Menu×
 

Festmad

Gæster til en hyggelig middag med gode festlige retter, dejlig vin og gode snakke til langt ud på aftenen – det er rart og hyggeligt.
Jeg kan personligt sagtens finde på at invitere gæster til en super lækker (og nem) Spaghetti Bolognese, med godt hjemmebagt brød, 1-2 gode salater og måske en hjemmelavet tiramisu til dessert.
Festmad behøver i mine øjne ikke at være specielt omstændig eller tidskrævende, men det skal gerne være lækkert, forkælende og lidt ud over det sædvanlige.
Her på siden finder du de retter, som kommer på bordet herhjemme, når det skal være lidt ekstra lækkert og når vi har inviteret gæster til en god weekend-middag.

Prøv også: natmad opskrifter >>





Panna Cotta med havtorn og lakrids
Daim islagkage
Pork Wellington
Salat med radiser og rygeostscreme
Kold bearnaise dressing
Banoffee Pie
Torsk i filodej med pesto og æble
Blåbær cheesecake
Rabarberlikør
Chokolade Lagkage
Pina Colada
Jordbærroulade
Chokolade Panna Cotta
Bønnesalat med grønne bønner
Knuste kartofler med hvidløg og parmesan
Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner
Gin Hass
Kalvefrikassé
Tunmousse
Ostebord
Lakseroulade med spinat
Baileys Fromage
Citronfromage
Muslinger i hvidvin og flødesauce - Moules Frites
Cheesecake med jordbær
Forårssalat med råsyltede rabarber og hvide asparges
Råsyltede rabarber
Rabarber Panna Cotta
Rabarber Tiramisu
Butterdejsstænger til snacks og tapas
Svinekæber - braiserede med øl
Citrontærte
Panna Cotta med appelsin
Rødvinssauce
Pommes Anna
Beef Wellington
Parmesan biscotti med sort peber og rosmarin
Cosmopolitan
Risotto med ærter og mynte
Avocadosuppe
Fiskesuppe
Ristede kartoffelskiver i fad
Hasselnøddetrøfler
Pulled Pork burger - på grill, i ovn eller i smoker
Aspargessuppe
Asparges med ramsløg og rørt stenbiderrogn
Påskekage - gulerodslagkage med citronfromage
Grønkålsvafler med stenbiderrogn
Kartoffelblinis med røget laksemousse
Råstegte kartofler
Panna Cotta med kirsebær
Gravad Laks med rævesauce
Tagliata med rucola og parmesan
Lammeculotte
Culottesteg
Lammekølle på grill
Panna Cotta med saltkaramelsauce
Klassisk andesteg med æbler og svesker
Lammekrone med ovnbagte rosmarin kartofler
Kylling i Rømertopf
Artiskokker med rørt smør
Kylling med honning og sennep
Flødekartofler
Svinemørbrad med parmaskinke
Luksus stjerneskud
Chokolademousse
Tryllekartofler
Boeuf Bourguignon
Rørt tatar med ovnbagte fritter
Chili Cheese Tops
Hasselback kartofler
Bearnaise
Helstegt kylling med krydderurter og citron
Dadler og bacon
Blinis med stenbiderrogn
Tiramisu
Hindbærmoussekage med chokoladebund
Flødeboller
Talkage med chokoladekage og mousse
Hasselnøddekurv
Chokoladefondant
Blommetrifli
Blåbærtærte med frangipane
Dadler med blåskimmelost og parmaskinke
Belgiske vafler
Hindbærsorbet
Rabarbersorbet
Makrelmousse - røget makrelrilette
Rejecocktail - luksus
Valnøddelagkage