Menu×
 

Vegetar

Vi har gerne kødfrie dage i løbet af ugen. Det er ikke noget vi decideret planlægger efter, men når jeg kigger på vores madplaner og hvad vi spiser, så fordeler det sig egentlig meget fint med, at der er vegetarretter på aftensmenuen 1-4 gange om ugen.
Mange vegetar opskrifter smager vidunderligt og jeg synes det giver god mening at spise en masse grønt, både fordi det smager helt vildt dejligt, fordi det er sundt og dejlig varieret
Her får du alle mine bedste vegetaropskrifter





Rødbedehummus
Salat med broccoli og nøddedressing
Pasta Alfredo
Pasta aglio e olio - pasta med hvidløg og olie
Asiatisk nudelsalat
Rösti med grønt og feta
Grøntsagsbiksemad med spejlæg
Grøntsagswok med cashew og kokosnudler
Bagt broccoli med vesterhavsost og græskarkerner
Stegte ris med æg
Mexicansk risret
Fyldig salat med avocado og edamame
Red Thai Curry - med masser af grøntsager
Foccacia med spinat
Spidskålssalat med æble og avocado
Knuste kartofler med hvidløg og parmesan
Bagt spidskål
One pot pasta med spinat og ærter
Blomkålscouscous
Vegetar Grillspyd
Pasta Arrabiata
Salat med æbler, bulgur, blomkål og mynte
Bagt blomkål
Stegt spidskål
Quinoadeller
Lynstegt karrykål med gulerødder
Bønnegryde
Buddha Bowl
Tacosuppe
Fattoush - brødsalat
Vegetarisk Blomkålscurry
Kikærtegryde med linser og kokosmælk
Råstegte kartofler
Vegetar Lasagne
Chili sin carne
Tabouleh - bulgursalat
Citronpasta med basilikum
Cacio e Pepe
Fransk Bondesalat
Bagte gulerødder med rucola og feta
Cannelloni med spinat og mozzarella
Gulerodssnurrer
Okonomiyaki med spidskål
Couscous salat
Tex Mex Majskolber
Indisk dhal med raita
Salade Chevre Chaud
Coleslaw
Falafler
Hvid pizza med kartoffel og rosmarin - kartoffelpizza
Tomatsuppe med nudler og ostebrød
Pasta med trøfler
Hytteostsalat med blomkål
Blomkålsdeller
Hvidløgsbagte tomater i en lun salat
Tærte ala Ratatouille
Vegetar Panang karry med kikærter og grøntsager
Salat med vandmelon, halloumi og sorte ris
Rygeostdip - til grill og grøntsager
Grillet grøntsagssuppe med tomater og peberfrugt
Ajvar - grøntsagsdip
Salat med radiser og rygeostscreme
Jordbærmarmelade
Sommersalat med bagte rabarber og halloumi
Rabarberlikør
Linsesalat med asparges og radiser
Forårssalat med råsyltede rabarber og hvide asparges
Råsyltede rabarber
Grillede gulerødder med fetacreme og oliven
Blomkålsgratin
Gnocchi med salviesmør og tomater
Bønnesalat med grønne bønner
Chana Masala
Samosa
Myntedip med hvidløg og koriander
Citrontærte
Salat med rosenkål, avocado og æble
Æbler med gele
Nøddepostej
Pappardelle med svampe, nødder og rosmarin
Kålsalat med appelsin og valnødder
Halloumi burger
Græskarsalat med grønkål og feta
Spansk Tortilla
Risotto med ærter og mynte
Aioli - hvidløgsmayonnaise
Vegetar Pad Thai med grøntsager
Syltede agurker - agurkesalat
Nudler med lime, ingefær og edamamebønner
Avocadosuppe