Menu×
 

Opskrifter

Jeg elsker at udvikle opskrifter, lave mad og tilberede nye retter i mit køkken.

For mig handler madlavning om en hyggelig, afslappende og kreativ proces, hvor jeg både arbejder på udvikling af nye madopskrifter, prøver nye sammensætninger af råvarer, nye krydderier og hvor jeg bruger mine sanser og intuition.

Jeg startede med at dele mine opskrifter her på Valdemarsro tilbage i 2007 og der er efterhånden rigtig, rigtig mange opskrifter på bloggen her.

Denne side med madopskrifter er under konstant udvikling og her kommer flere gange ugentligt nye retter til. Min ‘To Cook’ liste er lang og fyldt med spændende retter som jeg gerne vil dele med jer, så jeg er sikker på, at der også de næste mange år vil komme mange flere dejlige retter til bloggen.

Prøv også: få lækker madplan med opskrifter fra Valdemarsro her >>


Tilbage


Tacoskåle med oksekød
Temperering af chokolade - Guide
Frugtsalat med råcreme
Torsk i filodej med pesto og æble
Kringle
Tunmousse
Varm Chokolade
Pork Wellington
Salat med broccoli og nøddedressing
Pasta aglio e olio - pasta med hvidløg og olie
Bulgursalat med kylling
Blåbærkage
Kærnemælksboller
Bedstefars Skæg
Asiatisk nudelsalat
Rösti med grønt og feta
Porretærte
Panang karry med kylling
Grøntsagsbiksemad med spejlæg
Grøntsagswok med cashew og kokosnudler
Chokolade Panna Cotta
Tærte med kylling og grønt
Blåbærscones
Teriyaki kylling med ris og grøntsager
Appelsinkage
Bagt broccoli med vesterhavsost og græskarkerner
Nøddetærte med saltkaramel
Stegte ris med æg
Mexicansk risret
Fyldig salat med avocado og edamame
Red Thai Curry - med masser af grøntsager
Foccacia med spinat
Spidskålssalat med æble og avocado
Knuste kartofler med hvidløg og parmesan
Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner
Kold bearnaise dressing
Rugboller
Vikingegryde
Bagt spidskål
Wok med kylling og grøntsager
One pot pasta med spinat og ærter
Taco salat med kylling
Blomkålscouscous
Pad Thai med kylling
Vegetar Grillspyd
Pasta Arrabiata
Salat med æbler, bulgur, blomkål og mynte
Kyllingesatay
Bagt blomkål
Stegt spidskål
Quinoadeller
Lynstegt karrykål med gulerødder
Chokoladefondant
Havregrødspandekager
Kyllinge Quesadillas med tomatsauce og spinat
Græskarkage
Bønnegryde
Flammkuchen
Pæretærte
Buddha Bowl
Ostesnurrer
Tacosuppe
Blåbærtærte med frangipane
Hyldeblomst, ingefær og gin cocktail
Fattoush - brødsalat
Hakkebøffer i fad med krydret tomatflødesauce
Grønkålsvafler med stenbiderrogn
Kartoffelblinis med røget laksemousse
Squashmuffins
Vegetarisk Blomkålscurry
Semlor – opskrift på de svenske fastelavnsboller
Kikærtegryde med linser og kokosmælk
Kyllingesalat med æbler og bacon
Brunsviger
Blomkålssalat med æbler og mandler
Råstegte kartofler
Mint Julep - cocktail
Guacamole
Spinatboller
Julesalat med blåskimmel, valnødder og pære
Kerneboller
Toastbrød
Æbletrifli
One Pot Pastaskruer med seranoskinke og soltørrede tomater
Snickerskage
Flæskesteg med sprød svær
Mexicansk Lasagne
Kakaopulver til varm kakaomælk
Chorizosuppe med kartofler og grønkål
Vegetar Lasagne
One Pot Pasta med tomatsauce og kødboller
Chili sin carne