One Pot Pasta med kødsovs


Pasta med kødsovs er virkelig en klassiker og tilmed en super nem og hurtig hverdagsret.
Vildt lækker mad på under en halv time og som børnene med garanti er vilde med. Jeg har lavet opskriften som one pot pasta, fordi det er nemt, hurtigt, bliver vildt lækkert og så sparer man lidt opvask.
Jeg ved I er lige så vilde med de lækre one pot retter, som vi er – og flere af jer har netop spurgt til om jeg ikke ville lave en opskrift med hakket oksekød og kødsauce.
One Pot Pasta med Kødsovs
- 50 g bacon
- 2 spsk olivenolie
- 2 løg, finthakket
- 400 g hakket oksekød
- 350 g pasta
- 2 dåser hakkede tomater
- 2 gulerod, groftrevet
- 1 squash, groftrevet
- 10 cherrytomater, skåret i både
- 2 stængler bladselleri, groftrevet
- 2 spsk soltørrede tomater, finthakket
- 1,50 tsk timian, tørret, eller 3 kviste frisk
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 2 spsk rød balsamico
- 5 dl grøntsagsbouillon
- 1 dl rødvin, (kan undlades)
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Derudover
- 125 g frisk mozzarella, skåret i tern (kan undlades)
- 40 g parmesan, friskrevet
Gør alle grøntsager klar på forhånd, brug evt en foodprocessor eller minihakker.
Steg bacon sprød i lidt olie i gryden ved mellemhøj varme. Når baconen er stegt, tages den op og løgene sauteres til de er klare. Tilsæt derefter oksekød og brun det godt af ved høj varme under konstant omrøring.
Tilføj alle de andre ingredienser, inkl bacon finthakket, i gryden, rør det rigtig godt rundt og skrue derefter ned for varmen til middelvarme. Sæt låg på og lad det simre i 12-15 minutter – lidt afhængig af hvilken pasta man bruger. Rør gerne et par gange undervejs og test om pastaen er al dente.
Så snart pastaer er færdig, rører jeg frisk mozzarella i, skåret i tern, og serverer den friskrevet parmesan ost ved siden af, så man selv kan drysse over.
Et Voilà, en nem og super lækker hverdagsret er klar til at blive serveret …
Hvor ser det godt ud … Den glæder jeg mig til at prøve☺️Tre spm: 1. Kan se på billedet at der også er friske tomater i gryden… Hvor meget bruger du? 2. Kommer du mozzarella og parmesan i fra begyndelsen eller kommer du det på til sidst? 3. Hvor meget pasta bruger du? Det var alt – hav en skøn dag og tak for dine GODE opskrifter!!! Christian
Det er fluks opdateret i opskriften :)
Rigtig god fornøjelse med den lækre pasta – og tusind tak for din fine hilsen :)
Dejlig dag til dig også
Kh Ann-Christine
Sikke en lækker opskrift. Jeg har ikke prøvet dine one pot opskrifter før. men det skal da bestemt laves om. Det lyder virkelig spændene. Tak for altid god inspiration!
Tusind tak for din søde hilsen – det kan virkelig anbefales, for det er så nemt og lækkert til en ekstra hurtig omgang aftensmad.
Ha´ en skøn dag ♡
Kh AC
Det lyder nemt og lækkert. Jeg finsnitter gerne lidt champignon og putter i. Tænker jeg også vil prøve med en håndfuld røde splitlinser. Kh. Birgitte
Det lyder også dejligt ♡
Skøn dag til dig
Kh AC
Det lyder så lækkert. Og smart!
Skal baconen tilbage i gryden og koge med sammen med de andre ingredienser, eller skal den først i igen tilsidst? :-)
Den skal i igen sammen med alle de andre ingredienser :)
Rigtig god fornøjelse med at prøve den af ♡
Kh AC
Lækker mad og opskrifter fra Valdemarsro er altid velkommen. Jeg lavede en fin middag til mig og vennerne sidste lørdag med en opskrift her fra siden. Vi skulle have ølsmagning og lave en video om det til vore website.
Det er dejligt at høre :) Lyder som en hyggelig lørdag!
Det smager SÅ godt! Har lige spist det, og vil klart anbefale, at man bruger rødvinen :) Evt også et skvæt chili, det er ren guf. Tak for endnu en underskøn opskrift ❤️
Hvor er det dejligt at høre ♡ Tusind tak for din søde hilsen!
Kh AC
Kanon opskrift!
