Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan/

Madplan fra Valdemarsro

Valdemarsro gør det nemmere, hurtigere og mere inspirerende at få lavet madplan

Her får du hjælp til din madplan

Når du tegner premium abonnement på Valdemarsro, så får du adgang til følgende: 

 • Ny madplan hver uge – vælg mellem tre varianter Ny inspirerende madplan sendt til din telefon hver uge.
 • Din egen favoritside- hvor du nemt kan samle og få overblik over livretterne. 
 • Overskuelig indkøbsliste, som gør det hurtigere at handle
 • Tøm køleskabet funktion i søgefeltet

Det er en hjælp i hverdagen at have lidt styr på det med madplan og ugens måltider. En god madplan hjælper ofte til, at man spiser sundere, mere varieret, sparer penge på madbudgettet og minimere madspild.

Madplaner og madplanlægning er med til at give overblik, gøre indkøbene lettere og giver ro i hverdagene – for følelsen af at der er styr på det og vi ved hvad der skal handles, tages op af fryseren eller forberedes i god tid – det er rart!

Premium Abonnement koster kun 199 kr om året
– og der er 7 dages gratis prøvetid

Læs mere om Valdemarsro App  >>

Vælg mellem tre madplaner

Vi laver hver uge hele tre nye lækre madplaner, som udgives på Valdemarsro App. 

 • Valdemarsro Madplan
  Det er en madplan med alt godt og blandet fra Valdemarsro. Her tager vi hensyn til variation i løbet af ugen, så der er lidt for enhver smag. Vi gør os umage for at variere så der er fx en suppedag, en pastadag, en dag med kylling, oksekød, svinekød og mindst en dag uden kød.
 • Vegetar Madplan
  Denne madplan er for dig, der enten er vegetar eller blot gerne vil inspireres til at spise mindre kød og meget mere grønne retter. Her får du opskrifter uden kød til hele ugen, så der er masser inspiration at hente til de kødfrie dage. Du kan naturligvis sagtens udskifte opskrifterne, så der indimellem kommer en kødret på, hvis du skulle ønske dette.
 • Nem hverdag og familievenlig Madplan
  Denne madplan er primært tænkt til børnefamilier, hvor der er særligt fokus på hurtige hverdagsretter og lidt mere tid i weekenden. Hele familien kan spise med og vi sørger for at fylde madplanen med gode lækre retter, som kan laves på under 30 minutter arbejdstid i hverdagene og som børnene kan lide.

Skift frit ud i opskrifterne i din madplan
I løbet af ugen vil der være dage, hvor I spiser ude, køber takeaway, spiser rester, rugbrød eller blot har lyst til noget andet. Så swiper I blot opskriften til side på den pågældende dag og fjerner opskriften.

Har I lyst til en anden ret end den vi har fundet på, så kan I nemt udskifte opskriften med en af jeres favoritter eller gå på opdagelse i de over tusind retter på Valdemarsro Appen.

Nem, overskuelig og kategoriinddelt indkøbsliste
Når du har tilpasset madplanen, så den passer dine behov for ugen, så kan du med et klik tilføje hele madplanen til indkøbslisten. Vi regner sammen og sortere indkøbslisten på nul komma fem, så det er nemt og overskueligt for dig. Så skal du blot klikke alle de ingredienser ud, som du ikke skal have, skrive evt ekstra varer på og så er du klar til at handle  … eller sende indkøbslisten på mail eller sms, til en der handler for dig.

 

Læs meget mere om Valdemarsro madplaner her >>