Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/handels-betingelser-valdemarsro-premium/

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Valdemarsro Premium er et løbende abonnement, hvor du får adgang til:

  • din egen favoritside på Valdemarsro, hvor du kan gemme alle dine yndlingsopskrifter
  • 3 nye madplaner hver uge og mulighed for frit at udskifte retter, så madplanen bliver som du gerne vil have den,
  • Nem indkøbsseddel, sæt varerne på indkøbsseddel og vi lægger dem sammen og sortere dem i kategorier.
  • Mulighed for at skrive egne noter til opskrifterne
  • Når du er logget ind på Valdemarsro Premium, er der ingen reklamebannere.

 

Madplaner

Madplanerne er kun tilgængelige i Valdemarsro Premium.
Du kan altid se den aktuelle uges madplan, samt de to forrige ugers madplaner og hver torsdag udgives den kommende uges madplaner

Ved abonnement på Valdemarsro Premium kan der frit vælges at abonnere på:

  • Nem hverdag og familievenlig madplan
  • Vegetar madplan
  • Valdemarsro madplan

Du kan frit skifte mellem de tre madplaner efter smag og behag og der kan frit tilføjes og udskiftes opskrifter og tilbehør til retter i den valgte madplan, så den bliver helt skræddersyet.

 

Indkøbsseddel

Du kan nemt klikke på et indkøbsseddel symbol på alle opskrifter og føje dem til en indkøbsseddel, som sorteres og kan tages med på mobil i appen, sendes som note eller sms. I webversionen kan indkøbssedlen også printes ud.

 

Favoritside

Når du er logget ind på Valdemarsro Premium kan du på alle opskrifter tilføje opskrifter til din favoritside.

 

Del dit Premium abonnement med din husstand

Dit abonnement er personligt, men du må gerne dele det med din husstand. I kan alle logge ind på den samme mail og kode, som du har oprettet dit abonnement med og så kan I se ugens madplan og jeres families favoritopskrifter.

 

Du kan vælge imellem 2 typer af abonnement.

  • Månedsabonnement til 39 kr. pr måned 

eller

  • Et årsabonnement til 199 kr. om året (dvs. under 17 kr om måneden)

Abonnementet forudbetales og fornyes automatisk, indtil du opsiger det. Hvis du opsiger dit abonnement i løbet af en abonnementsperiode, har du stadig fri adgang til Premium resten af abonnementets løbetid.

Når du tegner abonnement på Valdemarsro Premium, får du får straks adgang til indholdet i Premium og dit abonnement betaler du via websitet Valdemarsro.dk, med det betalingskort du tilknytter til abonnementet.

 

7 dages gratis prøveperiode

De første 7 dage er gratis og derefter træder abonnementet automatisk i kraft. Ønsker du at annullere abonnementet kan du gøre dette uden beregning inden for de første 7 dage.

Ønsker du at fortsætte abonnementet skal du ikke foretage dig noget, det træder automatisk i kraft efter de 7 dages prøveperiode, hvor prisen for den abonnementsperiode du har valgt, trækkes fra din konto. Ønsker du at afmelde din gratis prøveperiode kan det ske ved at opsige dit abonnement på siden ’Mit Valdemarsro Premium”.

Hver bruger kan højest få en uges gratis prøveperiode, men du kan altid frit afmelde og tilmelde dig Valdemarsro Premium igen.

 

Bindingsperiode

Du betaler for en måned eller et år ad gangen, alt efter om du vælger måneds eller årsabonnement.

Du kan altid skifte op og ned i abonnementet i forbindelse med fornyelse, det vil sige pr. måned eller år, afhængig af hvilket abonnement du har valgt.

Hvis du opsiger dit abonnement, så beholder du stadig din adgang til Valdemarsro Premium frem til din betaling udløber. Hvis du fx har købt et årsabonnement på Valdemarsro Premium den 2. maj, så beholder du adgangen til Premium indholdet frem til den 1. maj året efter.

 

Opsigelse af dit abonnement

Du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste betalingsdag, og dermed ikke betale for næste periode.

Du opsiger dit abonnement på siden ’Mit Valdemarsro Premium” som du kan se, når du er logget ind på websitet. Det er kun abonnement tegnet på websitet der kan opsiges på denne side, hvis du har tegnet abonnement via Valdemarsro APP skal du opsige abonnementet i App Store eller Google Play.

Husk: hvis du af installerer appen, medfører det ikke opsigelse af dit abonnement på APP.

Ved opsigelse af dit medlemskab modtager du en bekræftelse pr. e-mail.

Hvis du opsiger dit medlemskab, vil dine gemte favoritter og ændringer i madplaner forsvinde, når abonnementet udløber.

 

Sikkerhed og betingelser

Du skal være fyldt 18 år for at tegne abonnement på Valdemarsro Premium.

Du kan betale med følgende betalingskort:  Dankort, Visakort, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB

Vi opbevarer ikke dine kortnumre hos Valdemarsro og kan ikke se dine kortoplysninger, da de krypteres og opbevares i krypteret form hos vores betalingsudbyder, Quickpay. Hvis dit kort udløber eller dit abonnement opsiges, vil kortet blive slettet.

Aftalen om abonnement kræver at du har et betalingskort tilknyttet din bruger. Du kan til hver en tid trække dit samtykke til at vi må trække løbende betalinger på dit kort, tilbage. Du kan også opdatere dit betalingskort hvis det udløber. Hvis ikke du har et betalingskort tilknyttet vil abonnementet ophøre og din adgang vil blive lukket.

