Menu×

MADPLAN MED INDKØBSLISTE

Valdemarsro madplan med indkøbsliste gør det nemt at planlægge hele ugens aftensmad og måltider.

Lav din families personlige madplan på få minutter og gør madplanen til din egen, ved at udskifte opskrifter eller flytte retterne til en anden dag. Det er super nemt at planlægge måltiderne og du kan ét klik lave en fiks og færdig indkøbsliste.
Du har adgang til dine madplaner både på Valdemarsro hjemmeside og i Valdemarsro App

madplan

VÆLG MELLEM 3 MADPLANER HVER UGE

 

VALDEMARSRO MADPLAN

Fokus på variation, sæson, årstid. Til dig, der vil omkring alle opskrifter på Valdemarsro og prøve mange spændende retter.

NEM HVERDAG OG BØRNEFAMILIE

Madplan til børnefamilier og til dig der har en travl hverdag. God, nem og lækker hverdagsmad.

VEGETAR MADPLAN

Vegetarisk madplan til dig, der gerne vil inspireres til at spise mindre kød og flere grønne retter.

Som medlem af Valdemarsro er det nemt, hurtigt og inspirerende at planlægge ugens måltider, fyldt med opskrifter som hele familien er vild med.

✔️ Madplan med indkøbsseddel hver uge

✔️ Tilpas madplanen med de opskrifter du ønsker

✔️ Overskuelig og tidssparende indkøbsseddel

✔️ Del dit abonnement med din husstand

✔️ Gem yndlingsopskrifterne på din favoritside

✔️ Mulighed for filtrering på allergener, som fx gluten og laktose

✔️ Dit eget felt til at notere noter til opskrifterne

✔️ Næringsindhold på alle opskrifter

✔️ Ingen reklamer når du er logget ind på Valdemarsro

madplan

EKSEMPEL PÅ
“NEM HVERDAG OG FAMILIEVENLIG MADPLAN”

MANDAG

mandag

TIRSDAG

TIRSDAG

ONSDAG

ONSDAG

TORSDAG

TORSDAG

FREDAG

FREDAG

LØRDAG

LØRDAG

SØNDAG

SØNDAG

SØDT TIL WEEKEND

WEEKEND

DIN EGEN MADPLAN

I madplanen kan du udskifte retterne, flytte opskrifter til en anden dag eller skrive et tekstfelt hvis I fx spiser ude eller spiser rester.

Din madplan kan tilpasses, så den indeholder præcis de retter, som I har lyst til at spise i løbet af ugen

NEM INDKØBSSEDDEL

Tilføj din madplan eller en opskrift med ét klik til indkøbssedlen, som automatisk lægges sammen og deles op i kategorier.

Det er nemt at fjerne varer fra indkøbssedlen og du kan rette op eller ned i mængden på opskrifterne.

FAVORITSIDE

Gem nemt og hurtigt dine favoritopskrifter fra Valdemarsro på din egen favoritside, så du nemt kan finde dem igen.

Klik på det lille hjerte på opskriften for at føje en opskrift til din favoritside.

KONTAKT OG SUPPORT

Har du spørgsmål til Valdemarsro Premium, til dit abonnement eller funktioner, så klik gerne over på vores support side, hvor der er hurtig hjælp at hente eller send os en mail.

Du er også velkommen til at kontakte os på vores support mail:

mail(@)valdemarsro.dk

OM VALDEMARSRO MADPLANER

Jeg fik ideen til at skabe dette madplanlægningsværktøj efter jeg i mange år havde sendt madplaner i Valdemarsro Nyhedsbrev hver uge og fik mange forespørgsler til om jeg ville lave en madplan med indkøbsseddel og at man selv kunne sammensætte sin egen madplan med mine opskrifter.

I over 15 år har jeg udgivet mine opskrifter her på Valdemarsro. Mine opskrifter er udviklet med fokus på den gode smag, hjemmelavet mad fra bunden og sidst men ikke mindst, så har jeg fokus på, at mine opskrifter skal være nemme at gå til og give et dejligt resultat, når I laver dem hjemme i dit køkken.

De bedste madplaner

Vi er vildt glade for madplanerne på Valdemarsro og til 2 voksne og to små børn handler vi nu for 500-750 kr pr uge, hvilket er meget meget mindre end før. Det skyldes i bund og grund at vi med madplanerne + indkøbssedlen på Valdemarsro er blevet meget bedre til at bruge det vi har i forvejen, for vi spiser virkelig god mad herhjemme!

