browser til mig, så tester vi
      Kh AC

  • Hanna Luna skrev:

    Hej Ann-Christine

    Jeg er vild med dit nye design – særligt på min telefon.
    Men når jeg læser din blog på min MacBook, så er billederne meget forvrængede. Tekst og alt andet er rigtig smukt og vises normalt, men billederne indenunder dine kategorier er forvrængede. Er det bare min computer, der er noget galt med, eller har du hørt andre sige det samme?

    Kh Hanna Luna

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Hanna Luna,
      Mange tak, hvor er det dejligt at høre.
      Jeg tror måske din macbook fanger noget cache fra den gamle side, som roder tingene lidt sammen. Det bør hjælpe at opfriske siden eller at fjerne cache, cookies eller webstedsdata i din browser.
      Virker det ikke, så sig endelig til – gerne med info om hvilken browser du bruger :)
      Kh Ann-Christine

  • Johanna Gardell skrev:

    Hej Ann-Christine!

    Hittade till din mysig blogg nu när jag gör lite efterforskningar kring nordjylland! Min familj ska bo en vecka i Lökken i slutet av januari för att fira min mamma som fyller 50 år.

    Jag är på jakt efter tips om mysiga restauranger, bagerier och andra aktiviteter som kan passa olika åldrar. Vi som åker är ca 20 stycken mellan 4 månader – 57 år!

    Vore jätte tacksam för tips!

    Vänliga hälsningar

    Johanna

  • Stine skrev:

    Jeg bliver bare nød til, at rose dig for din fantastiske hjemmeside. Jeg bruger tit dine dejlige opskrifter og det nyder min familie sig godt af. Inden jeg googler en opskrift vender jeg altid forbi og ser om du har opskriften på det jeg søger.

    • Ann-Christine skrev:

      Tusind tak. Det er jeg virkelig glad for at høre! Det er fantastisk dejligt at lave noget, som andre også kan have glæde og fornøjelse af – det gør mig rigtig glad :)

  • Lene Kjeldbjerg skrev:

    Hej Ann-Christine
    Hvor har du været hele mit liv ?

    • Ann-Christine skrev:

      … de sidste 7-8 år her på bloggen i hvertfald ;)

      • Lene kjeldbjerg skrev:

        Jeg ved ikke lige, hvad der skete med resten at min besked :( men er netop kommet forbi din blog og syns’ den er fantastisk – tak for det

        • Ann-Christine skrev:

          Det er jeg rigtig glad for at høre, Lene :)
          Det er lidt mystisk med beskederne nogle gange, jeg tror der ligger en bug i wordpress, som forhåbentligt bliver fikset snart. Det sker primært ved beskeder skrevet på mobil, men ikke altid …
          Tak for at du prøvede igen og et stort velkommen her til min blog:)
          Kh Ann-Christine

  • Millie Schmidt skrev:

    Hej Ann-Christine.
    Jeg er den heldige ejer af din flotte og fantastiske bog. Fik den i julegave og er helt vild med den! Tror nok jeg skal få afprøvet samtlige lækre opskrifter .Super flotte billeder.
    Nyder meget at følge med her på sitet. Du er ganske talentfuld.
    Mvh og godt nytår.
    Millie

    • Ann-Christine skrev:

      Kære Millie,
      hvor er du sød! Tusind tak, jeg håber du bliver rigtig glad for bogen og opskrifterne deri :)
      Rigtig godt nytår
      Kh Ann-Christine

  • Laura K skrev:

    Hej Ann-Christine.
    Jeg er vild med din blog og er meget glad for dit nye layout. Men når jeg går ind på din blog på min iPad er der noget galt med opsætningen – det er som om ‘overskrifterne’ sætter sig lidt separat i forhold til indlæggene.
    Det kan være det er meningen, men da det ser anderledes ud på computer end på iPad ligger jeg en del mærke til det. Ved du ihvertfald har prøvet at forbedre layoutet for iPad-brugerne

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Laura,
      Mange tak for din feedback :)
      Har du prøvet at fjerne cache på ipad´en?
      Hvis det med cache/cookies/websteddata ikke virker, vil du så ikke evt sende mig et skærmprint + info om browser på mail, samt om det både er et problem når du holder ipad´en vandret og lodret? Så kigger jeg lige på det :)
      Kh AC

  • Anne skrev:

    Hej Ann-Christine,
    Jeg har netop købt Opskrifter og Små Glimt af Hverdgaslykke og lavet Grovbollerne på side 24. Bollerne blev mere eller mindre som flad brød på trods af jeg har fulgt opskriften slavisk (dog uden brug af røremaskine). Hvad har jeg gjort galt?? Er det virkelig sandt at DR kun skal 4gr gær i bollerne?
    På forhand tak for dit svar. Anne

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Anne,
      Jeg kan ikke selv lave netop den opskrift uden røremaskine, for den kræver virkelig at dejen får nogle seriøse ‘tæsk’ ;) Jeg sætter røremaskinen på fuld hastighed og lader den køre i op mod 15 minutter – det er næsten umuligt at gøre uden røremaskine … oplever jeg ihvertfald. Hvis du dog kan lave en glutentest med dejen – prøv at søge på youtube – så bør dejen være fin til at hæve godt op, så bollerne bliver gode og helt perfekte.
      Det er en dej der lige kræver lidt ekstra – gærmængden er dog reel nok, tricket ligger simpelthen i æltningsmetoden, da den lange æltning på fuld hastighed, får glutenproteinerne i melet til at komme rigtigt til deres ret.
      Kh Ann-Christine
      Ps. hvis du ikke har en røremaskine, så er der en anden opskrift lige efter den på side 24, som er super god.

  • Marianne Nielsen skrev:

    Hej Ann-Christine!
    En rigtig spændende og grafisk flot blog!
    Jeg kan forstå, at du af og til afholder blogkursus. Har du planer om kursus i 2015?

    Mange hilsener
    Marianne

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Marianne,
      Tusind tak :)
      Jeg er på vej afsted til Asien de næste 4 måneder, men måske kommer der noget, når jeg er hjemme igen.
      Kh AC

  • Nadia skrev:

    Hej Valdemarsro :o)

    Jeg er en pige på 19 år, som lider af anoreksi på tredje år. Jeg følger en kostplan, hvor antal kalorier for hvert måltid er noteret. Derfor vil jeg høre om du har kalorietal på dine opskrifter, da jeg finder din blog enormt inspirerende ift. at udvide min kostplans indhold.

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Nadia,
      Dejligt at høre at du finder god inspiration i mine opskrifter. Jeg kan ikke hjælpe med en kalorietabel, men der findes vist nok nogle på nettet, som kan kan taste opskrifterne ind i og så regner de det ud. Prøv at google lidt på det, jeg har kun hørt om det men kender ikke nogle jeg kan anbefale.
      Kh Ann-Christine

  • Anja Borreskovfrandsen Frandsen skrev:

    Skøn side – som jeg ææææælsker at surfe rundt på. Og nu vil jeg investerer i nye urtepotter, så derfor efterspørger jeg producenten at den urtepotte som du har ved siden af kalenderlyset.

