Menu×
 

Grød

Grød er langt mere end havregrød og risengrød, og trenden har udviklet sig de seneste år til igen at inkludere både alverdens dejlige måltider til hele dagen og flere kornsorter, nødder, frø og kerner, som man fx ser i disse forskellige ’ottoer som kan tilberedes på mange flere måder end med de traditionelle risotto ris.

Tidligere havde vi i Danmark tradition for at sætte grød på vores madplan en gang om ugen, dels for at spare lidt på budgettet og dels fordi det er et sundt, nærende og velsmagende måltid.

En ekstra bonus er de gode toppings, som frugt, nødder, bær, sirupper og honning til morgenmåltiderne – og aftensmaden med grønt, ost, urter og krydderier.

Her på denne side vil I finde flere skønne grød opskrifter løbende.





Køleskabsgrød
Osso buco med safranrisotto
Rabarbersuppe med jordbær
Skaldyrsrisotto
Æblegrød
Øllebrød med jordbær og flødeskum
Safranrisotto
Risotto med svampe
Bagt havregrød med banan og nødder
Risengrød med kanel og smørklat
Boghvedegrød med karameliseret banan
Æblekompot
Rabarbergrød
Havregrød med æbler og karamel
Blommegrød
Rugotto med kantareller
Speltotto med ærter og citron
Bygotto med varmrøget laks
Krydret morgengrød
Boghvedegrød med pærer og valnødder
Kokos Chiagrød
Havregrødschips