Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/handels-betingelser-valdemarsro-premium/

Handelsbetingelser

 

Med Valdemarsro Premium får du adgang til:

 • din egen favoritside på Valdemarsro, hvor du kan gemme alle dine yndlingsopskrifter
 • 3 nye madplaner hver uge og mulighed for frit at udskifte retter, så madplanen bliver som du gerne vil have den,
 • Nem indkøbsseddel, sæt varerne på indkøbsseddel og vi lægger dem sammen og sortere dem i kategorier.
 • Når du er logget ind på Valdemarsro Premium, er der ingen reklamebannere.

Alle disse features får du adgang til når du tegner et abonnement på Valdemarsro Premium.

 

Madplaner

Madplanerne er kun tilgængelig i Valdemarsro Premium.
Hver torsdag udgives næste uges madplan og du kan altid se denne uges madplan, samt de to forrige uger.

Ved abonnement på Valdemarsro Premium kan der frit vælges at abonnere på:

  • Nem hverdag og familievenlig madplan
  • Vegetar madplan
  • Valdemarsro madplan

Du kan frit skiftes mellem de tre madplaner efter smag og behag og der kan frit tilføjes og udskiftes opskrifter og tilbehør til retter i den valgte madplan, så den bliver helt som skræddersyet.

 

Indkøbsseddel

Du kan nemt klikke på et indkøbsseddel symbol på alle opskrifter og føje dem til en indkøbsseddel, som sorteres og kan tages med på mobil i appen, sendes som note eller sms. Og i webversionen kan  indkøbssedlen også printes ud.

 

Favoritside

Når du er logget ind på Valdemarsro Premium kan du på alle opskrifter tilføje opskrifter til din favoritside.

 

Del dit Premium abonnement med din husstand

Dit abonnement er personligt, men du må gerne dele det med din husstand. I kan alle logge ind på den samme mail og kode, som du har oprettet dit abonnement med og så kan I se ugens madplan og jeres families favoritopskrifter.

 

Betaling og abonnement

Du kan vælge imellem 2 typer af abonnement.

 • Månedsabonnement til 39 kr. pr måned (kan pt kun oprettes på web)

eller

 • Et årsabonnement til 199 kr. om året (dvs. under 17 kr om måneden)

Der er ingen binding, på de to abonnementer, så du kan frit sige dem op frem til 1 dag før fornyelse af abonnementet. Abonnementet forudbetales og fornyes automatisk, indtil du opsiger det. Hvis du opsiger dit abonnement i løbet af en abonnementsperiode, har du stadig fri adgang til Premium resten af abonnements løbetid, da  det er forudbetalt.

Når du tegner abonnement på Valdemarsro Premium, får du straks adgang til indholdet i Premium og dit abonnement betaler du via websitet Valdemarsro, med det betalingskort du tilknytter til abonnementet.

Vi sender en kvittering til dig på mail.

 

Sikkerhed og betingelser

Du skal være fyldt 18 år for at tegne abonnement på Valdemarsro Premium.

Vi opbevarer ikke dine kortnumre hos Valdemarsro og kan ikke se dine kortoplysninger, da de krypteres og opbevares i krypteret form hos vores betalingsudbyder, Quickpay. Hvis dit kort udløber eller dit abonnement opsiges, vil kortet blive slettet.

Du kan ikke opdatere sit betalingskort, hvis dit kort fx bliver væk eller udløbet. Hvis den automatiske abonnementstrækning fejler (i tilfælde af udløbet/spærret/nyt kort), vil vi “nulstille” abonnementet og du vil blive bedt om at lave en ny betaling, hvis du ønsker at fortsætte abonnementet.

 

Glemt din kode eller login

På siden ”mit Valdemarsro Premium” kan du ændre din mailadresse eller din kode.

Du er altid velkommen til at sende os en mail på: mail@valdemarsro.dk med spørgsmål til din betaling eller behov for support til Premium.

 

Valdemarsro Premium abonnement i App Store eller Google Play?

Ved køb af Premium abonnement Valdemarsro APP på iOS eller Android vil betalingen ske og håndteres i AppStore eller Google Play.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan du bruge dit Premium login på alle platforme.

Vi tager forbehold i 3 parts opsætning og ændringer. Hvis der opstår ændringer, som gør, at man ikke med Premium web kan logge ind på app, vil vi informere om det på denne side.

