Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fyldig-salat/ Salat Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Fyldig salat med avocado og edamame

Her er en skøn opskrift på en fyldig salat med avocado og edamamebønner.

En ny yndlingssalat herhjemme, kan jeg godt afsløre.

Jeg har været så glad for min klassiske grønkålssalat, så den er blevet lavet så mange gange i efteråret at jeg alligevel begyndte at få lyst til at eksperimentere med lidt nyt til grønkålen og hermed blev denne uimodståeligt lækre salat til.

Prøv også: min opskrift på kålsalat med appelsin >>

PT10MPT10M4

Fyldig salat med grønkål, avocado og edamamebønner

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed1 dag
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 200 g grønkål, finthakket
  • 150 g pillede edamamebønner
  • 2 spsk sesamfrø
  • 1 rødløg, finthakket
  • 2 æble, skåret i tern
  • 2 avocado, skåret i tern
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • sort peber
  • 0,50 øko citron, til servering
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom grønkål i en skål med olie og salt og massér det godt i et minuts tid med hænderne, så kålen bliver mør.

Hæld kogende vand over edamamebønnerne. Lad dem stå i et minut, hæld vandet fra gennem en sigte og lad dem dryppe af.

Rist sesamfrøene på en varm pande.

Vend grønkålen sammen med edamamebønner, rødløg, æbler i tern i en skål eller på et fad og top med avocado vendt i sesamfrø.

Drys med salt og friskkværnet peber, og salaten er klar til servering.