Helena

Bedste madplan

Vi har kogebogen og madplanen og hele familien er nu sammen om at vælge retter der skal på, hvis vi vil have noget andet at spise end det der er på den forvalgte madplan fra Valdemarsro. Pludselig er alle i familien blevet inspireret til at lave mad og vi skiftes langt mere end før. Det er nu også nemt at bruge indkøbssedlen, da både min mand og jeg kan se hvad vi skal handle på hver vores mobil og computer.

Christina

Stor anbefaling

Jeg anbefaler madplanen og premium til alle kollegaer og veninder. Det er virkelig et godt redskab og en stor hjælp der gør min hverdag nemmere. Indrømmet, jeg skulle lige vænne mig til at bruge den hver uge, men nu går det som en leg og jeg er kæmpe fan.
Det er de bedste madplaner og opskrifter!

Lea

FÅ MADPLANER MED INDKØBSLISTE

Her får du madplaner med en komplet indkøbsliste, der er skræddersyet særligt til dig. Når du har sammensat din plan for ugen, så den passer til dig og din husstand, så kan du med ét klik lave en indkøbsseddel.
Alle indkøb bliver automatisk lagt sammen og sorteret i kategorier – så skal du blot gennemgå dit køleskab, fryser og køkkenskab og klikke alt det væk du har i forvejen. Det tager under 5 minutter og derefter er det nemt og overskueligt at handle, så du kun køber det du skal bruge og undgår madspild.
Du vælger helt frit hvor du handler og hvilke varer du kommer i din indkøbskurv. Valdemarsro er nemlig helt uafhængig af supermarkeder og vil du gerne handle online, så tager det kun ganske få minutter at komme din indkøbsseddel i kurven hos dit favoritsupermarked.

HVORDAN LAVER JEG EN NEM MADPLAN?

Du kan lave din egen madplan ved at udskifte de retter der er på madplanen og selv sætte dine favoritter på. I min madplan tager jeg gerne hensyn til at der er god variation på madplanen i løbet af ugen og at maden passer til sæsonens råvarer. En god madplan skal være inspirerende og give lyst til at lave mad og spise aftensmad.
Sæt gerne en ugentlig dag ind i madplanen til at rydde op i køleskabet og spise gode rester. Hvis der ikke er så meget at komme efter en uge, så kan en æggekage eller en omgang rugbrød med kartoffelmadder og grønt være ganske fin.
Tænk ind i en god madplan for familien – fx 2 dage uden kød, 1 dag med fisk, en dag med suppe, en dag med dessert osv. Og planlæg derudover med udgangspunkt i årstiden og dermed frugt og grønt i sæson.
Tag et kig i fryseren, så det der er i fryseren bliver brugt til madplanen
Spørg resten af familien. Måske de kan have en fast dag til netop deres ønske og det kan være
Har du mindre børn, så kan du printe madplanen ud og sætte den op, så de mindste i familien også kan se den. Resten af familien kan se madplanen på hver jeres app eller på hjemmesiden. Så ved alle hvad de har at glæde sig til i løbet af ugen.

SAMMENSÆT DIN EGEN MADPLAN

Hele grundtanken bag Valdemarsro Madplaner er at du får inspiration, og derefter helt frit kan udskifte opskrifterne i din madplan helt som du vil. Du kan bytte rundt på dagene og sætte andre eller flere retter på, helt som det passer til dig. På den måde kan du gøre madplanen helt til din egen og være med til at lave en madplan fyldt med opskrifter som I har lyst til at spise i løbet af ugen.
Hvis I fx har en fast dag om ugen hvor I spiser pasta, hjemmelavet pizza om fredagen eller er ekstra vilde med fiskefrikadeller, så er opskrifterne der – klar til at blive sat på din madplan og derefter kan du hente en indkøbsseddel der er sorteret, lagt sammen og hvor du kan klikke alt væk, som du allerede har i køkkenet og på den måde undgå at handle mere end nødvendigt. Det sparer både tid og penge.
På hjemmesiden klikker du på ’rediger madplan’ og i Valdemarsro appen swiper du blot den opskrift du vil udskifte til siden, og derefter kan du vælge en ny ret, og få lavet madplanen så den passer til dig.

HVAD KOSTER EN MADPLAN?