 

7 dages gratis prøveperiode

De første 7 dage er gratis og derefter træder abonnementet automatisk i kraft. Ønsker du at annullere abonnementet kan du gøre dette uden beregning inden for de første 7 dage.

Ønsker du at fortsætte abonnementet skal du ikke foretage dig noget, det træder automatisk i kraft efter de 7 dages prøve periode, hvor prisen for den abonnementsperiode du har valgt, trækkes fra din konto.

Hver bruger kan højest få en uges gratis prøveperiode, men du kan altid frit afmelde og tilmelde dig Valdemarsro Premium igen.

 

Bindingsperiode

Der er ingen bindingsperiode, men du betaler for en måned eller et år ad gangen, alt efter om du vælger måneds eller årsabonnement og abonnementet er forudbetalt.

Du kan altid skifte op og ned i abonnementet inden næste fornyelse.

Hvis du opsiger dit abonnement, så beholder du stadig din adgang til Valdemarsro Premium frem til din betaling udløber. Hvis du fx har købt et årsabonnement på Valdemarsro Premium den 2. maj, så beholder du adgangen til Premium indholdet frem til den 1. maj året efter.

 

Opsigelse af dit abonnement

Du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste betalingsdag, og dermed ikke betale for næste periode

Abonnementet er et løbende abonnement, som fortsætter indtil det opsiges og der er ingen binding.

Du opsiger dit abonnement på siden ’Mit Valdemarsro Premium” som du kan se, når du er logget indpå websitet. Det er  kun abonnement tegnet på websitet der kan opsiges på denne side, hvis du har tegnet abonnement via Valdemarsro APP skal du opsige abonnementet i App Store eller Google Play.

Husk: hvis du af installerer appen, medfører det ikke opsigelse af dit abonnement på APP.

Ved opsigelse af dit medlemskab modtager du en bekræftelse pr. e-mail.

Hvis du opsiger dit medlemskab, vil dine gemte favoritter og ændringer i madplaner forsvinde, når abonnementet udløber.

 

Spørgsmål, feedback og support

Hvis du har problemer, oplever en fejl eller spørgsmål, så vil vi altid meget gerne høre fra dig.

Skriv til:  mail@valdemarsro.dk

 

Spørgsmål til opskrifter

Spørgsmål til selve opskrifterne, bedes du stille i kommentarfeltet på Valdemarsro, under den pågældende opskrift, hvor de besvares løbende.

 

Personoplysninger og sikkerhed

Alle dine personlige oplysninger, som fx din email, kode, data og brug af Valdemarsro Premium og Valdemarsro bliver behandlet fortroligt og bliver aldrig videresolgt eller videregivet til andre. Når du opretter dit abonnement på Valdemarsro Premium, så ligger data om dit abonnement på vores egen server og database.

Du kan kontakte Valdemarsro, såfremt du ønsker oplysninger om, hvilke data vi har om dig, eller hvis du ønsker oplysningerne slettet eller korrigeret.

Behandling af data sker i henhold til persondataloven.

 

Ændring af vilkår og indsigelser

Valdemarsro kan med en måneds varsel ændre vilkår for denne aftale eller indføre regler, vilkår eller betingelser for brug af Valdemarsro Premium Abonnementet.

Hvis der er væsentligt ændringer til medlemsskabet vil vi sende en mail til den mailadresse du logger ind på dit abonnement med. Andre små og uvæsentlige ændringer vil blive opdateret på denne side.

Ændringer, som skyldes forhold der er uden for vores kontrol, fx ændringer af tredjepart rettigheder og forhold, som fx til login på iOS og Google Play der er uden for Valdemarsro kontrol, vil vi hvis muligt forsøge at navigere i hurtigst muligt og efter bedste evne.

Ønsker du at gøre indsigelser eller klage, så skriv endelig altid til os på mail@valdemarsro.dk , så finder vi altid en god løsning.

 

Reklamebannere

Der er ingen reklamebannere i når du er logget på som Premium abonnement.  Der kan dog være enkelte sponsorerede reklame indlæg lavet før 2019, men uanset, så vil disse være tydeligt markeret.

 

Ejerskab

Valdemarsro Premium er ejet af Ann-Christine Hellerup Brandt og er en del af Valdemarsro

CVR-nr.: 31434645