Selvom vi er to voksne og bestemt ikke har ulvetime og skal skynde os med maden, så er det bare dejligt indimellem at kunne klare det på kort tid;-)
♡ Ja, det kan jeg sagtens forestille mig – nogle dage er bare mest til hurtige skønne løsninger :)
Hej? – har fulgt dig i en del år efterhånden, og hver uge nyder vi dine opskrifter. Kan det passe, at du ikke lægger alle din opskrifter på pinterest? Jeg har nemlig en Valdemarsro opslagstavke, hvor jeg med glæde samler dine opskrifter, men jeg synes ikke, at de nyere opskrifter er der. Men måske tager jeg fejl ?
Hej Elisabeth,
Tusind tak for din søde hilsen ♡ Hvor er det dejligt at høre at vi har fulgtes længe her på bloggen :)
Det er rigtig nok længe siden jeg sidst har pinnet mine opskrifter, men jeg skal nok lige følge op på det i løbet af den næste uge eller to. Godt du lige spørger til det! :)
Dejlig dag til dig
Kh AC
Virkelig god hverdagsret som begge mine børn kunne lide. Jeg lavede den i fredags, og der synes jeg ellers godt madlavningen kan være ret op ad bakke når alle er trætte osv. Men det var lækkert og nemt at lave! Jeg lavede den i en vegansk udgave uden bacon og med Naturli’s plantefars :)
Hvor er det dejligt at høre at det kunne blive til en dejlig fredagsret hjemme hos jer ♡
Tak for din søde hilsen
Kh AC
Kære Christina
Jeg er vild med dine lette og dejlige one pott opskrifter
De har virkelig været gode når man har travlt.
Jeg har lige fået at vide vi skal have gæster i aften , så jeg fandt lige din opskrift med spinat /lakse rulle frem . Den er lækker og hurtig, lige ledes din penna cotta med salt karamel .
Havde en culotte i køleskab som jeg steger efter din metode .
Tak for dine gode rejsetips .
Mvh. Hanne
Hej Hanne
Hvor er det dejligt at høre, så skønt at du har glæde og fornøjelse af mine opskrifter
God fornøjelse med gæstemiddagen i aften
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Kan man ikke være med at sautere løgene? Når de ikke at blive møre? eller er det blot et levn fra – at det plejer man i de fleste opskrifter?
Med venlig hilsen
Gunvor ebbestad
I denne opskrift sautere jeg ikke løgene da det gør det super meget hurtigere og nemmere med denne ret – hvilket er lidt konceptet med one-pot-pastaerne. Men ofte synes jeg det giver et bedre resultat at sautere løgene inden, men det er jo endelig blot at forsøge det af og se om du snildt synes det step kan springes over i nogle af de retter du laver derhjemme.
Dejlig weekend til dig
Kh AC
Hej!
Nu har jeg brug dine opskrifter længe og den er sikker, hver gang!
Derfor vil jeg spørge om du mener, at jeg kan lave denne ret, uden hakket kød?
Så det eneste kød der er i gryden er bacon.
Eller ville det ødelægge retten?
Mvh fast følger
Tusind tak for din søde hilsen, Line.
Du kan sagtens undlade oksekødet i denne opskrift og få en skøn ret som den er – eller du kan erstatte oksekødet med helt finthakket champignon, som kan give en skøn umamismag, mætter godt og kan give konsistens ala kød i retter som denne.
Rigtig god fornøjelse med den.
Kh AC
Endnu en super lækker ret
Vil bare lige sige dig TAK for inspiration til aftensmad, som er en sikker succes hver gang ?
Når jeg nogen gange traver rundt og rundt om kølediskene i butikkerne googler jeg altid lige din side, og voila er der god mad i sigte – Tak ?
Hej Tina
Det er virkelig dejligt at høre ♡
Jeg er så glad for at I er glade for mine opskrifter
Kh AC
Må bare sige at jeg ELSKER denne opskrift ??
Så dejligt at høre! ♡
Mange tak for din søde hilsen
Kh AC
Hejsa
Jeg har lige fået din skønne bog i fødselsdagsgave og vil igang med at bruge den idag. Vil starte med denne opskrift, dog vil jeg høre om der er noget jeg kan udskifte squashen med, da jeg ikke kan tåle den. Hvis ja, hvad ville du så anbefale?
Med venlig hilsen
Frk Toft
Hej Mie,
Du kan blot undlade den :)
Rigtig god fornøjelse, jeg håber du bliver rigtig glad for bogen og får glæde af den i køkkenet :)
Kh AC
Du kan tro jeg er super glad for bogen. Det er super lækkert mad. Vores one pot pasta blev supert. Skal prøve at lave Mulligatawny suppen i aften.
Med venlig hilsen Mie
Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak og jeg håber det blev lækkert med suppen
Kh AC
Kunne godt tænke mig at få opskrifterne også til en og to personer.
Hej Jytte
I Valdemarsro App kan du rette opskrifterne ned til en eller to personer, du kan finde appen i google play og appstore.
Det kan også være vi laver det her på web inden så længe :)
Kh AC