Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kokos-chiagroed/

Kokos Chiagrød

Cremet lækker kokos chiagrød med blåbærkompot, honningbagte rabarber, nødder, granola og lidt bipollen. Perfekt start på weekenden i selskab med min søde familie … og derudover et blødkogt æg og varm kaffe. Uhm!

Jeg har ofte hjemmelavet kompot i køleskabet og det smager himmelsk på kold grød. I finder masser inspiration til granola og kompot på min side med opskrifter til morgenmad her.

Med sådan en solskinsmorgenstart, så kan det kun blive en god dag. Vi er klar på endnu en sommerdag i haven og med grillen tændt i aften – det er altså ret magisk og jeg håber altså det fortsætter, så vi bliver forkælet med den bedste lange danske sommer.

Prøv også: alle mine skønne sommeropskrifter samlet her >>

PT10Mter+tidtilathvilenattenover

Kokos Chiagrød

1 pers.    10 minutter + tid til at hvile natten over
1 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
10 minutter + tid til at hvile natten over
Fremgangsmåde

Rør kokosmælk med krydderier og chiafrø. Jeg bruger primært vandet fra dåsen med kokosmælk og blot lidt af den cremede kokosmælk i første omgang. Overskydende kokoscreme gemmer jeg i et glas med låg i køleskabet – hvor jeg bruger den til fx smoothies og til at røre chiagrøden op med om morgenen.

Lad kokos chiagrøden stå på køkkenbordet i 10 minutter, hvorefter det røres sammen igen og derefter stilles på køl natten over.

Morgenen efter røres grøden godt sammen og der kan tilsættes ekstra af den cremede kokosmælk efter behov, smag og behag. Smag til og drys med granola, bær og lækre toppings.