Menu×
 

Vegetar

Vi har gerne kødfrie dage i løbet af ugen. Det er ikke noget vi decideret planlægger efter, men når jeg kigger på vores madplaner og hvad vi spiser, så fordeler det sig egentlig meget fint med, at der er vegetarretter på aftensmenuen 1-4 gange om ugen.
Mange vegetar opskrifter smager vidunderligt og jeg synes det giver god mening at spise en masse grønt, både fordi det smager helt vildt dejligt, fordi det er sundt og dejlig varieret
Her får du alle mine bedste vegetaropskrifter





Vegetar Lady og Vagabonden
Krydrede kartoffelbåde med sesam
Bradepandepizza med kartoffel og oliven
Salat med radiser og rygeostscreme
Asiatisk nudelsalat
Mexicansk risret
Bagt spidskål
Vegetar enchiladas
Okonomiyaki med spidskål
Nye kartofler med urter og pocheret æg
Jordbærkoldskål
Hvid pizza med kartoffel og rosmarin - kartoffelpizza
Kartoffelsalat
Madpandekager
Salat med broccoli og nøddedressing
Pasta Alfredo
Pasta aglio e olio - pasta med hvidløg og olie
Hytteostsalat med blomkål
Blomkålsdeller
Hvidløgsbagte tomater i en lun salat
Vegetar Panang karry med kikærter og grøntsager
Salat med vandmelon, halloumi og sorte ris
Rabarberlikør
Rösti med grønt og feta
Grøntsagsbiksemad med spejlæg
Grøntsagswok med cashew og kokosnudler
Bønnesalat med grønne bønner
Chana Masala
Bagt broccoli med vesterhavsost og græskarkerner
Stegte ris med æg
Samosa
Fyldig salat med avocado og edamame
Red Thai Curry - med masser af grøntsager
Foccacia med spinat
Spidskålssalat med æble og avocado
Knuste kartofler med hvidløg og parmesan
Blomkålscouscous
Vegetar Grillspyd
Pasta Arrabiata
Vegetar bolognese
Lynstegt karrykål med gulerødder
Bønnegryde
Pasta med squash og hvidløg
Melonsalat
Buddha Bowl
Fattoush - brødsalat
Kikærtegryde med linser og kokosmælk
Chili sin carne
Træstammer
Grøn kartoffelsalat
Coleslaw
Pizza Margherita med Basilikum
Rødbedehummus
Tærte ala Ratatouille
Rygeostdip - til grill og grøntsager
Grillet grøntsagssuppe med tomater og peberfrugt
Ajvar - grøntsagsdip
Jordbærmarmelade
Sommersalat med bagte rabarber og halloumi
Linsesalat med asparges og radiser
Forårssalat med råsyltede rabarber og hvide asparges
Råsyltede rabarber
Grillede gulerødder med fetacreme og oliven
Blomkålsgratin
Gnocchi med salviesmør og tomater
Myntedip med hvidløg og koriander
Citrontærte
Salat med rosenkål, avocado og æble
Æbler med gele
Nøddepostej
Pappardelle med svampe, nødder og rosmarin
Kålsalat med appelsin og valnødder
Halloumi burger
Pasta med trøfler
Græskarsalat med grønkål og feta
Spansk Tortilla
One pot pasta med spinat og ærter
Risotto med ærter og mynte
Aioli - hvidløgsmayonnaise
Vegetar Pad Thai med grøntsager
Syltede agurker - agurkesalat
Nudler med lime, ingefær og edamamebønner
Avocadosuppe
Vegetarisk Shepards Pie
Salat med æbler, bulgur, blomkål og mynte
Ovnbagte grøntsager - alt i et fad
Bagt blomkål
Aloo Gobi - indisk vegetarret med kartofler og blomkål
Stegt spidskål
Linsefrikadeller