    Takker på forhånd – og nu en omgang koldhævet boller.

    Best Anja

    • Ann-Christine skrev:

      Tusind tak, Anja. Det er jeg rigtig glad for at høre :) og rigtig god fornøjelse med de koldhævede boller, uhmmm – bliver helt hyggesulten ;)
      Urtepotteskjuleren er fra Hay
      Kh AC

  • Pia Skotte skrev:

    Hejsa.

    Rigtig fed læsning om jeres rejse. For mig er det skønt at læse noget opdateret fra nogen som rejser med børn i Asien da vi planlægger en ca tre måneders rejse til Vietnam og thailand ( og måske flere steder) til sommer næste år. På det tidspunkt er vores drenge knap 3 år og 5 år.

    Jeg har tidligere rejst rigtig meget i Asien og i særdeleshed i Thailand da min bror bor på koh phangan. Hvis I planlægger at kigge forbi netop denne fantastiske ø, kan jeg komme med en masse anbefalinger og så er du velkommen til at skrive til mig.

    Mvh Pia

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Pia,
      Hvor lyder det som dejlige planer I har for næste sommer. Det er altså også perfekt med sådan en rejse inden skolestart :)
      Tak for tippet med Koh Phangan, det vil jeg lige huske, hvis vi kommer forbi der :)
      Kh Ann-Christine

  • Katrine skrev:

    Hej Ann-Christine,

    Jeg vil bare lige sige, at jeg har haft så meget glæde af dine opskrifter. Jeg er altid først hjemme lidt efter 18 og det der med selv at være kreativ sent på eftermiddagen altså ikke lige bliver, selvom jeg faktisk elsker at lave rigtigt, lækkert mad fra bunden. Derfor scroller jeg lige igennem dine opskrifter for at se, hvad jeg har lyst til, og så i supermarked bagefter.

    Anyway. Det er sådan noget, der gør, at vi stadig får lækkert mad herhjemme og ikke ender med spejlæg og tunmadder hver dag.

    Det var bare.. hvis du nogensinde blev lidt blogger-demotiveret. ;) – jeg sidder herude og har rigtig, rigtig meget glæde af det, du laver. Tak, fordi du gider.

    Kh.

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Katrine,
      Hvor er du sød at skrive sådan en skøn hilsen til mig – og hvor er jeg glad for at høre at mine opskrifter bliver brugt og skaber glæde.
      Der er jo ikke mange nye opskrifter lige i øjeblikket mens vi rejser, men jeg er topmotiveret for at finde på en masse nyt når vi vender tilbage til eget hjem (og køkken) i maj. Og skulle jeg blive lidt demotiveret på et tidspunkt, så genlæser jeg lige din søde hilsen :)
      Tusind tak
      Kh Ann-Christine

  • Maria skrev:

    Vil bare lige sige at din hjemmeside er SÅ lækker! Har den endda som direkte link på min tlf så jeg altid kan finde den. Alle billederne er flotte og maden ser super delikat og lækker ud. Kæmpe fan! god vind fremover.
    Mvh Maria

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Maria,
      Hvor er det en sød hilsen at læse, tusind tak – det er jeg virkelig glad for at høre!
      Jeg glæder mig til at komme hjem i midten af maj og lave endnu flere opskrifter :)
      Kh Ann-Christine

  • Manne Thomsen skrev:

    Kære Ann-Christine.
    Jeg bliver nødt til at prise din Blog. Jeg har fået øjnene op for “Bloggernes Verden”, men din er klart min favorit. Især dine madopskrifter, ugeplaner, kommentarer og din små causerier og planer for hver måned. Jeg bliver glad af at læse dem. Og nyder din dejlige mad.
    Når jeg skal motiveres til at prøve nyt eller bare gode opskrifter, er det din Blog jeg åbner. Jeg anbefaler den altid til mine veninder og mine kolleger, og vi er nok lige en aldersklasse over dig :-) ,( nemlig 50 +.) – så du rammer bredt . Tak for glæde og inspiration i hverdagen .
    Mange varme hilsner fra Manne

    • Ann-Christine skrev:

      Kære Manne,
      Tusind tak for din skønne hilsen. Det gør mig så glad at høre at det jeg laver her på bloggen kan bruges, inspirere og være til glæde.
      Og så er det altså også med til at jeg glæder mig endnu mere til at finde på mange flere nye opskrifter, indlæg og inspiration når jeg kommer hjem fra vores rejse igen :)
      Rigtig dejlig weekend
      Kh Ann-Christine

  • Else Winther Larsen skrev:

    Jeg synes det er en super fin side du har, og jeg læser den glad og gerne – MEN – hvor er det dog svært at få øje på teksten, når den er skrevet med lyserødt.

    • Ann-Christine skrev:

      Jeg har rettet den en anelse mørkere tidligere, men tak for input :) – vi kigger lige på det igen snarest muligt.
      (p.S, jeg går ud fra at du mener farven på links?)

  • Dorthe Anneberg skrev:

    Kære Ann-Christine
    Jeg er en ‘ældre sag’ der er lidt bekymret for, ikke at gøre ting korrekt og har derfor heller ikke været så god til, at ‘blande mig’ på bloggene! Nu skal det være, for der er godt nok mange gode oplevelser at hente! min indgang til at kommentere er: du har en fantastisk blog – jeg bruger meget af mit liv= tid, på god mad, oprigtig mad. På din blog er er god inspiration at hente og dejlige billeder.
    Det er en stor fornøjelse, at læse også om dine rejseoplevelser!
    Jeg vil med denne hilsen, nu håbe jeg kan få overvundet min ‘angst’ for at kommentere og ikke mindst rose, når jeg læser noget godt! (Jeg er i Caribien og skal netop til at lave din quinoasalat med frisk mango jeg vælger så at tilsætte en spicy arugula salat jeg fandt på et marked i morges). God påske.
    De bedste hilsner
    Dorthe Anneberg

    • Ann-Christine skrev:

      Kære Dorthe Anneberg,
      Tusind tak for din søde hilsen.
      Det er dejligt at du skrev. Det er jeg rigtig glad for, for det er så hyggeligt og rart at høre fra jer der læser med her på Valdemarsro. Det er med til at gøre hele bloggen ‘levende’ og desuden så er det rigtig hyggeligt at høre at opskriften på quinoasalat bliver tilberedt med et twist i Caribien.
      Rigtig dejlig dag til dig. Jeg håber du nyder Caribien, det lyder ret fantastisk.
      Kh Ann-Christine

  • Fransson skrev:

