Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/risotto-med-svampe/

Risotto med svampe

Den klassiske italienske risotto er en skøn og fyldig ret, som er meget mættende og et godt aftensmåltid, når man trænger til lidt komfort og hygge.

Her tilbereder jeg den lækre risotto med svampe og har brugt de klassiske risotto ris til tilberedningen. Men hvis man vil komme lidt mere budgetvenligt omkring retten, så kan man nu altså fint bruge grødris i stedet. Det smager også glimrende.

Retten kan fint udgøre et måltid i sig selv eller kan serveres som tilbehør til kød eller salater.

PT40Mter

Risotto med svampe

4 pers.    40 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
40 minutter
Fremgangsmåde

Rens svampene og steg dem på en pande med olivenolie, og finthakket hvidløg. Sæt til side.

Sauter løg og hvidløg i lidt olie i en gryde, kom risene i og rør rundt i et par minutter ved middelvarme.

Tilsæt lidt efter lidt bouillonen, mens der konstant røres rundt i gryden.

Når risene har opsuget al bouillonen, røres halvdelen af parmesan i risottoen, svampene tilsættes og risottoen anrettes med finthakket persille og rigeligt parmesan.