Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/svinemoerbrad-med-parmaskinke/ Aftensmad Festmad

Svinemørbrad med parmaskinke

Her får I en skøn og nem opskrift på svinemørbrad med hvidløgsflødeost og parmaskinke svøbt omkring.

En klassisk tilberedning af svinemørbrad, som har været en del af mit repertoire siden jeg begyndte at få en spirende interesse for madlavning. Denne version af svinemørbrad, var min ‘dén skal på bordet, når jeg får gæster- ret’  da jeg var i starten af 20´erne.

Og den smager jo stadig fremragende!

Vi serverede den med de klassiske flødekartofler, men også disse tryllekartofler og en god kålsalat kunne været et stort hit til retten.

PT35MPT15M4

Svinemørbrad med parmaskinke

Tid i alt35 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 700 g svinemørbrad, små eller 1 stor
  • 150 g hvidløgsflødeost
  • 2 spsk frisk timian, friskhakket
  • 100 g parmaskinke
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Rens mørbraden for evt sener.

Gnid den med salt og peber og smør den derefter med hvidløgsosten.

Drys med frisk timian over det hele og pak tilsidst mørbraden ind i parmaskinke til den er godt dækket.

Læg den i et smurt ovnfast fad og bag den i ovnen i ca 25-30 minutter ved 170 grader varmluft.