    Hej Ann-Christine
    Først og fremmest så har du en super fed blog! Elsker at læse på den.
    Jeg er selv ved at starte en blog, og derfor vil jeg høre, hvordan du har fået dine temaer til at stå i toppen af bloggen? Altså opskrifter, emner, diy, rejser og livstil?
    Hilsen Fransson :-)

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Fransson,
      Tusind tak :) Det er jeg rigtig glad for at høre.
      Hele mit design er håndkodet, så det kan jeg desværre ikke hjælpe specifikt med.
      Kh AC

  • Kære Ann-Christine
    I takt med at jeg blev mere fortrolig med din blog, er det nu lykkes mig at låne din bog på biblioteket. Da jeg åbnede bogen, var jeg ikke i tvivl. Den bog MÅ jeg bare eje!! Jeg er selv blevet mor i år, og jeg ved med 100 procent sikkerhed, at din bog kommer til at have en helt særlig plads i vores køkken!! Har jeg mulighed for at bestille en bog hos dig?
    Kærlig hilsen
    Christina

    • Ann-Christine skrev:

      Kære Christina,
      Hvor er det altså dejligt at høre og jeg vil glæde mig til at sende min bog til dig.
      Send en mail til mig på mail@valdemarsro.dk så finder vi ud af det med adresse og betaling
      Kh Ann-Christine

  • Anne-Marie Arlund skrev:

    Hej Ann-Christine :)

    Jeg faldt for længe siden over den blog og har flere gange været inde og kigge på den og fundet inspiration :) Tak for det.

    Det var blandt andet din anmendelse af Ankersrum der gjorde udslaget til at det var den jeg også købte :) Og jeg bager jævnligt de boller som du specielt har udviklet til den ;)

    Jeg har købt din bog og bruger den jævnligt, dit rugbrød er blevet en fast del af mit bagværk, dog med lift ændringer, jeg bruger blandt andet surdej :)

    Her vil jeg gerne komme med et lille fif, som jeg har ‘lært’ af Camilla Plum.
    – når brødet er kølet helt af, pakkes det ind i et rent viskestykke og kommes i en plastikpose. Det hele kommes i køleskabet. Brødet holder sig frisk længe. Klædet vil efterhånden føles mere og mere fugtigt, men det er meningen.
    Bare et lille fif ;)

    Igen tak for god læsning og inspitation :)

    Mange hilsner fra Anne-Marie

    • Ann-Christine skrev:

      Kære Anne-Marie,
      Tusind tak for tippet, det skal jeg da helt sikkert prøve!
      Og ikke mindst tusind tak for den søde hilsen og hvor dejligt at du har fornøjelse af opskrifterne og Ankersrum maskinen :)
      Kh AC

  • Berit Andersen skrev:

    Hej.

    Tusind tak for en flot og fantastisk hjemmeside, man kan altid finde en god opskrift.

    På siden har der været en opskrift på rabarber kage med marcipan, min er desværre blevet væk. Jeg har været inde på siden og kan ikke finde den. Håber du kan være mig behjælpelig, da den ikke er til at undvære.

    På forhånd tak.

    De bedste hilsner Berit Andersen.

  • Karoline skrev:

    Hej Ann-Christine.

    Først og fremmest vil jeg sige din blog er så flot og en stor inspiration.
    Her er så mange lækre opskrifter jeg også selv prøve af hjemme i køkkenet.
    Hvilke hjemmeside har du din blog over? På WordPress eller….

    På forhånd tak

    • Ann-Christine skrev:

      Tusind tak, Karoline :) Det er jeg rigtig glad for at høre!
      Jeg bruger wordpress styresystem, med en håndkodet tema specieltlavet til min blogs design
      Kh AC

  • Jesper Jessen skrev:

    Hej Ann-Christine.

    Er du ikke sød at hjælpe mig lidt på vej? Er begyndt at hygge mig med at bage, men mange opskrifter har den fejl at de opgiver ingredienserne i både dl. og g.

    Er der en hovedregel mellem forholdet for ex. mel i henholdsvis g. og dl.?

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Jesper
      Åh ja, det kan godt blive lidt rodet kan jeg godt se :)
      Jeg ved ikke om der er en generel regel eller noget man kan forholde sig mere præcist til, måske du kan google dig lidt nærmere et svar?
      Men ja, det vil da være nemmest at forholde sig til hvis specielt alt tørt blev målt i gram – det vil jeg øve mig på at huske ;)
      Lige når det gælder om at bage, så synes jeg det er meget en fornemmelse. En opskrift kan godt variere lidt fra gang til gang, nogle gange skal der mere eller mindre mel i, det afhænger af bl.a meltype, sort og hvis det skal være ekstra nørdet, så har jeg ladet mig fortælle at det også kommer an på hvilket tidspunkt kornet er høstet ift glutenindhold og den slags. Jeg måler mens jeg bager, men det er kun for at lave opskriften, ellers synes jeg det er meget en fornemmelse og jeg går selv efter ‘hellere lidt for lidt mel, end lidt for meget’
      Jeg synes Claus Meyer har en god bagebog, som bliver lidt mere teknisk. Og ellers så synes jeg at det er lærerigt og interessant at surfe efter forskellige youtubevideoer, da det giver billede på og dermed bliver nemmere at forholde sig til … Men det var jo slet ikke hvad du spurgte om, så jeg lod mig vist lige gribe lidt med ;)
      Kh AC

  • Christer Pehrsson skrev:

    Hej Ann-Christine

    Har lige lavet pocherede æg efter din opskrift. De blev Perfekte, en god start på dagen. Tak for tipset!

    CoP

  • karina skrev:

    hej! Synes din blog er super spændende og fascinerende at kigge på. Efter inspiration fra dig er jeg selv gået i gang med at lave min egen blog – http://www.wenatchee.dk – synes det er sjovt at blogge og finde på nye ting at komme på sin blog. Du har været et kæmpe forbilledet for mig og inspiration.

