Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fyldig-salat/

Fyldig salat med avocado og edamame

Her er en skøn opskrift på en fyldig salat med avocado og edamamebønner.

En ny yndlingssalat herhjemme, kan jeg godt afsløre.

Jeg har været så glad for min klassiske grønkålssalat, så den er blevet lavet så mange gange i efteråret at jeg alligevel begyndte at få lyst til at eksperimentere med lidt nyt til grønkålen og hermed blev denne uimodståeligt lækre salat til.

Prøv også: min opskrift på kålsalat med appelsin >>

PT10M

Fyldig salat med grønkål, avocado og edamamebønner

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed1 dag
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 200 g grønkål, finthakket
  • 150 g pillede edamamebønner
  • 1 rødløg, finthakket
  • 2 æble, skåret i tern
  • 2 avocado, skåret i tern
  • 0,50 øko citron, saften herfra
  • 2 spsk sesamfrø, ristet på panden
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • sort peber
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom grønkål i en skål med olie og salt og vend det godt sammen i et minuts tid med hænderne, så kålen bliver mør.

Hæld kogende vand over edamamebønnerne ad to omgange og lad dem dryppe af i en sigte.

Vend grønkålen sammen med edamamebønner, rødløg, æbler i tern i en skål eller på et fad og top med avocado skåret i skiver eller tern, dryppet med citronsaft og vendt i sesamfrø.

Kværn lidt sort peber over og drys med flagesalt, hvorefter salaten er klar til servering.