 

Fortrydelsesret

Når du opretter et premium abonnement har du 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du inden for 14 dage fra aftalen er indgået kan fortryde dit abonnement. Du skal inden 14 dage give besked på mail@valdemarsro.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst i disse betingelser.

Hvis du fortryder dit abonnement har vi ret til at opkræve et rimeligt beløb, baseret på dit brug af abonnementet. Bemærk, at de første 7 dage er gratis, med mindre du tidligere har haft en gratis adgang, men at brug herudover kan medføre, at du ikke kan få det fulde beløb tilbagebetalt.

Vi tilbagebetaler dit abonnement så hurtigt som muligt, og senest inden for 30 dage.

 

Reklamation

Købelovens regler finder anvendelse på levering af digitale tjenester.  Hvis du oplever en fejl ved den ydelse vi leverer, så bedes du kontakte os hurtigst muligt på mail@valdemarsro.dk, så vi kan finde en løsning.

 

Klage

Hvis du ønsker at klage over dit abonnement, kan du kontakte os på mail@valdemarsro.dk. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Center for Klageløsning, Toldboden 2, 8800 Viborg, via www.naevneneshus.dk 

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr.

 

Spørgsmål, feedback og support

Hvis du har problemer, oplever en fejl eller spørgsmål, så vil vi altid meget gerne høre fra dig.

Skriv til:  mail@valdemarsro.dk

 

Spørgsmål til opskrifter

Spørgsmål til selve opskrifterne, bedes du stille i kommentarfeltet på Valdemarsro, under den pågældende opskrift, hvor de besvares løbende.

 

Glemt din kode eller login

På siden ”mit Valdemarsro Premium” kan du ændre din mailadresse eller din kode. Ligeledes kan du nulstille og ændre dit kodeord via glemt-kodefunktionen

Du er altid velkommen til at sende os en mail på: mail@valdemarsro.dk med spørgsmål til din betaling eller behov for support til Premium.

 

Valdemarsro Premium abonnement i App Store eller Google Play?

Ved køb af Premium abonnement Valdemarsro APP på iOS (iPhone og iPad) eller Android vil betalingen ske og håndteres i App Store eller Google Play.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan du bruge dit Premium login på alle platforme.

Vi tager forbehold i 3 parts opsætning og ændringer. Hvis der opstår ændringer, som gør, at man ikke med Premium web kan logge ind på app, vil vi informere om det på denne side

 

Personoplysninger og sikkerhed

Alle de personoplysninger som vi indsamler og behandler i forbindelse med din oprettelse af et abonnement hos Valdemarsro, behandles i henhold til persondataloven.

Du kan læse vores privatlivspolitik her >>

Valdemarsro kan med en måneds varsel ændre vilkår for denne aftale eller indføre regler, vilkår eller betingelser for brug af Valdemarsro Premium Abonnementet.

Hvis der er væsentlige ændringer til medlemsskabet vil vi sende en mail til den mailadresse du logger ind på dit abonnement med. Andre små og uvæsentlige ændringer vil blive opdateret på denne side.

Vi kan til enhver tid ændre nærværende vilkår, herunder prisstrukturen, i tilfælde af ændringer i udbud af systemer og abonnementer, ved ændret lovgivning, regulering eller praksis til dækning af omkostninger forbundet med levering af ydelser i henhold til aftalen, såsom afgifter og omkostninger, herunder udgifter til forbedret service, produktudvikling eller øgede administrationsomkostninger, herunder til personale, miljøafgifter, portostigninger mv.

Prisen for abonnementet kan prisreguleres en gang årligt efter Danmarks statistiks nettoindex med et tillæg på op til x %.  Eventuelle ændringer varsles med samme opsigelsesvarsel som du har på abonnementet. Det betyder, at du kan nå at opsige dit abonnement, hvis ikke du vil acceptere ændringen.

Fortsætter din betaling efter vilkårsændringer anses dette for accept af ændringen.

Ændringer, som skyldes forhold der er uden for vores kontrol, fx ændringer af tredjepart rettigheder og forhold, som fx til login på iOS og Google Play der er uden for Valdemarsro kontrol, vil vi hvis muligt forsøge at navigere i hurtigst muligt og efter bedste evne.

Ønsker du at gøre indsigelser eller klage, så skriv endelig altid til os på mail@valdemarsro.dk , så finder vi altid en god løsning.

 

Reklamebannere

Der er ingen reklamebannere i når du er logget på som Premium abonnement.  Der kan dog være enkelte sponsorerede reklame indlæg lavet før 2019, men uanset, så vil disse være tydeligt markeret.

 

Ejerskab

Valdemarsro Premium er ejet af Ann-Christine Hellerup Brandt og er en del af Valdemarsro

CVR-nr.: 31434645

 

Standardfortrydelsesformular (til brug ved fortrydelse)

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende
– du er meget velkommen til blot at sende en mail til os på mail@valdemarsro.dk med dit navn, mail og oplysning om abonnement, så hjælper vi dig på mail.

– Til

– Jeg/vi _________________________ meddeler herved, at jeg/vi __________________________ ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores _____________________________købsaftale om følgende varer _________________________________.

– Bestilt den __________________________/modtaget den ______________________________________

– Forbrugerens navn_______________________________________________________________________

– Forbrugerens mailadresse ____________________________________________________________________

– Forbrugerens underskrift__________________________________________________________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato____________________________________________________