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Karina,
      Hvor er det dejligt at høre og så skønt at min blog kunne inspirere til at starte din egen. Det er sådan en dejlig verden at komme ind i :)
      Tusind tak for din søde hilsen.
      Rigtig god fornøjelse – og så må jeg da lige på kig gennem din blog for inspiration til nye dejlige læseoplevelser :)
      Kh AC

  • Camilla skrev:

    Hej Ann-Christine

    Tusind tak for en helt igennem fantastisk blog med inspirerende madopskrifter! Som en inkarneret foodie og nu kommende førstegangsmor så er der virkelig megen inspiration og smil at hente her… og jeg er vild vild vild med jeres erfaringer med stort set ingen iPads og computerspil til børnene – jeg VIDSTE bare, at det ikke kun kunne være positivt at sidde foran den skærm ;-) – Vi andre er da vokset op uden, og vi er da faldet forholdsvis heldigt ud alligevel ;-)
    Ja, jeg er nok lidt naiv, men jeg håber rigtig meget på, at jeg kan være med til at skabe en passion hos mit barn for gode, friske råvarer, at dyrke dem selv, at bage brød og kager og smage på livet :-) Så skal min IT-nørdede kæreste nok introducere sidste nye elektronik og spil :-D

    Kærlig hilsen

    Camilla – @millalykkelee

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Camilla,
      Tusind tak for din søde og dejlige hilsen. Det gjorde mig rigtig glad at læse den!
      – og jeg synes helt sikkert ikke det lyder spor naivt, men som en dejlig kerne af de nære ting og gode værdier! :)
      Og ja, erfaringen med ipads og skærm, den er vi lykkelige for at have gjort os – det værdsætter vi højt og det har været en rigtig god oplevelse at dele vores oplevelser omkring det her på bloggen.
      Kh Ann-Christine

  • Karin Bilde skrev:

    Hej Ann-Christine.
    Jeg har tilmeldt mig din madplan,men jeg har ikke modtaget noget endnu.
    Jeg nyder meget at læse din blog.Du har en fantastisk stil og er meget inspirerende ;-)

    Smil Karin Bilde

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Karin,

      Jeg har lige tjekket og du er meldt helt rigtigt til – fik du en mail med madplan i går? Ellers prøv endelig at kigge om den er havnet i spam/reklame ved en fejl. Så kan det være den skal fikses op derfra :)
      Og tusind tak, det er jeg rigtig glad for at høre :)
      Kh Ann-Christine

  • Pernille skrev:

    Først tusind tak for inspirerende og lækre opskrifter, som jeg ofte har brugt.
    Men – kan du hjælpe mig med opskrifter på kage, som skal spises dagen efter? Altså som skal sendes med i skole eller med på job? Jeg synes ofte at kagerne bliver tørre efter en nat på køkkenbordet eller i køleskabet. På forhånd tak
    Vh. Pernille

  • Nathalie skrev:

    Hej Ann-Christine,

    Det er en dejlig blog du har og jeg følger med i den dagligt.
    Jeg skrev en kommentar til dig for lang tid siden, og jeg har siden da modtaget en masse emails, der næsten forekommer som spam, hver gang en anden læser af din blog skriver til dig. Jeg nyder som sagt at følge med i samtlige indlæg, men det er desværre blevet forstyrrende at modtage SÅ mange emails herfra om dagen og mit spørgsmål lyder derfor: hvordan slår jeg den funktion fra?
    Jeg håber du kan være mig behjælpelig.

    Kærlig hilsen
    Nathalie

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Nathalie,
      Tusind tak for dine søde ord om min blog, det er jeg glad for at høre. Og mht alle de emails, det kan jeg da godt forstå. Er der mon et link med frameld flere mails i de mails?
      Jeg har lige frameldt dig manuelt. Håber det virker, ellers må du endelig bare sige til, så kigger jeg lige på det igen :)
      Kh AC

  • Lone skrev:

    Hej Ann-Christine
    Jeg håber du kan hjælpe mig med et problem :-) når jeg laver simremad, eks. en bov der bliver langtidsstegt i en so med bacon og grønt, så får jeg en rigtig lækker bouillon men smagen kommer ikke ind i kødet. Har du nogle fif til hvordan jeg kan få kødet til at optage smag fra grøntsagerne?

    Mvh. Lone

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Lone,
      Jeg tror måske det kan hjælpe at marinere kødet inden tilberedning. Der skal bruges noget syre, fx fra kærnemælk, yoghurt, rødvin, citron eller lign (lidt med spredehagl her, for det er sådan generelt til alt kød, også kylling, fisk osv) Det åbner og mørner kødet og så tror jeg det bedre kan trække smag fra grønt.
      Kh AC

  • Jette Kjær skrev:

    Hej Ann-Christine!
    Tak for din fantastiske blog ;-)
    Min fuldautomatiske og højtelskede kaffemaskine er gået i stykker, så jeg er interesseret i at høre, hvilken du i sin til anskaffede dig.
    Kh
    Jette Kjær

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Jette,
      Tusind tak :)
      Jeg endte faktisk ud med en nespresso, den er jeg blevet rigtig glad for.
      Drømmer stadig indimellem om sådan en ægte espresso lækker sag, men åh altså – det her er nemt og kaffen smager dejligt :)
      Kh AC

  • Rie skrev:

    Hej AC!
    Jeg har et stort ønske om at du inddeler dine opskrifter i kapitler så er de meget nemmere at finde, for der kommer jo kun flere : ) Se feks Trinesmatblogg.no den er smart inddelt :) Kh Rie

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Rikke,
      Prøv at kigge under temaer, der er alt delt op ;) -Og under opskrifter ligeledes i morgenmad, aftensmad osv.
      Der er også indeks på råvarer – så det kan knap nok blive nemmere :)
      Kh AC

      • Rie skrev:

        Åh ja, det kan jeg da godt se! Jeg har altid klikket på ‘opskrifter’. Nu vil jeg fremover bruge ‘temaer’ :)
        Tak fra den trofaste læser

        • Ann-Christine skrev:

          Måske jeg skal overveje at kalde det noget andet end temaer …? Det har da under alle omstændigheder sat lidt tanker igang omkring navigationsvenlighed, så jeg er glad for at du skrev :)
          Kh AC

  • Sarah skrev:

    Hej AC.

    Endnu engang tak for en fantastisk blog, følger troligt med, da jeg både elsker maddelen med mine egne 4 krudtugler og så ikke mindst boganmeldelses- og inspirations delen, da jeg nemlig også ELSKER at læse.
    Jeg har længe søgt efter en læsegruppe, og nogle af snakke/diskutere bøgerne med, dog uden held og kom så til at tænke på om man et sted kan blive boganmelder…..Har søgt en del rundt på nette og har ikke kunne finde noget, og skriver nu til dig, da du jo også er bidt af en gal læsehest og måske kendte til noget jeg ikke kan finde :)

    Mvh Sarah

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Sarah,
      Det lyder da bare som sådan en hyggelig ide.
      Hvis du fx kigger på bloglovin, så er der en del bogbloggere her: https://www.bloglovin.com/film-music-books-articles
      Og måske var det lige noget for dig? At starte din egen bogblog, hvor du kan skrive om og ‘anmelde’ de bøger du læser.
      Hvis du så samtidig følger de andre fine bogbloggere, så tror jeg hurtigt du kan få et godt netværk inden for kategorien og have det super sjovt med at dele læseoplevelserne.
      Om der er andre steder hvor man kan blive boganmelder … det ved jeg faktisk ikke, så tror jeg næsten det bliver noget med mere ordnede forhold hos aviser, magasiner osv – og hvis det er en drøm, så vil egen bogblog være en super fin vej ind i det univers også.
      Lyder det helt ved siden af?
      Kh AC

      • Sarah skrev:

        Tusind tak for dit svar Ann-Christine, og nej det lyder bestemt ikke helt ved siden af :).
        Faktisk har du sået en lille spire til at det måske godt kunne være noget for mig at prøve at kaste mig over en bog blog…..lidt grænseoverskridende at skulle blogge, men mon ikke det ville være godt at prøve og udfordre sig selv lidt :)
        Jeg er i hvert fald blevet meget inspireret af dit link og leger seriøst med tanken om at kaste mig ud i det, ved at undersøge, hvad, hvor og hvordan og ikke mindst et navn :) Og så er det jo en fantastisk verden der lige åbnede sig der, med alle de boganmeldelser der er.

