Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/risotto-med-svampe/

Risotto med svampe

Vi var hjemme fra Jyllandstur sidst på eftermiddagen i går, så jeg havde mest lyst til at lave noget ret nemt. Sådan en ret hvor jeg nærmest bare skulle stå og rører lidt rundt og bare stå og slappe lidt af. Risotto med svampeer heldigvis ret nemt, det meste arbejde består sådan set af at stå og rører rundt – det passede mig glimrende!

Risotto med svampe er et hit herhjemme, jeg skal dog undlade at blande svampe og andre spøjse ting i børneportionen, så går det forrygende.

Jeg gør i stedet det, at jeg anretter en risotto uden svampe, en med og et par skåle med svampe, revet ost og persille, så kan børnene selv vælge, hvad de har lyst til at smage og hvor meget de vil smage af det forskellige.

PT40Mter

Risotto med svampe

4 pers.    40 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
40 minutter
Fremgangsmåde

Rens svampene og steg dem på en pande med olivenolie, og finthakket hvidløg.

Svits de hakkede løg i lidt olie i en gryde, kom risene i og rør rundt i et par minutter ved middelvarme.

Tilsæt lidt efter lidt bouillonen, mens der konstant røres rundt i gryden.

Når risene har opsuget al bouillonen, røres halvdelen af parmesan i risottoen, svampene tilsættes og risottoen anrettes med finthakket persille og rigeligt parmesan.