Til Valdemarsro madplaner vil man i gennemsnit kunne handle for omkring 600-750 kr til 4 personer til alle ugens 7 dage. Alt afhængig af, hvor du handler og hvilke varer du vælger (fx billigst muligt eller økologisk). Hvis du handler efter tilbud, så kan du gøre det endnu billigere.
Efter ugens indkøb vil der være overskud af råvarer som kan bruges til madpakker, frokost, morgenmad og ugen efter.

Få adgang til madplanerne
Hvis du tilmelder dig Valdemarsro Madplan med et årsabonnement, så koster selve madplanen under 4 kr pr uge (199 kr pr år) og du kan også vælge at tilmelde dig et månedsabonnement til 39 kr om måneden.

HVOR LANG TID TAGER DET AT LAVE MADEN?

I madplanen der hedder Nem Hverdag og Familievenlig madplan tager jeg ekstra hensyn til at opskrifterne er nemme og hurtige – men det variere jo meget fra familie til familie og dag til dag, hvor meget tid man har til madlavningen. Derfor kan du nemt udskifte opskrifter på madplanen ved fx at vælge ”aftensmad” + tid max 20 minutter eller max 30 minutter – og så får du en masse forslag at sætte på menuen i stedet.

KAN MIN FAMILIE OGSÅ SE MADPLANEN?

Alle i husstanden kan logge ind med samme brugermail og kode på hver jeres telefon, tablet eller computer. Madplanen og indkøbslisten synkroniseres og opdateres automatiske mellem jeres app eller logind på hjemmesiden, så I er opdaterede på hvad I har sat på madplanen og hvad der skal købes ind.

ER DER MADPLAN TIL BØRN?

Jeg laver hver uge en madplan særligt til børnefamilier. Den hedder ’Nem hverdag og børnefamilievenlig madplan’ og den er fyldt med retter som børn – og deres forældre – er vilde med. Du kan også give børnene en dag hver hvor de er med til at udskifte retter i madplanen og selv får lov at vælge en ret at sætte på.
Alle opskrifterne i madplanen til børn er testet og godkendt af mine egne børn og deres venner.

KAN JEG FÅ EN VEGETAR MADPLAN MED INDKØBSLISTE?

Ja, hver uge udgiver jeg en lækker vegetar madplan med indkøbsliste på Valdemarsro og i Valdemarsro App´en. Her kan du også udskifte i retterne, med andre opskrifter fra Valdemarsro og vegetar madplanen er tilmed ret budgetvenlig at købe ind til.

KAN JEG SPARE PENGE MED EN MADPLAN?

Du kan spare rigtig meget ved at have planlagt sine måltider. Man undgår impulskøb, får brugt hvad man har i forvejen og sparer både penge og tid med madplaner. Du kan spare ekstra meget på budgettet, ved at vælge en ugentlig restedag og ved at sætte endnu mere budgetvenlige retter på menuen.

Valdemarsro madplanerne er nemlig super fleksible, så vil du gerne spare lidt ekstra penge på madbudgettet, så er der mulighed for at filtrere en søgning på ’aftensmad’ + ’budgetvenlig’ – og så kan du frit udskifte opskrifter på madplanen med fx en lækker dhal, kikærtegryde, grøntsagsuppe og meget andet godt som er rart for budgettet og smager fantastisk.

KAN JEG UNDGÅ MADSPILD MED EN MADPLAN?

Ja, det er ekstra nemt at undgå madspild med madplaner – og samtidig spare penge på dit madbudget.

Det gør du sådan:
vælg opskrifter til madplanen som indeholder nogle af de ting du allerede har i køleskabet eller køkkenskuffen. Her kan du bruge den smarte ’TØM KØLESKAB’ funktion når du søger opskrifter til at udskifte med på din madplan. Har du fx et halv broccoli eller et hokkaidogræskar, så kan du søge på de råvarer og finde opskrifter med dem til din madplan.

HVOR OFTE KOMMER DER EN NY MADPLAN?

Ann-Christine udgiver nye madplaner på Valdemarsro og i Valdemarsro APP´en hver uge og du kan altid se din madplan til de næste to uger frem

–  så der er god tid til at planlægge og tilpasse din uge.

KAN JEG SKRIVE INDKØBSLISTEN UD?

Du kan udskrive din indkøbsliste fra hjemmesiden, hvis du foretrækker at have den på papir eller du kan tage Valdemarsro appen med i hånden når du handler og klikke det væk du har købt undervejs – så er det nemt, hurtigt og overskueligt at handle.