        Kh Sarah

        • Ann-Christine skrev:

          Ej, hvor godt :)
          Det synes jeg bestemt du skal kaste dig ud i og skriv endelig lige hvor du blogger når du er klar til det :)
          Jeg kan varmt anbefale at starte op med eget domæne og wordpress. Tjek fx unoeuro.dk det er billigt og jeg har hørt godt om dem når man starter bloggen op. Det skulle være helt nemt.
          Tjek disse links:
          http://wp-danmark.dk/download/
          https://wordpress.org
          Rigtig god fornøjelse – både med bogblogslæsning og overvejelser om eget projekt :)
          Kh AC

          • Sarah skrev:

            Hej AC.

            Endnu engang tak for svar, og også det lille skub, for sørme om jeg ikke fik kastet mig ud i at starte en lille bogblog.
            Til at starte med blev det en lidt nem udgave, skal lige lære at famle mig vej i bloggens verden og helt præcis tune mig end på hvad det er jeg vil :).
            Men vigtigst af alt, jeg er kommet igang. Og hold da op hvor er det grænseoverskridende at skrive noget alle andre kan læse :), men mon ikke det også er god træning….
            Så endnu engang tak for dit svar og skulle du have lyst kan du se den spæde opstart her :)
            http://bogtid.blogspot.dk/

            Kh Sarah

            • Ann-Christine skrev:

              Jubii, hvor er det godt!
              Stort tillykke med at du gjorde det og jeg håber (og er da næsten sikker på) at det bliver du bare så glad for.
              Spændende, det er sådan en sjov og langstrakt rejse at begive sig ud på jo :)
              jeg må ind og læse med
              Kh AC

              • Sarah skrev:

                Tak og jeg tror sørme du har ret :), er allerede vild med det og glæder mig til at se hvad det strækker sig til :). Og ikke mindst hvad jeg kan strække mig til :)

                Kh Sarah

  • Viola skrev:

    Kære Ann-Christine. Først vil jeg lige sige tak for en dejlig blog. Jeg har fulgt dig og dine opskrifter i lang tid (især under mine barseler).

    Ann-Christine, jeg ved godt at du helt sikkert får dette spørgsmål ret ofte, men giver det et forsøg alligevel.

    Jeg har arbejdet i modebranchen i mange år (uddannet stylist) og har i dag 2 små børn og vil gerne arbejde hjemmefra. Jeg vil gerne lave en blog med modetips til kvinder samt livsstil – om hvad vi laver i familien mm. Jeg står lige nu i en situation, hvor jeg har mulighed for at hellige en masse tid til en ny blog i blog verden, men hvor hurtig er det realistisk at jeg kan leve af det, som du? (indtægt skal der jo til før eller siden) Ja, grundet at jeg laver relevante og spændende indlæg, naturligvis.

    Jeg ved jo godt at du har arbejdet i rigtig mange år på din blog, så er det helt urealistisk at man kunne leve af ens blog, hvis man ligger en stor indsats i den – og hårdt arbejde? – og hvor hurtigt tænker du det kunne være realistisk?

    Jeg håber du har et par tips og råd :-)

    På forhånd tak

    Viola

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Viola,
      Hvor lyder det spændende!
      Det er et super svært spørgsmål, at svare ordentligt på, for der er så mange ting og faktorer i spil … rammer du noget som mange står og mangler, skiller du dig ud på en fin måde, har du tålmodigheden til at arbejde det op.
      Hvis du er stjernedygtig fra start og knokler mega hårdt for det, så vil jeg nok sige – giv det mindst 2-3 år.
      Omvendt, så kan bloggen jo blive startskuddet til en masse andre muligheder og freelanceopgaver, som du også kan lave hjemmefra – og som kan give indtægt i forlængelse af din blog. Så den inddirekte er en indtjening, bare via andre opgaver.
      Hvordan lyder det?
      Kh Ann-Christine

  • Jannie Viberg skrev:

    Godmorgen Ann-Christine
    Vi har tidligere skrevet sammen via dit indlæg omkring dine aftenrutiner. :)
    Jeg har nu et spørgsmål til det porcelæn og vaser m.m., som ses anvendt på dine forskellige billeder/glimt.
    På billedet vedrørende “Langtidsholdbare blomster”, står blomsterne i en supfin vase og ikke mindst på en flot rund bakke.. Vil du dele navnet på producenten med mig? Det porcelæn du bruger, om det er tallerknerne, hjerterammakiner eller krus – hvem er det ligeledes der producerer det??? :):):)
    Rigtig dejlig dag til dig.
    Mvh.
    Jannie

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Jannie,
      Det er fra den fantastiske designer bag mærket Casalinga – kig evt med her på bloggen i slutningen i næste uge, der kommer en ret spændende nyhed fra mig i den forbindelse ;)
      Rigtig god weekend
      Kh AC

  • Dorthe skrev:

    Hej Ann-Christine😃 Som så mange andre er jeg også kæmpe fan. Mig og min mand har selv lavet en blog for nogle måneder siden om vores kæmpe have, madopskrifter og andre projekter (kig endelig hvis du har tid) Mit spørgsmål er så: har du taget nogle fotokurser eller noget, dine billeder er altid mega gode og du får det altid stillet så fint op. Mit kamera er heller ikke det nyeste men synes nu det tager okay billeder mangler bare inspiration og evt. et redigeringsprogram og en masse øvelse/kursus 😉 Mvh. Dorthe

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Dorthe,
      Mange tak for de søde ord, og stort tillykke med jeres blog!
      Jeg har ikke taget et fotokursus – har da overvejet det flere gange men har bare aldrig nået dertil. Endnu.
      Øvelse, øvelse og øvelse, det har været min vej til bedre og bedre billeder. Øvelse og at lære at bruge godt naturligt lys er så meget vigtigere end dyrt, nyt og fancy udstyr :)
      Kigger da lige forbi jeres blog :)
      Kh AC

  • Anne Sofie skrev:

    Hej,

    Tak for dine altid gode og inspirerende opskrifter, i dag er jeg dog ked af at besøge din side. Da der bag ved den hvide tekst boksen kører en fuldskærms video reklame for Nøddeknækkeren! Det er på mig meget forvirrende og gør det svært at læse dine tekster fordi fokus hele tiden flyttes. Og det er brænd ærgerligt.

