☆ VALDEMARSRO MADPLANER☆
Læs mere og prøv gratis i 7 dage
×
Menu×

Madplan

Med din ugentlige madplan fra Valdemarsro er det nemt at planlægge ugens måltider og lave en indkøbsseddel på nulkommafem.

Lav din families personlige madplan og indkøbsseddel til hele ugen på få minutter og gør madplanen til din helt egen ved frit at udskifte opskrifter eller flytte retter til en anden dag – så bliver det ikke nemmere at planlægge måltiderne og lave indkøbsseddel med et godt overblik over hvad der skal handles.

Hav glæde af dit medlemskab af Valdemarsro Premium på din computer, tablet og telefon – for du kan logge ind både på Valdemarsro hjemmeside og i Valdemarsro App.

TILMELD TIL MADPLAN HER >>

madplan

Vælg mellem 3 forskellige madplaner hver uge

Nem hverdag og familievenlig

Fokus på god og lækker hverdagsmad.
Madplanen er fyldt med gode lækre retter, som er nemme, hurtige og hverdagsvenlige og som børnene er vilde med.

Valdemarsro Madplan

Stor fokus på variation, sæson, årstid.
Her kommer man i  løbet af året omkring alle opskrifter på Valdemarsro og der er mange spændende retter at prøve af.

Vegetar Madplan

Perfekt både hvis man er vegetar eller gerne vil inspireres til at spise mindre kød og flere grønne retter. Grønne opskrifter hele ugen og masser inspiration at hente til de kødfrie dage.

madplaner

VALDEMARSRO MADPLAN

Valdemarsro gør det nemmere, hurtigere og inspirerende at planlægge ugens måltider med lækre inspirerende madplaner, fyldt med opskrifter som hele familien er vild med.

✔️ Madplan med indkøbsseddel hver uge

✔️ Tilpas madplanen med de opskrifter du ønsker

✔️ Overskuelig og tidssparende indkøbsseddel til madplanen

✔️ Del dit abonnement med din husstand

✔️ Gem yndlingsopskrifterne på din favoritside på Valdemarsro

✔️ Dit eget felt til at notere noter til opskrifterne under hver opskrift

✔️ Næringsindhold på alle opskrifter

✔️ Ingen reklamer når du er logget ind på Valdemarsro

TILMELD TIL MADPLAN HER >>

madplan

Favoritside

Gem nemt og hurtigt dine favoritopskrifter fra Valdemarsro på din egen favoritside, så du nemt kan finde dem igen.

Klik på det lille hjerte på opskriften for at føje en opskrift til din favoritside.

Din egen madplan

I madplanen kan du udskifte retterne, flytte opskrifter til en anden dag eller skrive et tekstfelt hvis I fx spiser ude eller spiser rester.

Din madplan kan tilpasses, så den indeholder præcis de retter, som I har lyst til at spise i løbet af ugen

Overskuelig indkøbsseddel

Tilføj din madplan eller en opskrift til indkøbssedlen, som automatisk lægges sammen og deles op i kategorier.

Det er nemt at fjerne varer fra indkøbssedlen og du kan rette op eller ned i mængden på opskrifterne.

De bedste madplaner

Vi er vildt glade for madplanerne på Valdemarsro og til 2 voksne og to små børn handler vi nu for 500-750 kr pr uge, hvilket er meget meget mindre end før. Det skyldes i bund og grund at vi med madplanerne + indkøbssedlen på Valdemarsro er blevet meget bedre til at bruge det vi har i forvejen, for vi spiser virkelig god mad herhjemme!

Helena

Bedste madplan

Vi har kogebogen og madplanen og hele familien er nu sammen om at vælge retter der skal på, hvis vi vil have noget andet at spise end det der er på den forvalgte madplan fra Valdemarsro. Pludselig er alle i familien blevet inspireret til at lave mad og vi skiftes langt mere end før. Det er nu også nemt at bruge indkøbssedlen, da både min mand og jeg kan se hvad vi skal handle på hver vores mobil og computer.

Christina

Stor anbefaling

Jeg anbefaler madplanen og premium til alle kollegaer og veninder. Det er virkelig et godt redskab og en stor hjælp der gør min hverdag nemmere. Indrømmet, jeg skulle lige vænne mig til at bruge den hver uge, men nu går det som en leg og jeg er kæmpe fan.
Det er de bedste madplaner og opskrifter!

Lea

Sådan tilmelder du dig
Valdemarsro madplan med indkøbsliste

Vælg mellem

✔️månedsabonnement til 39 kr pr måned

✔️årsabonnement til 199 kr pr år – spar 57 %

OPRET DIG HER  >>

Du får 7 dages gratis prøvetid

Ideen til at skabe dette madplanlægningsværktøj opstod efter jeg i mange år havde sendt madplaner i Valdemarsro Nyhedsbrev hver uge. Mange efterspurgte muligheden for, at få en madplan med indkøbsseddel og at kunne sammensætte deres egen madplan med de mange opskrifter, der allerede i forvejen er på Valdemarsro.

På Valdemarsro har jeg samlet mine opskrifter over mange år og jeg udgiver hver uge nye opskrifter, som jeg udvikler i mit køkken. Der er rig mulighed for at lave en meget varieret plan for ugens måltider, som passer til årstiden og til både børnefamilier, de der gerne vil have lavet mad på under 30 minutter og til de der gerne vil spise mere grønt. Her er nemlig alt fra skønne one pot pasta retter til suppe, simreretter og dejlige salater.

Alle mine opskrifter er udviklet med fokus på den gode smag, enkelhed og et godt resultat med gode råvarer.

Hver uge gør jeg mig umage for at sammen sætte en madplan som tager udgangspunkt i årstidens råvarer og som er varieret både i den pågældende uge og hen over året, så der altid er masser af inspiration og lækre retter på menuen.

Du kan helt frit udskifte de retter, som jeg har valgt til ugen og sætte dine livretterne på, lige så ofte som du har lyst til. Så hvis I fx har en fast dag om ugen hvor I spiser pasta eller er ekstra vilde med fiskefrikadeller, så er opskrifterne der – klar til at blive sat på din madplan og derefter kan du hente en indkøbsseddel der er sorteret, lagt sammen og hvor du kan klikke alt væk, som du allerede har i køkkenet og på den måde undgå at handle mere end nødvendigt. Det sparer både tid og penge.

Vi vil gerne gøre det nemmere og sjovere og har derfor lavet madplan med indkøbsliste og gjort den super fleksibel for dig, så du kan bruge Valdemarsro Premium til at planlægge dine måltider og indkøb.

Kontakt og Support

Har du spørgsmål til Valdemarsro Premium, til dit abonnement eller funktioner, så klik gerne over på vores support side, hvor der er hurtig hjælp at hente eller send os en mail.

VALDEMARSRO PREMIUM
SUPPORT >>

Du er også velkommen til at kontakte os på vores support mail:

mail(@)valdemarsro.dk