Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kokos-chiagroed/ Brunch Grød, Morgenmad

Kokos Chiagrød

Cremet lækker kokos chiagrød med blåbærkompot, honningbagte rabarber, nødder, granola og lidt bipollen. Perfekt start på weekenden i selskab med min søde familie … og derudover et blødkogt æg og varm kaffe. Uhm!

Jeg har ofte hjemmelavet kompot i køleskabet og det smager himmelsk på kold grød. I finder masser inspiration til granola og kompot på min side med opskrifter til morgenmad her.

Med sådan en solskinsmorgenstart, så kan det kun blive en god dag. Vi er klar på endnu en sommerdag i haven og med grillen tændt i aften – det er altså ret magisk og jeg håber altså det fortsætter, så vi bliver forkælet med den bedste lange danske sommer.

Prøv også: alle mine skønne sommeropskrifter samlet her >>

Kokos Chiagrød
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT24HPT10M1
Ingredienser
  • 100 ml kokosmælk
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 0,50 tsk stødt kardemomme
  • 1 knivspids salt
  • 0,50 tsk kanel
  • 1 dl skyr, eller græsk yoghurt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør kokosmælk med krydderier og chiafrø.

Overskydende kokoscreme kan gemmes i et glas med låg i køleskabet – hvor den kan bruges til fx smoothies og til at røre chiagrøden op med om morgenen.

Lad kokos chiagrøden stå på køkkenbordet i 10 minutter, hvorefter det røres sammen igen og derefter stilles på køl natten over.

Morgenen efter røres grøden godt sammen med skye eller græsk yoghurt. Smag til og drys med granola, bær og lækre toppings.