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Anne Sofie,
      Prøv evt at opdatere siden, så skulle der gerne komme et anden (forhåbentlig mindre forstyrrende) banner på.
      Giver lige info videre til min annonceansvarlig. Jeg kan ikke selv se den fra Nøddeknækkeren, da det kan være den er geografisk afgrænset …
      Kh AC

  • Monica Kleivtun skrev:

    Hei Ann-Christine
    Har nyrlig oppdaget den fantastiske bloggen din og har allerede brukt mange timer der og funnet mye inspirasjon og mange oppskrifter jeg gjerne vil prøve. Har i dag prøvd å lage karamel af kondenseret mælk, men det gikk dessverre ikke helt bra. Var og handlet i en innvandrer butikk og kjøpte 4 forskjellige typer med kondensert melk, alle med sukker. Har kokt i tre timer og boksene har hele tiden vært dekket av vann før de ble satt i kjøleskapet, men det er ikke blitt noe karamell. Det som er på boksen er femdeles flytende? Skjønner ikke helt hva som kan ha gått galt, har du noen forslag.

    Hilsen fra
    Monica

  • Tore Holmsted Brus Jensen skrev:

    Hej Ann-Christine.
    Jeg skal lave en stor brunch til familien på lørdag og jeg skal prøve at lave den pandekagekage du har en opskrift på, men da jeg gerne vil lave en masse dagen i forvejen, ville jeg høre om det er en god ide at opbevare pandekagerne i køleskabet natten over, eller om de skal laves på dagen.
    MVH
    Tore

  • Kathrine skrev:

    Hej!

    Jeg elsker simpelthen din blog. Hver eneste gang jeg skal lave en ny ret, søger jeg på dine opskrifter, for de er super simple og alligevel enormt gode! Jeg synes det er en perfekt balancegang. Jeg har prøvet mange af dine opskrifter efterhånden, og jeg bliver gang på gang enormt glad og derudover får jeg rigtig meget credit fra min kæreste, (selvom jeg jo forklarer at jeg har opskrifterne herfra) og det er ikke dårligt! Jeg ønsker mig din bog i julegave, for hvis den er bare halvt så god, er det en billig pris! Al lykke frem over, og tak for enormt meget!

    Mange hilsner Kathrine

    • Lone skrev:

      Hej Kathrine

      Jeg har bogen og den er fantastisk :-) Ikke blot en kogebog, men en hyggelig fortælling ligesom bloggen. Den kan klart anbefales :-)

      Mvh. Lone

    • Ann-Christine skrev:

      Årh, sikke en sød hilsen! Tusind tak, Kathrine, det gør mig så glad og jeg håber sådan at min bog lander under træet i år :)
      Rigtig dejlig dag til dig
      Kh Ann-Christine

  • Mike skrev:

    God aften :)

    har fået en vane for at jeg hver nat efter arbejde sidder med en speciel øl og læser på din blog indtil trætheden nærmer sig.

    Det er nogle rigtige seje og inspirations givende opskrifter du har :)
    Og med al respekt vil jeg gerne spørge om jeg må bruge nogle af dem i forbindelse med mit nye arbejde som er i et fødevaremarked?

    Og så håber jeg du en dag åbner dit eget spisested ;) hvor end det bliver vil jeg helt sikkert besøge det.

    Rigtig god weekend

    Mvh. Mike ( en ny fast fan)

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Mike,
      Hvor hyggeligt :) Og tak for de pæne ord – det kunne da været så hyggeligt med et lille spisested engang
      Mht brug af opskrifterne, så send mig lige en mail på mail@valdemarsro.dk – så kan vi lige aftale vilkårene :)
      Rigtig dejlig weekend til dig
      Kh AC

  • Line skrev:

    Hej Ann-Christine

    Jeg nyder at læse din blog hver dag og fedt, du er så aktiv, så der altid er et nyt indlæg.

    Jeg har en forespørgsel på, om du har lyst til at prøve at eksperimentere med at lave bastogne kiks. De smager bare SÅ godt og jeg kunne godt tænke mig, selv at lave dem. :) Måske du allerede har en opskrift?

    Ha’ en rigtig god weekend.

    Hilsen
    Line

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Line,
      Tusind tak, nyder virkelig også så meget at blogge her. Kan mærke at motivationen er helt i top i øjeblikket, så fedt at den stadig er det efter snart 8 1/2 år på Valdemarsro :)
      Og sikke en god ide, jeg håber at nå at prøve at lave en opskrift i løbet af december, ellers bliver det i starten af det nye år. Det er skrevet på inspirationslisten :) Tak for inspiration
      Rigtig dejlig weekend til dig også
      Kh AC

  • Anette skrev:

    Hej Ann-Christine

    Jeg har netop bestilt lidt ting på din webshop. Selve shoppen er super lækker, og jeg er vild med at den samlede pris inkl. fragt er regnet ud, når jeg bevæger musen henover kurven – thumbs up for det!
    Én ting ville jeg dog foreslå som forbedring – og det er at når man har gennemført købet og alt, så ender man på en side hvor der står noget i retning af “Imens vi pakker dine varer…” osv. – og her var jeg faktisk helt i tvivl om bestillingen var gået korrekt igennem.
    Man kunne sagtens forestille sig at der var en overskrift hvor der stod noget med “Tak for din bestilling” og så nedenunder kunne alt det andet komme.

    Bare et forslag herfra :)
    KH Anette

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Anette,
      Tusind tak for feedback – det har du helt ret i og jeg ser lige om vi ikke kan få det gjort mere tydeligt at bestillingen er gået godt igennem.
      Og tak for de pæne ord til shoppen også, det er dejligt at høre :)
      Vi glæder os til at sende de fine ting til dig
      Rigtig god aften
      Kh Ann-Christine

  • Lone skrev:

    Hej Ann-Christine

    Jeg elsker en god og smagfuld kebab, men desværre skal vi langt for at få en i god kvalitet. Derfor kunne jeg godt tænke mig at lave dem selv. Mon du har en lækker opskrift?

    Mvh. Lone

    P.s. Glædelig jul :-)

  • Per Frandsen skrev:

    Kære Ann-Christine

    Har stor glæde af dine opskrifter 😀
    Har du erfaring med langtidsstegt farseret kalkun?

    De sidste mange år, har jeg lavet en farseret kalkun på ca. 5 kg. Brunet den ca. 15 minutter på ryggen ved 225 grader, vendt den rundt og fået 4 timer ved 125 grader. Resultatet har som sådan været fint.

    Nu så jeg James Price lave kalkun. Ikke helt som mig, men det tendere.

    Har du gode ideer som alternativ eller bare erfaring med langtidsstegning?

    God dag

    Per 😊

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Per,
      Mange tak for din rare hilsen, og hvor er det dejligt at høre!
      Jeg har ingen erfaring med langtidsstegning af farseret kalkun. Men kan forestille mig at det må smage usandsynlig godt! Det kan være jeg skal have det på menuen næste år til jul – kunne være sjovt at prøve. Vi plejer at spise andesteg til jul, men i år bliver det i stedet gås – og næste år kunne det så være tid til kalkun :)
      Har desværre ikke nogle gode tips endnu :)
      Rigtig god dag til dig også
      Kh AC

  • niels højbjerg skrev:

    Kære Ann-Christine.

    Dejlig hjemmeside du har.
    Og det ser også ud som om det er et dejligt liv du lever.
    Måske hænger det sammen.

    Jeg har et enkelt spørgsmål til dig:

    Må man godt bruge færdigkogte dåse-kikærter til humus?

    kh nh

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Niels,
      Mange tak for de pæne ord om bloggen :)
      Du kan sagtens bruge færdigkogte kikærter fra dåse, det er en fin og nem løsning!
      Rigtig god fornøjelse
      Kh AC

  • per frandsen skrev:

    Kære AC

    Du har en opskrift på rødkål med timian og appelsin. Er det rigtigt, at den kun skal koge i 6 minutter?
    I mange andre opskrifter er koge tiden noget længere :-)
    Kalkunen er farseret – ca. 5,5 kg til 5 personer – tro sku’ jeg vi bliver mætte :-)
    God jul
    Per :-)

    • Ann-Christine skrev:

      Kære Per,
      Åh ja, det er en lidt ‘gammel’ opskrift og det gjorde jeg dengang. Jeg ville lave den en smule anderledes nu – og blandt andet lade den simre i lidt længere tid. Nok omkring 15-20 minutter. Jeg ville nok også skrue lidt op for mængden af honning og måske tilføje lidt kanelstænger …
      Prøvede du mon opskriften af?
      Og ja, mon ikke der også er en god rest farseret kalkun til de skønneste julerester i dag :)
      Rigtig glædelig jul til jer
      Kh Ann-Christine

      • Per Frandsen skrev:

        Kære Ann-Christine
        Jeg brugte din “gamle” opskrift på rødkålen, men skelede til en anden opskrift i forhold til kogetiden. Fik ca. 40 minutter. Så var den “al dente” 😊
        Og ja, der var/er stadig rester af kalkunen. Tror den sidste rest bliver confiteret og brugt i en “burger” med grov rødkål og mandarin chutney.

        Sig endelig til, hvis I tør afprøve kalkunen. Vores var dansk og købt fersk hos Landmad i Grenaa. Tjek forøvrigt Landmads koncept. God oplevelse.

        Nytår står på fastfood (Gastromé)

        Godt Nytår
        Kh Per 😉

        • Ann-Christine skrev:

          Uii, det lyder lækkert med den rest kalkun :) Mums
          Jeg kender lidt til landmad konceptet, men har endnu tilgode at besøge butikken. Vi handler en del hos Smagsgiveriet på Marselis Boulevard, som er lidt af det samme med lokale gode varer, bare ikke helt samme koncept.
          Rigtig godt nytår til jer :)
          Kh AC

  • birthe ladefoged skrev:

    Skøn og inspirerende blog. Flot arbejde!!

  • Line Lund Strøm skrev:

    Hej Ann-Christine.

    Jeg er meget inspireret af din blog. Det er nogle virkelig lækre opskrifter du laver.
    Jeg er selv igang med at starte en madblog op og ville høre hvilket subscription-plugin du bruger så man får nyheder og updates på mail? :-)

    Line

  • Stine skrev:

    Hej

    Først og fremmest fed hjemmeside med en masse dejlige opskrifter er en flittig bruger af dine opskrifter😃
    En ting jeg dog godt kunne tænke mig er billeder af ikke færdige produkter, som når man f.eks bager ville det være rart med billeder af bollerne inden de er bagte så man ved hvordan dejen skal se udånder bagning eller småkagerne skal se ud for at få det bedste resultat (som dit) jeg kan personligt godt lidt at prøve nye opskrifter men bliver tit i tvivl om hvordan det skal se ud inden bagning. Bare et lille forslag😃
    Igen en rigtig fed hjemmeside med mange gode opskrifter😃

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Stine,
      Mange tak for din søde hilsen og gode feedback. Jeg har planer om snart at starte op med lidt videoer af opskrifter – og jeg forestiller mig at det vil være sådan et fint supplement til at vise netop hvordan dejen skal se ud osv – synes det kan være så svært at vise præcis på billeder – så håber det kan hjælpe.
      Vi venter bare på lidt bedre dagslys før vi kan komme i gang med at filme lidt og prøve det af :)
      Kh Ann-Christine

      • Stine skrev:

        Hej,

        Det lyder som en super god ide😃 Det vil jeg glæde mig meget til😃 Så bliver det lidt nemmere at prøve nye opskrifter😃 1000 tak for svaret😃 Og de skønne opskrifter😃

  • Kære Ann-Christine Tusind tak for en fantastisk side. Jeg er vild med at klikke rundt i dine ting. Jeg er selv blogger på wordpress og har siden http://www.gaamigglad.dk og vil høre om du vil hjælpe mig med at sætte min side bedre op end den er i dag, eller om du kan sende mig videre til en som kan hjælpe mig. Jeg er rigtig glad for at blogge og vil gerne et skridt videre, og have en flottere side end jeg allerede har. Kærligst Heidi

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Heidi,
      Send mig gerne lige en mail på mail@valdemarsro (punktum) dk – så skal jeg gerne hjælpe videre til nogle der kan hjælpe dig :)
      Kh AC

  • Keld Skriver skrev:

    Hej , jeg har kastet mig ud i at lave din appelsinmarmelade , men på trods af at jeg har sørget for ikke at få det hvide af appelsinerne med synes jeg at marmeladen er temmelig bitter . Har du et foreslag om hvordan jeg kan slippe af med denne bittehed . Håber at du kan hjælpe mig . På forhånd tak .
    Keld Skriver

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Keld,
      Jeg tror det vil hjælpe med mere sukker, hvis du synes den er blevet for bitter.
      Sød smag tager den bitre smag – lidt som hvis man putter sukker i kaffen.
      Prøv evt at koge marmeladen op igen og smag den til med mere sukker. Kom evt også lidt ekstra vand ved hvis den bliver for tyk.
      Kh AC

  • Sanne Holm skrev:

    Hej AC 😊
    Fik anbefalet din side af en kollega, der ligesom jeg er helt skudt i god mad og at lave den fra bunden af.
    Skøn side, du har gang i – jeg er godt i gang med at finde opskrifter hos dig, som jeg bare MÅ prøve.. Den første bliver ostebrødet.
    Rigtig god weekend,
    Mange hilsner
    Sanne

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Sanne,
      Hvor dejligt! Hils din kollega og sig tak for anbefalingen og så et stort velkommen til dig her på min blog :)
      Rigtig god søndag til dig
      Kh AC

  • Christina Trasborg skrev:

    Hej Ann-Christine.

    Super delikat site du laver. Virkelig inspirerende. Den vil jeg glæde mig over.

    Mange hilsner Christina

  • Sussie Lindholm skrev:

    Hej.
    Skal lige høre, om du mon ved, hvad der går galt :-)
    Har for nogle uger tilmeldt mig Nyhedsbrev/Madplan – men modtager ikke noget? Har lige nu tilmeldt mig igen, men får besked om, at jeg allerede var tilmeldt.
    Der dukker hverken noget op i min inbox eller i min “uønsket mail” box.
    Jeg har en hotmail.com.
    Har du mon en idé?
    Mvh Sussie.

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Sussie,
      Ja, det er da lidt mærkeligt – jeg har lige søgt på den mailadresse du har brugt til at skrive kommentaren her med, og der kan jeg sagtens se at du er tilmeldt i februar og der ser ikke ud at være noget galt herfra. Har du kigget både i reklame, spam og uønsket post? Ved ikke med hotmail, men nogle mailklienter kan have flere mapper til.
      Håber det lykkedes
      Kh AC

  • Gitte skrev:

    Jeg ELSKER din blog – aldrig har jeg hentet så meget inspiration til mad som her – det kan godt være, resultatet ikke ender helt samme sted, men du har så mange gode ideer der kan redde enhver kedelig maddag, TAK!
    KH Gitte

    • Ann-Christine skrev:

      Hvor er du sød! Det gør mig rigtig glad, så tusind tak for din dejlige hilsen – ekstra solskin på en solskinsdag :)
      Kh Ann-Christine

  • Julie skrev:

    Hej Ann-Christine,
    Jeg arbejder på Jyllands-Posten, og vil rigtig gerne i kontakt med dig.

    Vil du skrive en mail til mig på julie.t.hansen@jp.dk?

    De bedste hilsner og god påske
    Julie

  • Flemming Søe-Pedersen skrev:

    Flot og inspirerende hjemme side somjeg vil bruge flittig til madlavning

  • Søren Kierkegaard skrev:

    Hej Ann-Christine!

    Super fedt site! Jeg tjekker hver dag!
    Jeg har nu i flere uger, siden jeg fandt din opskrift på koldhævede boller, fulgt dine lækre opskrifter. Det er faktisk gået så vidt, at jeg sætter dem over hver aften og spiser dem hver morgen. 12 stks. Jeg er på efterløn, så der er god tid til den slags! ;) Det giver en slem mavepine, men det er det værd :-)

    Kh Søren Kierkegaard

    P.s. Hvad betyder DIY?

    • Ann-Christine skrev:

      Hej :)
      Dejligt at høre!
      DIY betyder ‘do it yourself’ – tips til hjemmelavede kreative projekter.
      Kh AC

  • Rikke Eline Nes skrev:

    Har netop modtaget din bog og jeg knus-elsker den allerede. Tusind tak for en hulens masse inspiration. Jeg følger din blog med stor interesse, men nu har jeg min egen bog, med mange favoritter i. Bliv ved med det du gør….vi er så mange der kan li’ det.
    Kh. Rikke

    • Ann-Christine skrev:

      Tusind tak, Rikke! Jeg er virkelig glad for at høre at du bliver glad for bogen – og allerede er det :)
      Så skøn en hilsen, det varmer
      Kh AC

  • Mette Nymann Nielsen skrev:

    Kaere Ann-Christine

    Jeg har ogsaa lige faaet din bog af mine kaere lillesoster, som har sendt den ned til Paris hvor jeg bor med mine franske mand og vores datter. Der var ennda en lille hilsen fra dig skrevet i den, virkelig sodt at dig at tage dig tid til det. Jeg er saaaa glad for den, laeser den som en roman et par sider hver dag. Jeg er fan af din blog og har vaeret det i flere aar nu, saa mange af dine fantastisk opskrifter er blevet afprovet og flere er regelmaessigt paa menuen saasom falafel, chili con carne og fiskelasagne.
    Det er ikke kun dine opskrifter som er skonne men hele din blog aander af godt humor, lys, smil og positiv indstilling til livet med dejlige billeder af de her hverdagojeblikke som du vaerner om. Bliv endelig ved at sprede glaede om dig!!
    Mange hilsner fra Mette

    • Ann-Christine skrev:

      Kære Mette,
      Sikke en skøn hilsen, og hvor er det dejligt at høre at det jeg laver her på bloggen skaber inspiration og glæde hos dig – det gør mig glad og motiveret for at lave endnu mere :)
      Jeg håber du bliver glad for bogen!
      Tusind tak for din søde hilsen, som varmer dejligt på sådan en lunefuld aprildag med blæst og regnvejr udenfor
      Kh AC

  • Marie Lykke Medom Nielsen skrev:

    Hej AC

    Jeg er en flittig læser og da jeg lever af at lave mad til daglig, får du lige en kadeau herfra – fine opskrifter, som er gennemtestet – dejligt!
    Jeg mangler inspiration til Mors dag næste søndag – kommer der et indlæg? Min mor er ikke vild med blomster, så jeg skal hitte på noget andet ;-)

    God weekend!

    /Marie

    • Ann-Christine skrev:

      Hvor er det dejligt at høre :) Tusind tak!
      Og god ide med mors dag indlæg, vil lige se om jeg ikke kan samle inspiration til sådan et i starten af næste uge :)
      Dejlig weekend til dig
      Kh AC

  • karin Jensen skrev:

    Hej Ann-Christine!

    Det er bare så hyggeligt at få din ugentlige “madplan” om man vil – dejlig inspiration med lækre opskrifter.

    Jeg elsker at lave mad og elsker madprogrammer og nye sund opskrifter.

    MEN undrer mig over, at de sidste nyhedsbreve fra dig har været med , dels “gamle” opskrifter og især opskrifter der slet ikke passer til årstiden. Lige før jeg bliver bekymret!!! ?

    De bedste forårshilsner og gode tanker

    fra Karin

    • Ann-Christine skrev:

      Hej Karin,
      Det er jeg glad for at høre at du synes :)

      Jeg er helt i tvivl om hvad du mener med din undren (og bekymring?) …?
      I den ugentlige madplan som jeg sender på mail, er der altid opskrifter fra ‘gamle’ opskrifter her på bloggen, som passer til sæsonen – og nu kiggede jeg lige de sidste uger igennem – de passer meget godt til årstiden. Det er jo lige på nippet til danske asparges, jordbær osv – men jeg har i alle tilfælde ikke set dem i min dagligvarehandel endnu, så madplanen afspejler ganske glimrende hvordan vi spiser lige nu ;)
      Rigtig dejlig weekend
      Kh AC

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *